Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

60. Sonja Bruun – 68 min – Børn med clairvoyante evner

sonja Bruun børn med clairvoyante evner podcast Sonja Bruun. Børn med clairvoyante evner.

Sonja Bruun er forfatter til bogen “Min synske datter,” deler sine erfaringer og råd om børn med clairvoyante evner i dette interview.

Forestil dig, hvordan du ville reagere, hvis din datter, fyldt med angst, kom hjem fra skole en dag og fortalte, at hun havde set en afdød mand på vejen, der talte til hende. Hvordan håndterer man situationen, når ens barn har usynlige venner? Er det mærkeligt, hvis ens barn påstår at “snakke med træer og buske”? Hvordan skal man reagere, når ens børn fortæller, at de har set afdøde eller engle? Og hvordan kan man genkende, om ens barn har clairvoyante evner?

Sonja deler sine egne oplevelser og de udfordringer, hun stod over for som forælder til et sensitivt barn. Mange forældre er ikke klar over, at deres barn har sådanne evner, og denne manglende forståelse kan føre til problemer som manglende koncentration, maveproblemer, angst for mørke og søvnløshed, samt en tendens til at isolere sig.

Sonja Bruun har oplevet alt dette på nært hold og var desperat i sin søgen efter hjælp til sin datter. Hendes datter så skytsengle og andre hjælpere, og hun havde svært ved at adskille, hvem der var i live, og hvem der var døde, da begge var lige synlige og tydelige for hende.

I dette interview deler Sonja sin personlige historie og giver værdifulde råd til både forældre og børn i lignende situationer. Hun bruger nu sin tid på at hjælpe andre, der står i samme situation som hun selv gjorde, ved at afholde foredrag og åbne sit hjem som et sted for forældre at mødes og dele deres oplevelser. Hun arbejder også på sin næste bog med titlen “Jorden kalder – et stjernemenneske vækkes.”

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 60 “Børn med clairvoyante evner”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre et interview mere med Sonja Bruun?
Radio Vita interviewer Sonja i dette radioprogram: Sonja Bruuns datter ser, hører og taler med afdøde personer.
Du kan høre radioudsendelsen, ved at klikke på nedenstående player. Interviewet varer 29 min.

 

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvad er børn med clairvoyante evner?

Børn med clairvoyante evner, udmærker sig ved deres forståelse af det usynlige. Disse børn synes at have en naturlig intuition og sensitivitet over for energier og atmosfærer, der går ud over det konventionelle. Deres evner kan manifestere sig på forskellige måder, herunder evnen til at fornemme og forstå andre menneskers følelser og tanker eller se ind i fremtiden. Nogle kan se og tale med afdøde familiemedlemmer, se ånder og usynlige hjælpere. For nogle kan det være en kilde til forvirring eller angst, mens andre ser det som en gave. Det er vigtigt at støtte og vejlede disse børn for at hjælpe dem med at forstå og navigere i deres unikke oplevelser.

Læs også dette indlæg >> Børn ser spøgelser, ånder og afdøde familiemedlemmer.

Scroll to Top