Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

69. Pia Struck – 84 min – Sådan får du et godt sexliv

Sådan får du et godt sexliv Pia Struck podcast Sådan får du et godt sexliv.
Pia Struck.

Måske kender du hende fra Zulu Love Camp. Pia Struck er en seksualterapeut, psykoterapeut, seksualunderviser og forsker, der dykker ned i danskernes onaniliv. Hun tilbyder en bred vifte af kurser for både mænd og kvinder, der ønsker at forbedre deres sexliv.

Pia har nogle velkendte ordsprog, såsom:
– “Én orgasme om dagen holder lægen væk.”
– “Én orgasme om dagen – det er vejen frem.”
– “Seksualitet er voksnes legeplads.”

I dette interview med Pia diskuteres en lang række emner, herunder seksualitet, livsværdier, tryghed, seksuelt potentiale, seksuelle oplevelser med en eller flere partnere, orgasmer, minoriteter, begær, hvad der betragtes som “normalt”, onani, brug af sexlegetøj, forskellige sexstillinger, faste partnere versus flere elskere, sex med samme køn, swingerklubber, multiorgasmer, teknikker, naturisme, nøgenbadning, den multiorgastiske mand, følelser af skyld og skam, prostitution, bækkenbundsøvelser og meget mere.

Interviewet udforsker spørgsmål som, om alle kan opnå orgasme, hvad der kræves for at opnå det, hvor ofte man bør have sex om ugen, og hvem der generelt har mest lyst til sex, mænd eller kvinder. Pia deler også indsigtsfulde tanker om, hvordan seksualitet kan være en vigtig del af vores liv og velvære.

Pia Struck hjemmeside. 

Hør interviewet med Pia Struck.
Du kan høre podcast episode, nr. 69 “Sådan får du et godt sexliv”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Du kan desuden i podcast episode nr. 73 høre mit interview med sexolog Joan Ørting.
Hør det her >> Joan Ørting Parforhold, sex og utroskab.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvem er Pia Struck?
“Pia Struck: At Skabe Intimitet og Helbredelse gennem Seksualterapi”

Pia Struck er en bemærkelsesværdig personlighed inden for feltet af seksualterapi. Med en dyb forståelse for menneskelig intimitet og et ønske om at fremme helbredelse og trivsel, har Pia Struck etableret sig som en autoritet inden for dette komplekse og følsomme område. Hendes hjemmeside, seksualterapi.dk, tjener som et digitalt vindue ind i hendes praksis og hendes tilgang til at hjælpe enkeltpersoner og par med at navigere gennem deres seksuelle udfordringer og opnå en sundere og mere opfyldende tilværelse.

Pia Struck’s baggrund og tilgang

Med en solid baggrund inden for psykologi og terapi har Pia Struck tilegnet sig en bred vifte af færdigheder og værktøjer, som hun bruger i sit arbejde som seksualterapeut. Hendes tilgang er præget af empati, respekt og en ikke-dømmende holdning, der giver klienter mulighed for at føle sig trygge og åbne op om deres mest intime bekymringer og udfordringer.

Pia Struck tror på en holistisk tilgang til seksuel sundhed og trivsel. Hun erkender, at seksualitet er en kompleks og multifacetteret del af menneskelig eksistens, der kan påvirkes af en række faktorer, herunder tidligere erfaringer, relationelle dynamikker og individuelle overbevisninger og værdier. Som sådan tilbyder hun en bred vifte af terapeutiske metoder og teknikker, der er skræddersyet til den enkeltes behov og mål.

På hendes hjemmeside præsenterer Pia Struck en omfattende liste over de tjenester, hun tilbyder, og de emner, hun specialiserer sig i. Disse inkluderer:

1. Individuel Seksualterapi:
Pia Struck arbejder med enkeltpersoner, der ønsker at udforske og adressere deres personlige seksuelle udfordringer og mål. Dette kan omfatte alt fra at håndtere seksuel dysfunktion til at forbedre selvværd og kropspositivitet.

2. Parterapi:
For par, der står over for vanskeligheder i deres intime forhold, tilbyder Pia Struck parterapi, hvor hun faciliterer åben kommunikation, konfliktløsning og gensidig forståelse for at opbygge stærkere og mere tilfredsstillende relationer.

3. Konsultation og Rådgivning:
Ud over traditionelle terapisessioner tilbyder Pia Struck også konsultation og rådgivning til enkeltpersoner og par, der har spørgsmål eller bekymringer vedrørende deres seksuelle sundhed og trivsel.

4. Seksualundervisning:
Som en del af hendes mission om at uddanne og oplyse samfundet om seksuelle spørgsmål, tilbyder Pia Struck også seksualundervisning til grupper, organisationer og institutioner.

Gennem sin praksis søger Pia Struck at skabe et trygt og støttende rum, hvor klienter kan udforske deres seksualitet, løse problemer og opnå personlig vækst og helbredelse. Hendes engagement i at forbedre livskvaliteten for enkeltpersoner og par gennem seksualterapi afspejler hendes dybe empati og forpligtelse til at hjælpe andre med at opnå deres fulde potentiale på dette følsomme område af menneskelig eksistens.

Kontakt Pia Struck.

Hør interviewet med Pia Struck.
Du kan høre podcast episode, nr. 69 “Sådan får du et godt sexliv”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top