Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

77. Chris MacDonald – 58 min – Boost din krop og dit liv

Boost din krop og dit liv Chris MacDonald podcast Boost din krop og dit liv.

En kold og regnfuld eftermiddag mødtes jeg med Chris MacDonald på en café på Islands Brygge, og ud af det kom ClairCast-episode nummer 77.

Chris MacDonald er en ekspert inden for motion, livsstil og kost. Han har været meget eksponeret i medierne, så du har sandsynligvis set eller hørt om ham. Han har medvirket i tv-programmer som “Chris og chokoladefabrikken,” “Chris på skolebænken,” “By på skrump,” “Chris på vægten,” “Ha’ det godt”, “U-Turn og mange flere.

Han rejser rundt i landet og holder utroligt inspirerende, entusiastiske og morsomme foredrag, som jeg selv har haft fornøjelsen af at opleve flere gange. Hvis du endnu ikke har været til et af hans foredrag, vil jeg klart anbefale det. Du vil komme hjem med højt humør og masser af ny viden.

Dette er første gang, jeg har lavet et interview på en café, så der er en del baggrundsstøj, som jeg desværre ikke har kunnet fjerne. Når du lytter til lydfilen, vil jeg derfor opfordre dig til at forestille dig, at du sidder med ved vores bord som den tredje person. Lyt til alt det spændende, Chris fortæller, og de gode svar, han giver.

I interviewet spurgte jeg ham blandt andet, hvad der fik ham til at deltage i ekstremsport, herunder Race Across America, som er en cykeltur på 5500 km, der skal gennemføres på under 12 dage. Dette betyder, at man i gennemsnit cykler 20 timer om dagen og tilbagelægger næsten det dobbelte af Tour de France.

Vi dækker en lang række emner, herunder:
– Hvordan man motionerer let og effektivt i det daglige
– Hvordan Chris MacDonald træner
– Hvorfor motion er så vigtig
– Hvordan man bedst passer på kroppen, hjernen og humøret
– Samtaler om emner som ensomhed, stress, antidepressiv medicin, kost, kosttilskud, vitaminer, søvn, rygning, disciplin og viljestyrke.

Hør interviewet med Chris MacDonald.
Du kan høre podcast episode, nr. 77 “Boost din krop og dit liv.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Hvis du vil vide mere om Chris, har han en fremragende hjemmeside, hvor du kan læse en masse om ernæring, træning, oprette dit eget sundhedshjul, føre en træningsdagbog, få svar på spørgsmål, læse artikler og udforske hans videnscenter. Der er nok læsestof til flere timer. Du kan også se, hvornår han næste gang besøger din by for at holde foredrag.
Chris MacDonalds hjemmeside.

Læs også dette indlæg >> Chris MacDonald kan ikke lide at motionere.

Hvem er Chris MacDonald?
– En Stemme for Motivation og Succes.

Chris MacDonald er en højt respekteret motiverende taler, forfatter og træner, hvis mission er at inspirere mennesker til at opnå deres fulde potentiale og realisere deres drømme. Han er kendt for sin dynamiske og engagerende tilgang til at dele sin visdom og erfaring med publikum verden over.

Med en baggrund inden for ledelse, personlig udvikling og coaching har Chris opnået en imponerende track record inden for at hjælpe enkeltpersoner og organisationer med at nå deres mål og skabe varig forandring i deres liv og karriere.

Hvad Tilbyder Chris MacDonald?

Chris MacDonald tilbyder en række tjenester og ressourcer, der er designet til at inspirere, motivere og støtte folk på deres rejse mod succes og opfyldelse.

1. Motiverende Foredrag og Workshops:
Som en erfaren taler leverer Chris inspirerende foredrag og workshops, der dækker emner som lederskab, personlig udvikling, og målsætning. Hans dynamiske tilgang og levende fortællinger gør hans præsentationer mindeværdige og effektive til at motivere publikum til handling.

2. Coaching og Konsultation:
Chris tilbyder personlig coaching og konsultation til enkeltpersoner og organisationer, der søger at opnå specifikke mål eller overvinde udfordringer. Hans skræddersyede tilgange og praktiske værktøjer hjælper hans klienter med at identificere og udnytte deres styrker for at skabe bæredygtig succes.

3. Bøger og Online Ressourcer:
Som forfatter til flere bestsellere deler Chris sin ekspertise og indsigt gennem sine bøger og online ressourcer. Disse omfatter guides, videoer og artikler, der giver praktiske råd og inspiration til at navigere gennem livets udfordringer og realisere ens drømme.

Chris MacDonald er mere end bare en motiverende taler og coach; han er en katalysator for positiv forandring og personlig vækst. Hans dedikation til at støtte andre på deres rejse mod succes og opfyldelse er en påmindelse om, at med den rette indsats og mentalitet er intet umuligt.

Uanset om det er gennem hans inspirerende foredrag, personlige coaching eller skriftlige værker, er Chris MacDonald en værdifuld ressource for enhver, der søger at opnå større succes, tilfredshed og glæde i deres liv og karriere.

Hør interviewet med Chris MacDonald.
Du kan høre podcast episode, nr. 77 “Boost din krop og dit liv.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Scroll to Top