Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

92. Lise August – 65 min – Særligt sensitive mennesker.

særligt sensitive lise august podcast Særligt sensitive mennesker.

I dette interview taler jeg med psykolog Lise August om “Særligt Sensitive Mennesker”. Lise er en autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi med ekspertise inden for sensitivitet hos børn, unge og voksne.

Mange særligt sensitive mennesker kan ofte blive misforstået og fejltolket som værende sarte, svage eller for følsomme, hvilket kan føre til følelsen af at være anderledes.

I interviewet diskuterer vi de karakteristiske træk ved særligt sensitive personer, og hvad det egentlig betyder at være særligt sensitiv. Vi ser også nærmere på spørgsmål som om en vanskelig barndom og sensitivitet hænger sammen, samt hvordan man kan udnytte sin særlige sensitivitet som en styrke og en gave.

Lise August giver i interviewet svar på en masse spørgsmål og deler en række gode råd om emnet.

Læs også mit indlæg >> Er du særligt sensitiv? I indlægget finder du også en test.

Hør mit interview med Lise August.
Du kan høre podcast episode, nr. 92 “Særligt sensitive mennesker”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om Lise August …
Lise August er en anerkendt psykolog med ekspertise inden for klinisk psykologi og neuropsykologi. Hun har en imponerende baggrund med en ph.d. i psykologi og flere års erfaring i både forskning og klinisk praksis. August er kendt for sit arbejde med behandling af angstlidelser, depression og traumer samt hendes bidrag til forståelsen af ​​neuropsykologiske mekanismer bag forskellige mentale tilstande. Hun er også en engageret formidler, der deler sin viden gennem både akademiske publikationer og offentlige foredrag.

Lise August en pioner indenfor Særligt Sensitive Mennesker

I en verden, hvor støj og skarpt lys ofte dominerer, er der en gruppe mennesker, der oplever verden på en dybere og mere intens måde. Disse individer, kendt som særligt sensitive mennesker (SSP), har længe været en undervurderet del af samfundet. Men takket være psykologen Lise August er der kommet mere opmærksomhed og forståelse omkring denne gruppe og deres unikke behov.

Lise August har viet en betydelig del af sin karriere til at forstå og støtte særligt sensitive mennesker. Med hendes baggrund i klinisk psykologi og neuropsykologi har August opnået anerkendelse som en pioner inden for dette felt. Hendes arbejde har ikke kun hjulpet enkeltpersoner med SSP til at forstå sig selv bedre, men det har også uddannet fagfolk og skabt større opmærksomhed omkring denne gruppe i samfundet.

En af de mest bemærkelsesværdige bidrag fra Lise August er hendes forskning omkring de neurologiske og psykologiske mekanismer bag særlig sensitivitet. Gennem brug af avancerede neurobilledteknikker har hun vist, hvordan hjernen hos SSP’er reagerer anderledes på stimuli sammenlignet med ikke-sensitive mennesker. Disse fund har kastet lys over, hvorfor nogle individer har en mere intens og dybtfølt oplevelse af verden.

Men Lise Augusts arbejde går ud over blot at identificere forskelle.
Hun har udviklet terapeutiske tilgange og interventioner, der er skræddersyet til særligt sensitive mennesker. Hendes tilgang er præget af empati og forståelse og fokuserer på at hjælpe SSP’er med at håndtere overstimulering, stress og andre udfordringer, de kan møde i deres daglige liv.

Desuden har hun været en vigtig fortaler for at skabe mere inkluderende miljøer, der imødekommer behovene hos særligt sensitive mennesker. Hendes foredrag og skrifter har inspireret skoler, arbejdspladser og samfund til at tage hensyn til og respektere forskelligheden blandt enkeltpersoner.

Med hendes vedholdenhed og dedikation har Lise August sat særligt sensitive mennesker på dagsordenen, hvilket har ført til en større forståelse, accept og støtte for denne gruppe. Hendes arbejde fortsætter med at forme landskabet inden for psykologi og fremhæver vigtigheden af at anerkende og værdsætte mangfoldigheden af ​​menneskelig erfaring.

Du kan kontakte Lise August her >> Sensitiv Balance.

Hør mit interview med Lise August.
Du kan høre podcast episode, nr. 92 “Særligt sensitive mennesker”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top