Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

28. Nina Stork – 58 min – Stork Klinik. Ønskebørn

Nina Stork Stork klinik podcastNina Stork Stork Klinik

Nina Stork, en jordemoder og grundlægger af Stork Klinik, har dedikeret sin karriere til at hjælpe kvinder, der brænder for at blive mødre, men som oplever udfordringer med at blive gravid på traditionel vis. Stork Klinik, som blev etableret i 1999, har hjulpet kvinder ikke kun i Danmark, men også fra andre europæiske lande med at opfylde deres ønske om at blive forældre. Gennem klinikken er flere tusinde børn blevet født.

Nina Stork er kvinden bag den første private fertilitetsklinik i Danmark, hvor enlige og lesbiske kan blive insemineret.

I dette interview deler Nina sin egen historie og erfaringer. Hun giver indsigt i de vigtige overvejelser, kvinder bør gøre, før de beslutter sig for insemination eller IVF-behandling. Samtalen berører også emner som det følelsesmæssige aspekt af fertilitetsbehandling, processen kvinder går igennem, og hvordan det er for børn, der er født via donorer uden en biologisk far.

Spørgsmål om, hvornår og hvordan man skal fortælle et barn, at det er et donorbarn, diskuteres også. Desuden drøftes kriterier for behandling, herunder aldersgrænser, og betydningen af kost og livsstil i forhold til at øge chancerne for at blive gravid.

Dette interview giver et dybt indblik i den komplekse verden af fertilitetsbehandling og de mange følelsesmæssige, etiske og praktiske overvejelser, der er forbundet med det.

Besøg hjemmesiden >> Stork Klinik.

Danfert & Stork Fertilitetsklinik
Store Kongensgade 40G, 1
1264 København K
Telefon: +45 70 60 60 90

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top