Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

45. Sofia Manning – 68 min – Coaching

Sofia Manning coach podcast Sofia Manning – Coaching.

Dette interview omhandler coaching, lykke og stress og har en varighed på 69 minutter, hvilket er lidt længere end gennemsnittet af de øvrige Claircast-episoder. Emnet var så spændende, og der var mange spørgsmål, jeg gerne ville stille vores gæst.

Sofia Manning er coach, underviser og forfatteren bag bestselleren “Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål.” Vi dykker ned i hendes rejse for at nå til det punkt, hvor hun er i dag, på trods af at hendes oprindelige drømme om at blive advokat eller journalist var noget helt andet.

Vi udforsker, hvad en coach kan bruges til, og hvem der henvender sig til en coach. Kan man bruge en coach til at styrke sig til at bede om en lønforhøjelse eller til at finde motivationen til at færdiggøre en universitetsopgave? Bruger Sofia selv en coach? Og hvem vil hun helst coache: den hjemløse eller millionæren? Hvem er nemmest at coache, og hvad kan de hver især drage nytte af?

Vi tager også fat på emner som fortidens påvirkning af vores livsmål og ønsker, mellemtilfredshed som et muligt valg, sammenhængen mellem smerte og selvudvikling, og hvad lykke egentlig indebærer. Er Sofia Manning selv lykkelig, og hvad mener hun med udtrykket “selvskabte fængsler”?

Vi diskuterer vigtige aspekter af at arbejde med mennesker og hvordan man håndterer de morgener, hvor man ikke har lyst til at stå op. Er det et tegn på, at man er på den forkerte vej i livet? Kan man opnå lykke ved at forstå formålet med sit liv og være villig til at betale prisen for det? Er det at erkende, at man altid har et valg, vejen til lykke?

Sofia Manning uddanner også folk til lifecoach og businesscoach, og vi undersøger, hvem der deltager i disse uddannelser og hvorfor. Ender alle, der gennemfører uddannelsen, med at arbejde som coach, eller kan det også være en del af ens personlige udviklingsrejse? Vi kigger også på, hvad uddannelsen indeholder.

Hør Sofia Mannings gode råd om, hvilke spørgsmål man bør stille sig selv.

Besøg hendes hjemmeside her  >> https://sofiamanning.dk/ og læs om hendes uddannelser samt de flotte anmeldelser, blandt andre fra Tony Robbins.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top