Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

98. Frede Damgaard – 82 min – Naturlig sundhed for krop og sjæl.

Naturlig sundhed i krop og sjæl podcast Naturlig sundhed for krop og sjæl.

Frede Damgaard har gennem mere end 40 år arbejdet som biopat, ernæringsterapeut og med komplementær behandling med fokus på hele mennesket.

Jeg har inviteret Frede Damgaard til en samtale om, hvordan man opnår balance og harmoni i kroppen. Vi diskuterer, hvilke små eller store skridt man kan tage i hverdagen for at støtte kroppen, både i dens naturlige evne til selvhealing og for at optimere sundheden.

I interviewet deler Frede Damgaard generøst ud af sin omfattende viden. Hvis du har interesse for sundhed i både krop og sjæl, vil dette interview helt sikkert være noget for dig.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 98 “Naturlig sundhed for krop og sjæl”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvem er Frede Damgaard?
Frede Damgaard er en pioner inden for Biopati og Ernæringsterapi.

Han er en anerkendt biopat og ernæringsterapeut, der har gjort en markant indsats inden for området for alternativ medicin og holistisk sundhed. Hans arbejde og tilgang til helbredelse er baseret på principperne om at behandle hele individet – krop, sind og ånd – og at identificere og adressere årsagerne til sygdom frem for blot at behandle symptomer.

Frede Damgaard arbejde, baggrund og uddannelse.

Frede Damgaard har en solid baggrund inden for biologi og ernæring og har gennemgået omfattende uddannelse og træning som biopat og ernæringsterapeut. Hans uddannelse har formentlig omfattet studier inden for biokemi, anatomi, fysiologi, ernæring, og alternative behandlingsmetoder. Med denne baggrund har han opnået dybdegående forståelse for kroppens komplekse systemer og hvordan kost, livsstil og miljøpåvirkninger kan påvirke sundhed og velvære.

Han har dedikeret sit arbejde til at hjælpe mennesker med at genoprette og opretholde deres sundhed gennem naturlige og holistiske metoder. Som biopat og ernæringsterapeut fokuserer han på at skabe balance i kroppens systemer ved hjælp af kosttilpasninger, kosttilskud, urtemedicin, og andre naturlige behandlingsformer.

Hans tilgang indebærer typisk en grundig undersøgelse af klientens helbredshistorie, kostvaner, livsstil og eventuelle underliggende årsager til sygdom. På baggrund af denne vurdering udarbejder han en skræddersyet behandlingsplan, der adresserer klientens specifikke behov og målsætninger.

Sundhed og Velvære.

Frede Damgaard har gjort en betydelig indsats for at udbrede kendskabet til biopati og ernæringsterapi som effektive og holistiske tilgange til helbredelse. Gennem sine konsultationer, foredrag og skriftlige arbejder har han inspireret tusinder af mennesker til at tage kontrol over deres helbred og træffe positive ændringer i deres livsstil.

Hans arbejde har også bidraget til at skabe større opmærksomhed om vigtigheden af kost og ernæring for sundhed og velvære, samt vigtigheden af at behandle hele individet – krop, sind og ånd – for at opnå optimal sundhed.

Frede Damgaard har skabt en betydelig indflydelse inden for feltet for alternativ medicin og holistisk sundhed gennem hans arbejde som biopat og ernæringsterapeut. Hans engagement i at hjælpe andre med at opnå bedre helbred og velvære gennem naturlige og holistiske metoder har gjort ham til en pioner inden for sit felt, og hans bidrag fortsætter med at inspirere og støtte mange mennesker på deres rejse mod sundhed og balance.

Læs også dette blogindlæg >> Frede Damgaard – Sundhed i krop og sjæl.

Scroll to Top