Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

51. Lene Hansson – 44 min – Du er hvad du spiser

Lene Hansson Du er hvad du spiser podcastLene Hansson Du er hvad du spiser.

I dag har jeg haft besøg af kostvejleder, forfatter og tv-vært Lene Hansson i studiet.

Lene Hansson er kendt af en kvart million seere, der uge efter uge har fulgt hende på TV3 i programmet “Du er hvad du spiser”, og endnu flere har set hende på TV2 i “Go’ Morgen Danmark”. Hun er forfatter til ni bøger om kost, vægttab og sund livsstil. Derudover producerer hun DVD’er og afholder foredrag og workshops. Lene Hansson driver også et Wellness Center i København.

I programmet deler hun sin fantastiske rejse fra at være stewardesse til at blive kostvejleder. Hun har selv tidligere kæmpet med overvægt og lidt af astma, høfeber, allergi over for dyr, græs, og mere. Hendes liv ændrede sig dramatisk efter at have læst bogen “Fit for Life”. Med en omfattende ændring i sin kost blev hun helbredt for alle disse problemer og tabte 20 kg på blot tre måneder.

Vi diskuterer også udbredelsen af kostrelaterede sygdomme i Danmark, da hver tredje dansker i dag er overvægtig. Er der en hurtig genvej til varigt vægttab?

Lene Hansson deler også, hvordan en kostomlægning kan påvirke andre aspekter af ens liv, såsom livssyn, humør, søvnkvalitet, ægteskab, job, og meget mere. Vi taler også om børns kostvaner og vigtigheden af motion.

Desuden udforsker vi betydningen af udsagnene: “Vi er, hvad vi spiser” og “Vi bliver, hvad vi spiser”. Hvordan kan det være, at selvom vi er blevet mere opmærksomme på vores kost og helbred, har junk food og fedme stadig fået mere fodfæste?

Et spændende og relevant emne for alle, der er interesserede i kost, sundhed og velvære.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top