Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

51. Lene Hansson – 44 min – Du er hvad du spiser

Lene Hansson Du er hvad du spiser podcastLene Hansson Du er hvad du spiser.

I dag har jeg haft besøg af kostvejleder, forfatter og tv-vært Lene Hansson i studiet.

Lene Hansson er kendt af en kvart million seere, der uge efter uge har fulgt hende på TV3 i programmet “Du er hvad du spiser”, og endnu flere har set hende på TV2 i “Go’ Morgen Danmark”. Hun er forfatter til ni bøger om kost, vægttab og sund livsstil. Derudover producerer hun DVD’er og afholder foredrag og workshops. Lene Hansson driver også et Wellness Center i København.

I programmet deler hun sin fantastiske rejse fra at være stewardesse til at blive kostvejleder. Hun har selv tidligere kæmpet med overvægt og lidt af astma, høfeber, allergi over for dyr, græs, og mere. Hendes liv ændrede sig dramatisk efter at have læst bogen “Fit for Life”. Med en omfattende ændring i sin kost blev hun helbredt for alle disse problemer og tabte 20 kg på blot tre måneder.

Vi diskuterer også udbredelsen af kostrelaterede sygdomme i Danmark, da hver tredje dansker i dag er overvægtig. Er der en hurtig genvej til varigt vægttab?

Lene Hansson deler også, hvordan en kostomlægning kan påvirke andre aspekter af ens liv, såsom livssyn, humør, søvnkvalitet, ægteskab, job, og meget mere. Vi taler også om børns kostvaner og vigtigheden af motion.

Desuden udforsker vi betydningen af udsagnene: “Vi er, hvad vi spiser” og “Vi bliver, hvad vi spiser”. Hvordan kan det være, at selvom vi er blevet mere opmærksomme på vores kost og helbred, har junk food og fedme stadig fået mere fodfæste?

Et spændende og relevant emne for alle, der er interesserede i kost, sundhed og velvære.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 51 “Lene Hansson Du er hvad du spiser.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Hør også mit interview nr 2 med Lene Hansson >> Hvordan kan du gøre dig selv rask?
Det er podcast episode nr 85

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Lene Hansson Du er hvad du spiser.

Lene Hansson, har dedikeret sit liv til at oplyse og inspirere folk til at leve sundere liv gennem hendes omfattende viden om ernæring og sund livsstil. Hendes synspunkter og råd om emnet “Du er hvad du spiser” er dybt forankret i hendes overbevisning om, at kosten spiller en afgørende rolle i vores fysiske og mentale velbefindende.

Ifølge Lene Hansson er kosten fundamentet for vores helbred og velvære. Hendes råd omfatter:

1. **Spis naturlige fødevarer**:
Hun opfordrer til at vælge naturlige fødevarer såsom friske frugter, grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. Disse fødevarer er rige på næringsstoffer, fibre og antioxidanter, der understøtter kroppens funktioner og beskytter mod sygdomme.

2. **Begræns forarbejdede fødevarer**:
Hun advarer imod overdreven forbrug af forarbejdede fødevarer, der ofte er tilsat sukker, salt, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Disse fødevarer kan bidrage til vægtøgning, inflammation og en række helbredsproblemer, herunder hjertesygdomme, diabetes og fedme.

3. **Vær opmærksom på portions størrelser**:
Lene Hansson understreger vigtigheden af at være opmærksom på hvor store portioner vi øser op, for at undgå overspisning. At spise for meget kan føre til vægtøgning og fordøjelsesproblemer. Hun opfordrer til at lytte til kroppens signaler og spise langsomt for at undgå overmætning.

4. **Drik rigeligt med vand**:
Hun fremhæver vigtigheden af at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen. Vand er afgørende for kroppens funktioner, herunder fordøjelse, udskillelse af affaldsstoffer og opretholdelse af hudens sundhed.

5. **Vær opmærksom på fødevareallergier og -intolerance**:
Lene Hansson opfordrer til at være opmærksom på eventuelle fødevareallergier eller -intolerance og undgå fødevarer, der kan forårsage ubehag eller allergiske reaktioner. Dette kan omfatte fødevarer som gluten, laktose, nødder eller skaldyr.

Samlet set er det vigtigt, at vælge en sund og nærende kost for at opnå optimal sundhed og velvære. Hendes råd om “Du er hvad du spiser” afspejler hendes dybe forståelse for forbindelsen mellem ernæring og sundhed og hendes ønske om at inspirere andre til at træffe sunde valg i deres liv. Ved at følge hendes råd kan du ikke kun forbedre dit fysiske helbred, men også styrke dit mentale og følelsesmæssige velbefindende.

Hør mit interview.
Du kan høre podcast episode, nr. 51 “Lene Hansson Du er hvad du spiser.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top