Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

25. Anette Røpke II – 41 min – Dyreadfærdsspecialist

Anette Røpke ll podcastAnette Røpke ll

Dette er mit andet interview med dyreadfærdsspecialist Anette Røpke.

Anette Røpke er kendt i hele Danmark og store dele af Europa for sine uddannelser i, hvordan man kommunikerer med dyr.

Hun er en stor fortaler for dyrerettigheder og hendes arbejde for planetarisk velfærd har været med til at øge opmærksomheden og ændre uretfærdige love i Danmark og EU. Store kendte internationale virksomheder, har ydet hende rådgivning for at støtte programmer til gavn for naturen og dyrene.

I denne samtale vil vi diskutere de mange muligheder, der findes for dyr og deres ejere. Hvis du overvejer at arbejde fuldtid med dyr, tilbyder Anette Røpke flere forskellige uddannelser på Den Holistiske Dyreadfærdsskole, som hun startede i 1995.

Vi vil tale om emner som telepati med dyr, dyrs individuelle sprog, deres følelser, akademisk ridekunst, alternativ behandling af dyr og meget mere.

Til slut i programmet vil Anette besvare spørgsmål fra lytterne. Hun vil dele sit syn på emner som forsøgsdyr og forklare, hvorfor katten Noah slikker sin pels af.

Anette driver sin egen praksis og skole, og hun har også et modelbureau for dyr til reklame- og spillefilm kaldet “Animal Models”. Derudover tilbyder hun en bred vifte af kurser for både mennesker og dyr, samt clairvoyance og holistisk terapi til dyr. Hun har også udgivet videoen “Forstå din hund”.

Hvem er Anette Røpke?
Anette Røpke er en dyreadfærdsspecialist med en passion for at forstå og hjælpe dyr med adfærdsproblemer. Hendes tilgang til dyreadfærd er baseret på en kombination af videnskabelig forskning og etisk omsorg for dyrenes trivsel.

På hendes hjemmeside, https://www.anetteroepke.com, tilbyder hun en række ydelser, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos både dyreejere og deres kæledyr. Disse ydelser omfatter:

1. Adfærdskonsultationer:
Individuelle konsultationer, hvor hun arbejder tæt sammen med dyreejere for at identificere og løse adfærdsproblemer hos deres dyr. Dette kan omfatte alt fra aggression og frygt til separationsangst og uryddighed.

2. Træningsprogrammer:
Hun udvikler skræddersyede træningsprogrammer, der hjælper med at ændre uønsket adfærd og opbygge positive forbindelser mellem dyr og deres ejere.

3. Foredrag og workshops:
Anette tilbyder også foredrag og workshops til dyreejere, dyreprofessionelle og organisationer, hvor hun deler sin ekspertise inden for dyreadfærd og træning.

4. Online ressourcer:
For dem, der ikke har adgang til personlig konsultation, tilbyder Anette online ressourcer og vejledninger, der kan hjælpe med at tackle adfærdsproblemer på egen hånd.

Anettes tilgang er præget af empati, tålmodighed og en dyb forståelse for dyrenes behov, og hun er dedikeret til at hjælpe både dyr og deres ejere med at opnå harmoni og trivsel i deres forhold.

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 25 “Anette Røpke ll – dyreadfærdsspecialist”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Jeg har interviewet Anette 2 gange. Vil du høre mit første interview med hende, kan du gøre det i podcast episode nr. 3 >>
Anette Røpke – Dyreadfærd og telepati med dyr.

Hør også podcast episode nr. 63 >> Sissel Grana – Lær at tale med dyr.

Kontakt Anette Røpke >> hjemmeside.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling. I pakken finder du også et clairvoyance kursus, hvor du lærer at kommunikere med dyr og lave clairvoyance på dem.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Scroll to Top