Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

34. Jessie Lee – 46 min – Copenhagen Pilates Studio

Jessie Lee Copenhagen Pilates Studio podcast Jessie Lee Copenhagen Pilates Studio.

Jessie Lee er en dygtig balletdanser med uddannelse fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Hun har danset med anerkendte balletkompagnier som English National Ballet, Hamburg Balletten og Den Kongelige Ballet. Efter en alvorlig fodskade og en efterfølgende operation begyndte hun at bruge Pilates som en del af hendes rehabilitering. Dette førte til hendes opdagelse af Pilates som et fantastisk træningsredskab.

Med mere end 20 års erfaring inden for Pilates-metoden har Jessie undervist en bred vifte af mennesker, herunder eliteatleter, dansere, operasangere, skuespillere og almindelige motionister. Hun har specialiseret sig i rehabiliterende Pilates-træning og har hjulpet mange med at forbedre deres sundhed og livsstil.

I dette interview deler Jessie sin viden om, hvad Pilates er, hvordan det kan bruges, og hvordan det kan integreres som en sundere livsstil i vores dagligdag. Derudover berøres emnet Gyrotonic ganske kort.

Hvad er pilates:
Pilates er en teknik, hvor du igennem øvelser lærer, hvordan du bruger din krop hensigtsmæssigt og optimalt. Dine muskler bliver mere definerede, din ledbevægelighed øges og din holdning bliver afbalanceret, ubesværet og elegant.

Besøg hendes hjemmeside her >> https://copenhagenpilatesstudio.dk/

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top