Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

79. Majbritte Ulrikkeholm – 75 min – Kreativitet, en bro til den åndelige verden

Kreativitet en bro til den åndelige verden majbritte ulrikkeholm podcast Kreativitet, en bro til den åndelige verden. Jeg tog en tur til Amager for at lave et interview med sangerinde og forfatter Majbritte Ulrikkeholm.

Majbritte er ikke blot interesseret i den spirituelle verden, men er født og opvokset med en naturlig følelse af, at den er en integreret del af hendes liv, og at engle altid omgiver hende.

Gennem årene har hun udgivet 9 bøger, 14 cd’er og holdt utallige koncerter, foredrag og kurser. I 1988 blev hun tildelt Statens Kunstfonds arbejdslegat for sin evne til at lade det danske sprog blomstre og skabe billeder.

I interviewet deler hun sin personlige historie om udfordrende perioder i barndommen, en skilsmisse og hvordan hendes spirituelle tro har hjulpet hende gennem kriser. Hun deler også, hvordan hendes skilsmisse, på trods af smerten, blev en af de største gaver i hendes liv.

I svære tider har hun stillet sig selv det afgørende spørgsmål: “Hvad kan jeg lære af dette?” Hun har brugt automatskrift og skrevet mange sider i sine dagbøger, hvor hun begyndte sætninger med: “Hvad nu hvis …”

Som barn drømte hun om at blive sanger eller træde ind i et kloster. Ideen om at leve et liv i tro og spiritualitet fascinerede hende. Hvis hun skulle have valgt et erhverv for pengenes skyld, ville hun muligvis have valgt at være damefrisør.

Majbritte Ulrikkeholm deler sin livlige personlighed og en herlig sans for humor i interviewet. Hun taler blandt andet om, hvordan det kan være en del af ens spirituelle udvikling at lære at bruge netbank, og hvordan hun gik fra at være en “spirituel prinsesse” med hovedet i skyerne til at blive en hel kvinde med fødderne solidt plantet på jorden.

I interviewet besvarer hun spørgsmål som:
– Kan musik, lyd, kunst og kreativitet hjælpe med at transformere smerte til heling eller åbne for kontakt til den spirituelle side?
– Hvad er formålet med vores liv?

Hør også min lydfil >> Hvad er din livsmission?

Majbrittes niende bog med titlen “Rom, min elskede” – en magisk kærlighedsroman, der udfolder sig på Roms tage og blander fortid og fremtid, drømme og virkelighed – forventes at blive udgivet næste måned.

Hør intervivewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 79 “Kreativitet en bro til den åndelige verden”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Du kan f. eks høre et interview med Jane Winther.
Podcast episode nr. 48 >> Jane Winther. Syngeskåle. Stemmens kraft og lydens magi.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvem er Majbritte Ulrikkeholm og hvad tilbyder hun?

Majbritte Ulrikkeholm er en anerkendt spirituel vejleder, healer og forfatter, der har dedikeret sin karriere til at guide andre til en dybere forståelse af sig selv og deres livsformål. Hendes tilgang er baseret på en blanding af spirituelle principper, intuition, og en bred vifte af healingsteknikker.

Hun tilbyder. 

På hendes hjemmeside >> http://www.majbritteulrikkeholm.com/web/
tilbyder Majbritte en række tjenester og ressourcer, der er designet til at støtte individuel vækst og helbredelse:

1. Personlige Sessions:
Majbritte Ulrikkeholm tilbyder personlige sessions, hvor hun guider klienter gennem individuelle udfordringer og hjælper dem med at opnå klarhed, balance og indre styrke. Disse sessions kan omfatte elementer som tarotkortlæsning, clairvoyance og energihealing.

2. Workshops og Kurser:
Gennem workshops og kurser deler Majbritte sin visdom og erfaring med en bredere gruppe af mennesker. Disse arrangementer fokuserer på emner som personlig udvikling, meditation, og spirituel vækst.

3. Bøger og Online Ressourcer:
Majbritte er forfatter til flere bøger, der udforsker forskellige aspekter af spiritualitet, selvudvikling og healing. Hendes hjemmeside tilbyder også en række online ressourcer, herunder artikler, meditationer og videoer, der er tilgængelige for alle, der søger inspiration og vejledning.

Hendes Filosofi

Majbritte Ulrikkeholms tilgang til spiritualitet og healing er præget af en dyb forståelse af sjælens rejse og den iboende visdom, som vi alle bærer inden i os. Hun tror på kraften i selvindsigt, forandringsvilje og forbindelsen til det guddommelige for at skabe et meningsfuldt og opfyldende liv.

I en verden, der ofte føles kaotisk og uforudsigelig, søger mange af os efter vejledning, helbredelse og indre ro. En person, der har viet sit liv til at tilbyde netop dette, er Majbritte Ulrikkeholm. Gennem hendes unikke tilgang til spiritualitet og healing har hun hjulpet utallige mennesker med at finde balance, klarhed og styrke i deres liv.

Majbritte Ulrikkeholm er mere end bare en spirituel vejleder og healer; hun er en inspirerende kraft, der hjælper folk med at genopdage deres indre styrke og lys. Hendes arbejde er en påmindelse om, at selv i de mørkeste tider kan vi finde vejledning og helbredelse, hvis vi blot åbner vores hjerter og sind for den mulighed.

Hendes hjemmeside er ikke kun en ressource for spirituel vækst og healing, men også et symbol på håb og transformation for enhver, der søger en dybere forbindelse til sig selv og universet.

Hør intervivewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 79 “Kreativitet en bro til den åndelige verden”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top