Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

79. Majbritte Ulrikkeholm – 75 min – Kreativitet, en bro til den åndelige verden

Kreativitet en bro til den åndelige verden majbritte ulrikkeholm podcast Kreativitet, en bro til den åndelige verden. Jeg tog en tur til Amager for at lave et interview med sangerinde og forfatter Majbritte Ulrikkeholm.

Majbritte er ikke blot interesseret i den spirituelle verden, men er født og opvokset med en naturlig følelse af, at den er en integreret del af hendes liv, og at engle altid omgiver hende.

Gennem årene har hun udgivet 9 bøger, 14 cd’er og holdt utallige koncerter, foredrag og kurser. I 1988 blev hun tildelt Statens Kunstfonds arbejdslegat for sin evne til at lade det danske sprog blomstre og skabe billeder.

I interviewet deler hun sin personlige historie om udfordrende perioder i barndommen, en skilsmisse og hvordan hendes spirituelle tro har hjulpet hende gennem kriser. Hun deler også, hvordan hendes skilsmisse, på trods af smerten, blev en af de største gaver i hendes liv.

I svære tider har hun stillet sig selv det afgørende spørgsmål: “Hvad kan jeg lære af dette?” Hun har brugt automatskrift og skrevet mange sider i sine dagbøger, hvor hun begyndte sætninger med: “Hvad nu hvis …”

Som barn drømte hun om at blive sanger eller træde ind i et kloster. Ideen om at leve et liv i tro og spiritualitet fascinerede hende. Hvis hun skulle have valgt et erhverv for pengenes skyld, ville hun muligvis have valgt at være damefrisør.

Majbritte Ulrikkeholm deler sin livlige personlighed og en herlig sans for humor i interviewet. Hun taler blandt andet om, hvordan det kan være en del af ens spirituelle udvikling at lære at bruge netbank, og hvordan hun gik fra at være en “spirituel prinsesse” med hovedet i skyerne til at blive en hel kvinde med fødderne solidt plantet på jorden.

I interviewet besvarer hun spørgsmål som:
– Kan musik, lyd, kunst og kreativitet hjælpe med at transformere smerte til heling eller åbne for kontakt til den spirituelle side?
– Hvad er formålet med vores liv?

Majbrittes niende bog med titlen “Rom, min elskede” – en magisk kærlighedsroman, der udfolder sig på Roms tage og blander fortid og fremtid, drømme og virkelighed – forventes at blive udgivet næste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top