Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

62. Mette Bloch – 52 min – Tør du blive en vinder?

Mette Bloch Tør du blive en vinder podcast Mette Bloch. Tør du blive en vinder?

Mette Bloch, tidligere dobbelt verdensmester i roning og nu en inspirerende coach, forfatter og foredragsholder, deler sine tanker om at sætte mål i livet og fastholde fokus i dette interview. Vi udforsker, hvordan man kan opnå sine ønsker og blive en vinder i livet, uanset om det er inden for sport, arbejde eller personlig udvikling.

Kan alle blive verdensmestre inden for deres interesseområder?
Hvordan opretholder man motivationen, selvdisciplinen og finder styrken til at fortsætte, selv når man ikke har lyst eller tvivler på sig selv?

Mette Bloch giver i interviewet også svar på følgende spørgsmål:
– Hvordan kan man udvikle selvdisciplin?
– Hvordan starter man på vejen mod sine mål?
– Hvordan påvirker mental træning ens præstationer?
– Hvordan sikrer man, at man konstant udvikler sig og fornyer sig selv?
– Hvordan forbereder man sig på at yde sit bedste?
– Mettes syn på doping og præstationsfremmende midler.
– Kan vi virkelig opnå alt, hvad vi ønsker?

Selvom Mette Bloch kommer fra en eliteidrætsbaggrund, er hendes råd og erfaringer relevante for alle, der ønsker at forfølge deres mål og ambitioner, uanset interesseområde. Dette interview er fyldt med inspiration og værdifuld indsigt i, hvordan man kan blive en vinder i sit eget liv.

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 62 “Mette Bloch.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Hvem er Mette Bloch?

Mette Bloch, er en af ​​Danmarks mest berømte roere og en anerkendt foredragsholder og forfatter, der har skubbet grænserne for, hvad det betyder at være en vinder. Hendes liv og hendes bog “Tør du blive en vinder” er et inspirerende eksempel på, hvordan man kan overvinde modgang og opnå succes gennem hårdt arbejde, vedholdenhed og tro på sig selv. Lad os dykke ned i, hvem Mette Bloch er, og hvad hendes bog handler om.

Mette Bloch er født i 1972 og er vokset op med en passion for sport og konkurrence. Hendes karriere som roer begyndte tidligt, og hun opnåede stor succes både nationalt og internationalt. Hun deltog blandt andet i OL i Atlanta i 1996 og har vundet flere medaljer ved verdensmesterskaberne i roning.

Efter sin sportskarriere har Mette Bloch fortsat med at inspirere og motivere andre gennem sit arbejde som foredragsholder, forfatter og coach. Hendes autentiske tilgang til livet og hendes evne til at overvinde hindringer har gjort hende til en af Danmarks mest respekterede og eftertragtede talere.

Om bogen Tør du blive en vinder?

Mette Blochs bog “Tør du blive en vinder” er en personlig fortælling om hendes rejse gennem sportens verden og de vigtige lektioner, hun har lært undervejs. Bogen er en blanding af selvbiografi, inspiration og praktiske råd til at opnå succes i livet.

Et af hovedtemaerne i bogen er modet til at forfølge dine drømme og troen på dig selv, selv når omstændighederne synes udfordrende. Mette Bloch deler åbent om de mange bump på vejen, hun har stødt på i sin karriere, herunder skader, nederlag og selv tvivlen på sine evner. Men gennem det hele fastholder hun en positiv og handlekraftig tilgang til livet, der har hjulpet hende med at nå sine mål.

En anden vigtig lektion, som Bloch deler i sin bog, er betydningen af hårdt arbejde og vedholdenhed. Succes kommer sjældent let, og det kræver ofte mange timers dedikation og opofrelse. Bloch opfordrer læserne til at være villige til at arbejde hårdt for deres drømme og til aldrig at give op, uanset hvor svært det kan synes.

Desuden fokuserer “Tør du blive en vinder” på vigtigheden af at have en positiv indstilling og et klart mål for øje. Bloch tror på kraften i positiv tænkning og visualisering og opmuntrer læserne til at skabe en klar vision for deres fremtid og derefter arbejde målrettet hen imod det.

Endelig deler Bloch også praktiske strategier til at håndtere modgang og pres. Hun lærer læserne, hvordan man kan bevare roen og fokusere under pres, samt hvordan man kan bruge modgang som en mulighed for vækst og læring.

Mette Bloch’s bog “Tør du blive en vinder” er inspirerende og motiverende læsning for enhver, der ønsker at opnå succes i livet, uanset om det er i sport, karriere eller personlige mål. Hendes ærlige og autentiske fortælling om hendes egen rejse er både oplysende og opmuntrende og viser, at med tro, hårdt arbejde og vedholdenhed er alt muligt.

Som Mette Bloch selv siger: “Det handler ikke kun om at vinde medaljer eller opnå materiel succes. Det handler om at være den bedste version af dig selv og leve et liv fyldt med formål og passion.”

Kontakt Mette Bloch >> Blochamok

Køb hendes bog >> Tør du blive en vinder?
Lille kompakt vindermanual der sikrer at du rent faktisk får lavet de ændringer der skal til, for at få ændret dine vaner og dermed din vej mod målet.

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 62 “Mette Bloch.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Du kan med fordel høre mit interview med Martin Thorborg >>
Martin Thorborg. Bliv din egen chef. Vejen til succes.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Scroll to Top