Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

91. David Bailey – 15 min – Et stykke kanaliseret musik, du kan bruge til meditation.

musik til meditation David Bailey podcast Musik til meditation.

Siden oktober 2012 har jeg regelmæssigt afholdt en online healing og bøn, som er åben for alle via internettet. Under denne healing, der varer i 15 minutter, fokuserer vi hver uge på et specifikt tema. Alle er velkomne til at deltage, og det er helt gratis. Vores deltagerantal ligger typisk på mindst 500 mennesker, og vi har endda haft over 1000 deltagere ved flere lejligheder.

Vores kollektive energi bliver stærkere jo flere vi er, hvilket øger effekten af healingen. Efter hver healing-session modtager jeg et budskab, som kanaliseres til mig. Dette budskab deles så med alle deltagerne på min hjemmeside, og det kan anvendes i hverdagen som en kilde til videre arbejde og inspiration.

I København stødte jeg på musikeren David Bailey og spurgte ham, om han ville komponere et stykke musik, specielt til vores ugentlige healing og bøn. David besidder den fantastiske evne at når han sætter sig ved sit klaver, at lade den åndelige verden spille musik igennem ham. Det stykke musik, han har skabt, er kanaliseret til dette specifikke formål fra den åndelige verden, og jeg anbefaler, at du lytter til musikken under healingen for at forstærke effekten og din oplevelse. Du kan også bruge musikken på egen hånd i hverdagens, når du mediterer.

Hør musikken.
Du kan høre David spille det kanaliserede musikstykke, i denne podcast episode, nr. 91 “Musik til meditation”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Hør også mit interview med David Bailey.
I podcast episode nr. 93 (Åndelig musik for din sjæl) kan du høre mit interview med ham, hvori han fortæller, hvordan han blev i stand til at kanalisere musik fra den åndelige verden og hvad musikken kan bruges til. Det interview kan du høre her >> Interview David Bailey

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Scroll to Top