Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Vær den du er.

Vær den du er. Du er god nok.

Vaer den du erVær den du er.
Som ung følte jeg mig udenfor og var ikke som andre børn.
Det begyndte i skolen mens jeg boede i Sverige.

Jeg blev mobbet fordi jeg var dansker og ikke kunne tale og skrive svensk.
Da vi efter mange års ophold i Sverige flyttede tilbage til Danmark, blev jeg atter mobbet. Denne gang fordi jeg kun kunne skrive og læse svensk.

Jeg gik heller ikke i mærketøj og jeg var en flittig og dygtig elev, der gik op i at lære noget. Det var ikke populært i min klasse. Jeg skulle helst gøre, se ud som samt være som de andre børn, hvilket var at man skulle være ligeglad med skolen, lave ballade, mobbe andre, ikke lave lektier og helst kaste viskelæder, papirkugler og andet i nakken på lærerne, når de stod med ryggen til klassen og skrev på tavlen.
Det lykkedes faktisk min klasse at få vores tysklærer til at bryde fuldstændig sammen. Hvor er det forfærdeligt. Jeg havde så ondt af hende og vi så hende aldrig mere.

Da jeg kom i gymnasiet havde jeg meget svært ved at finde mit fodfæste. Jeg havde mange personlige problemer på grund af omstændigheder i min familie og jeg havde egentlig slet ikke lyst til at gå i skole mere. Skolen var ikke et rart sted at være, for jeg kunne ikke identificere mig med nogen i klassen. Jeg var ikke til fest og ballade, jeg var heller ikke særligt social, gik ikke op i boy-bands, tøj, mode eller make up og jeg kunne heller ikke tale med om det, som de andre piger interesserede sig for og talte om.

Jeg flyttede hjemmefra som 15-årig og jeg følte mig meget anderledes end alle andre, og det gjorde at jeg havde  svært ved at knytte bånd med nogen. Jeg følte mig mere voksen, moden og selvstændig. Jeg filosoferede, gjorde mig mange tanker om verden, dyrene, miljøet, liv og død, måden vi mennesker behandler hinanden på og jeg var meget interesseret i alt der havde at gøre med det åndelige og spirituelle.

Læs også >> Du ser det når du tror det.

Min interesse for den åndelige verden.
Alle bøger jeg læste handlede om spiritualitet og den åndelige verden. Jeg havde masser af den slags bøger og var helt opslugt af den verden.
Når jeg forsøgte at dele mine tanker med nogen eller hvis jeg talte om spirituelle emner, rullede man med øjnene og trak på smilebåndet. Jeg følte mig så forkert og var ensom med mine tanker og overbevisninger, og endte derfor med at holde mund, da jeg ikke følte mig forstået.

Mine kammerater gad mig ikke og jeg fik ofte tanken; Er det mig der er noget galt med? Jeg havde nemlig flere gange hørt folk sige “at jeg var for mærkelig”.
Jeg blev derfor den ensomme ulv, der altid gik for mig selv.

Læs også: Er du særligt sensitiv?

Nu er jeg blevet normal.
I en periode forsøgte jeg at være og gøre som alle de andre. Jeg forsøgte at tilpasse mig, at følge flokken, at gøre og sige det man forventede af mig. Jeg indordnede mig. Jeg “lagde låg på mig selv”. Jeg forsøgte at læse folk for at regne ud, hvad de ønskede, ville eller forventede af mig og så indfriede jeg “deres behov og ønsker”.
Nu blev jeg, hvad andre ville betegne som helt “normal”.

Problemet var bare at jeg fik det endnu værre end jeg havde haft det før. For jeg gik jo i den grad på kompromis med mig selv. Jeg lagde bånd på mig selv, jeg usynliggjorde mig selv og forsøgte at tilpasse mig en boks som andre havde skabt. Jeg kunne til sidst slet ikke genkende mig selv, jeg kunne ikke lide mig selv og jeg mistede helt kontakten til hvem jeg var.

Selvmord eller livet?
På et tidspunkt følte jeg mig presset helt derud hvor jeg stillede mig selv spørgsmålet: Ønsker jeg at leve?
Svaret kom prompte: Nej.

Jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle være her. Verden var ikke et rart sted at være i. Ingen kunne lide mig, jeg kunne ikke lide mig selv, jeg var ikke som andre, jeg kunne ikke finde et tilhørsforhold eller et ståsted, jeg havde problemer med familien og følelserne havde i årevis kørt som i en rutschebane.
Jeg følte mig hele tiden forkert på den og ensomheden var nu blevet min bedste ven.

Jeg var millimeter fra at havne i (vælge) et liv med alkoholmisbrug, for på den måde at flygte fra det hele og slippe for at mærke noget som helst.

Livslinien – Gratis rådgivning for mennesker i krise.

Jeg valgte livet.
Baseret på det faktum, at jeg i dag sidder og skriver dette indlæg til dig, kan du regne ud at jeg endte med at vælge livet, selvom alt den gang så meget sort ud.

En aften midt i mit største kaos, hørte jeg en stemme tale til mig:
Det er ikke din tid endnu. Hold ud. Vær den du er. Du er god nok. Du er ikke alene.

Vær den du er.
What? Vær den du er? Det er ikke min tid? Jamen for pokker da, hvad så?

For at gøre en meget lang historie kort så skete der det, at jeg vendte på en tallerken.
Jeg besluttede mig for at gå all in. Når jeg nu skulle være her på jorden, så kunne jeg lige så godt få det bedste ud af det.
Nu vil jeg være mig selv. Jeg vil være, vise og udtrykke netop den jeg er. Take it or leave it. Kan du ikke lide eller acceptere mig sådan som jeg er, ja, så er det bare ærgerligt. Jeg gad ikke kæmpe længere. Jeg orkede ikke længere at begrænse mig, tilpasse mig eller gøre mig usynlig.
For sandheden er, at  den eneste måde jeg kan føle mig hel og lykkelig på er ved at jeg tør stå ved mig selv og være den jeg er.

Jeg holdt op med at sammenligne mig og mit liv med andres, jeg meldte mig ud af flinkeskolen, jeg begyndte at sætte grænser og sige fra, jeg holdt op med at leve op til andres krav og forventninger, jeg tog de modige skridt der skulle til for at forlade flokken og holdt op med at gøre, være, sige “det, som alle andre gør”.

Jeg fik hjælp af en psykolog og det var guld værd.
Hun hjalp mig med at rydde op i min fortid og alt det negative og selvkritiske som jeg havde båret rundt på i årevis.
Jeg øvede mig i at se på mig selv med respekt og kærlighed, og accepterede at de ting som jeg kan, gør og interesserer mig for er helt ok. Jeg øvede mig i at sige: Jeg er ok.
Nej, jeg er ikke som de andre – men jeg er den jeg er og jeg er god nok.

Vær den du er. Du er unik.
Jeg deler min historie med dig fordi der er mange der har det på samme måde og som helt sikkert kan genkende det jeg skriver. Måske kan du. Hvis ja, så er dette blogindlæg til dig.

Hvis jeg kan melde mig ud af det hele og stå i mit eget lys – så kan du også.

Du behøver ikke at være som alle andre.
Du behøver ikke at lave om på dig selv.
Du er unik og først når du indser det, vil dit sande potentiale komme til udtryk. Da vil alle kunne se dit lys stråle.

Først når du giver dig selv lov til at være den du er og til fulde accepterer dig selv, da vil du føle en dyb glæde, en indre fred og du vil hvile i dig selv.
Når du er dig selv vil andre kunne se hvor unik du er. Dit lys vil skinne igennem dig og det vil røre alle på din vej.

Vær den du er og vær stolt af det.

Vil du høre hvordan jeg vendte mit liv?
Vil du vide hvordan jeg vendte mit liv fra nedtur til optur?
Jeg vil vove den påstand, at hvis jeg var i stand til at forandre mit liv til det bedre, så kan du også – uanset hvad du står i lige nu.
Alle de værktøjer jeg har brugt på at nå hertil hvor jeg er i dag, hvor jeg undervejs også har fået hjælp af den åndelige verden, fortæller jeg om i denne lydfil >> Spiritualitet i hverdagen.

Jeg har skrevet og indtalt den med henblik på at hjælpe andre der ligesom jeg, har eller har haft det svært i deres liv. Enten fordi de tvivler på sig selv, tvivler på fremtiden, kæmper en hård kamp, synes at livet er op af bakke, føler sig ensomme, har mistet håbet eller er påvirket af negative hændelser, situationer eller andet, hvor livet eller en situation føles svært.

Det er over 9 timers lytning og det er en lydfil der i den grad kan vende nedtur til optur. Den indeholder de bedste redskaber fra min personlige værktøjskasse. De er alle meget enkle at implementere i hverdagen.

Den bedste anbefaling.
Som en lytter skrev til mig: Whau. Jeg kan bruge og genkende det hele. Den lydfil, gav mig mere end 2 år hos min psykolog. Den er guld værd. Tak Jette, nu er livet blevet værd at leve.

Få 80,- Kr i rabat.
Lydfilen Spirituatlitet i hverdagen koster 299,- Kr. Som læser af dette indlæg giver jeg dig 80,- Kr i rabat, hvis du i kuponkoden i webshoppen skriver ordet: glæde

Din pris 219,- Kr
Varighed: 9 timer
Du kan høre lydfilen så ofte du vil på din mobil, tablet og computer. Der er ingen udløbsdato på den.

61 kommentarer til “Vær den du er.”

 1. Kære Jette,
  Jeg er også dybt taknemmelig for dit indlæg her, som jeg ligesom så mange andre, i den grad kan nikke genkendende til:-). Jeg vil også sige dit tusinde tusinde tak, for det store arbejde du igennem mange år har lavet, og for en stor del af det, også stiller os andre gratis til rådighed. Det er FANTASTISK at lytte til dine nærværende podcasts, og jeg har igennem årene været forbi en hel del af dem. Og igår lyttede jeg så til din nyeste med Lars Muhl, som jeg også har fulgt igennem årene. Jeg står der, hvor jeg siden jeg var teenager har læst, søgt og uddannet mig indenfor den åndsvidenskabelige verden, og alligevel ikke har haft modet til at turde være hele mig. Det er så i den proces, at jeg for alvor er sprunget ud i efter endnu en stress tur – denne gang tæt på ikke at være her mere. Jeg har nu både indset og ønsker:-), at finde ind til hele mig, og ikke mindst være hele mig, og turde skinne med mit lys – som ja er anderledes og kan skræmme nogle;-). Derfor er dette indlæg samt din nyeste podcasts lige i tråd og i fin synkronisitet med min udvikling – så tak for dig:-)!

 2. Anne Christensen

  Kære Kusine. JA husker godt vores barndom / ungdom. Du var “anderledes”, men jeg havde det nogenlunde som dig. Har aldrig i mit unge eller tidlige voksenliv, følt at jeg passede ind. Altid blevet mobbet, Til forskel fra dig havde jeg en kærlig, familie…Havde jeg haft den indsigt, jeg har i dag, tidligere i livet, var der mange ting, der havde formet sig anderledes… Sådan skulle det jo ikke være. Er bare så taknemmelig over at være hvem og hvor, jeg i dag er i mit liv <3 Godt gået til dig og en kærlig tanke herfra.
  Knus Anne

 3. Ja jeg vil osse sige mange tak, for det åbne og tanke vækkende brev. Der er så meget der ligner min egen lidelses historie. Jeg tænker, hvis jeg ikke havde fået så mange dejlige beskeder fra “oven”, så ville jeg ha svært ved at holde ud- og leve i denne verden. Jeg har opnået stor åndelig bevidsthed om evolutionens udviklings processer, og jeg har været igennem rigtig meget transformation, da jeg sagde oprigtig ja til at gå lyset vej… Ja skal vi reformere og skabe fred i denne verden, må vi starte med os selv, og, det er osse en stor prøvelse, da mange mennesker der er i ubalance, har så svært ved at takle mennesker der forsøger at hvile i guds fred. Takkk for alle de gode indlæg her. kærlig hilsen Jete

 4. Jette,
  jeg er vild med dig, dine blogindlæg og dine lydfiler. Jeg har hørt dem ALLE. Både de gratis og dem du har i din webshop.
  Du gør en kæmpe forskel. TAK ? for alt hvad du gør og deler.
  Johanne

 5. Ian de Reybekill

  Tak endnu en gang Jette!
  Som altid er du i stand til at beskrive dine erfaringer og dine råd klart og i et sprog alle kan forstå.
  Du er et tårn af nyttige og meget hjælpsomme visdomsord som vi alle lytter til med en dyb respekt og taknemlighed.
  Når du viser at alt dette kommer af din egne livserfaringer bliver det endnu mere værd.
  Tusind tak for dit arbejde og inspiration!

 6. Hej først vil jeg gerne sige tak. Og samtidig sige at du er meget modig. Jeg har også selv været nogenlunde det samme igennem som at du har. Og jeg er det også næsten stadigvæk, men jeg har ligesom dig valgt at overleve og kæmpe mig videre! For til sidst at komme videre og finde mig selv. Og jeg vil samtidig sige tak. Du har åbnet mine øjne og mit hjerte.

 7. Hvor er det bare dejligt at du så stadig er her Jette :) du gør nemlig en stor forskel indenfor det spirituelle og sikkert også som person :) du kan kun være et dejligt menneske. Du har så meget at berige med…tak fordi du er til <3

  1. Jeg vil osse give dig et stort TAK . Som du og flere med dig , genkender jeg en hel del . Ifølge min alder , ” burde ” jeg være nået længere – man har ikke haft mod nok . NU står jeg , og er nødt til at sige farvel til mit ” gamle ” liv og Goddag til et nyt og ukendt liv . Jeg er inderligt træt af det ” gamle ” . Kan slet ikke være i det . Men , med tro og optimisme – og VED at læse dine podcasts og og lydfiler hjælper det gevaldigt <3 <3 ! En kæmpe hjælp . At vide , der er nogen der har det på samme måde . TAK !! <3 <3 !

 8. Kære Jette. Jeg vil så gerne skrive noget til dig, men mangler næsten ord. Det var bare
  så hjertegribende at læse din fortælling.
  Du er blevet mobbet, og har været udenfor, men er i dag elsket og værdsat af alle som
  har lært dig at kende. Du er et sandt mirakel, og en uvurderlig hjælp for alle os.
  Tusind tusind tak.
  Kærlig hilsen Birgit

 9. Rebekka Høgestøl

  Tusen takk for at du delte, kjenner meg igjen i mye her! Ting som jeg faktisk ikke “så” da jeg vokste opp, men har innsett i det siste, at har hatt altfor mye betydning på hvordan jeg har levd livet mitt! Godt ting kommer til overflaten :D

 10. Sikken styrke og power du besidder..Din fortælling rører mig dybt, da jeg genkender det meget fra mit eget liv. Jeg har selv gået i skolen både i Sverige og Danmark og altid haft følelsen at være anderledes, og udenfor. Og hvor livet kan føles uendelig hårdt, da man konstant føler sig anderledes. Din fortælling bekræfter mig så meget i, hvor vigtigt det er, at tror på sig sig uanset hvad andre måtte tænke og mene om en.. Din fortælling give også en masser af styrke og håb. Tak du smukke væsen, for din kærlige og givende indlæg.

 11. Jeg har aldrig været bange, for at være anderledes. Jeg har altid været det.

  Som barn gjorde jeg mange mærkelige ting. Da jeg (næsten) 8 år gamle, skiftede skole.Første time, stod jeg op på et bord, og sang (futtog til månen). I frikvarteret blev jeg slået med et sjippetov. Jeg forstod ikke hvorfor ?
  Det meste af skole tiden, blev jeg ved med at gøre, sådanne underlige ting (som kom fra hjertet)
  Der kom mange “gok i nøden”. Du skal ikke tro du er noget, ud af det. Inden i tænkte jeg, jeg er hverken mere eller mindre ?

  Som voksen, har jeg nu brugt alt for meget tid, på at behage andre.

  Det lyder måske mærkeligt, men det først nu, det rigtig går op for mig. Alle de andre kan ikke mærke hvad jeg føler, bare fordi jeg kan mærke deres følelser/stemning.

  Ups ! Så forstå jeg pludselig det hele.
  Jeg ser ud som om, jeg kan klare alt ( men er ensom inden i)
  Jeg ser ud som om, jeg er lige glad, med hvad andre tænker ( men er ensom inden )

  Nu har jeg mødt, dig Jette og alle jer andre

 12. Bjarne Emil Hansen

  Selvom man godt kan sige vi som mennesker skiller os ad i vores forskellighed som i køn, navne & udseende, så er vi faktisk ret ens når det kommer til stykket.
  Vi bløder alle rødt & vores kroppe for alle sammen liv igennem det hjerte vi alle har et af bankende i os.
  Og selvom det med vores forskellighed umiddelbart kan virke som det definitivt adskillende led i mellem os, bliver de egenskaber som vi alle indeholder, også vores relation til hinanden.
  Måske er mennesket det eneste Væsen endnu, der har evnen til indlevelse & med den en højere forståelse af sig selv & andre & ikke kun i racen som mennesket er, men for alle de levende Væsener der i deres hjørner af Verden, også har sin eksistens.
  Men uanset hvad vi med vores tankevirksomhed kan blive overbevist om, er det kun tanker, bevist på den måde at selvom vi alle kan virke & se forskellige ud, starter vi samme sted & ender samme sted & som om det ikke var nok, befinder vi os også på samme planet.
  Så selvom “du” kan have din egen vej her i livet, er det nu alligevel Livets vej og den betræder vi alle som har et bankende <3 Så hvis du føler du adskiller dig fra andre, handler det om den måde du ser dig selv og din Verden på. Og lige så let som du kan finde det der er forskellen, kan du hvis du ønsker det også se det der forener dig med resten af Verden <3

 13. Linda Spangenfeldt

  Tårerne triller ned af kinderne. Genkender så tydeligt din fortælling. Berørt og rørt <3 Tak for denne smukke deling Jette <3 Jeg vil forsætte min rejse med at være mig og unik ….

 14. Tusind tusind tusind tak for jeres søde, støttende og forstående kommentarer til dette indlæg.
  Jeg var lidt nervøs for at skrive det, men puha – nu er jeg glad for at jeg har gjort det og delt det med så mange.
  TAK TAK TAK

 15. Det var en dejlig beretning, Jette Harthimmer, den fortjener at blive læst af alle, for alle har det som tema, tror jeg. Fællesskabet som vi ønsker at tilhøre, men som samtidig giver så mange overvejelser. Tak for din indsats og alle dine skriverier, som giver trøst og lindring i en foranderlig verden, der til tider kan føles så fremmed, at man simpelt hen ikke forstår den.

 16. Kære Jette. Du er ligesom ham den dybfrosne bagermester fra den gamle Hatting reklame(tror jeg det var). Man får bare altid lyst til at tage dig under armen og med hjem i stuen, hvor du tør op med et pling, og, ikke dufter af friskbagt brød, men bare stråler Jette-energi ud i hele stuen!:) Hvor er vi mange der skylder dig tak. Igen. Tak.

 17. anne-marie monrath

  Tak igen Jette ♥

  Du når mange og det er så smukt ♥

  Det er svært at skille sig ud og det er svært i den situation for mange, at føle sig god nok.
  Vi er alle sammen gode nok ♥
  Vi endda alle sammen stjerner ♥

 18. Kære Jette,

  Det er super flot!!
  På min telefon har jeg skrevet et par sætninger jeg engang hørte: hvorfor prøver du så ihærdigt at tilpasse dig, når du er født til at skille dig ud :-))
  Vi er mange der er født til at gå vor egne veje :-)
  Mvh, Maria

 19. Tusind tak for et åbenlyst og ærligt indlæg!Jeg nikker selv genkendende til dette emne, fordi jeg er sgu min egen som katten. Og tro mig det har kostet blod,sved og tårer! Jeg vil have lov til at være den jeg er på godt og ondt uanset de odds jeg møder på min vej! Som du så smukt udtrykker det take it or leave it!Tak for dig knus fra Cat

 20. Hej Jette, 1000 tak fordi du deler din historie som på mange områder ligner min. Jeg læste dog ikke så meget om spiritualitet/personlig udvikling osv…før jeg blev teenager, men da jeg først kom i gang så fik jeg købt mange bøger om emnet men fik aldrig rigtig læst dem før senere hen i livet. Jeg valgt automatisk at gå ind i mig selv og det blev en passion at tolke de følelser og tanker som kom op, men indtil nov 2011 har jeg haft et meget lavt selvværd, ingen selvtillid, aldrig været 100 % sikker på jeg gjorde det rigtige, men siden er mit liv og udvikling eksploreret og i dag er jeg det man kalder “Spiritual Awaken” opvågnet fra det gamle liv til det nye og spændende liv. Jeg elsker mig selv, har et super godt selvværd og selvtilliden fejler heller intet. Jeg er lykkelig i mit selv. Rigtig mange mennesker har sagt at jeg stråler af glæde. Det er en fantastisk verden at leve i nuet og være så glad for livet. Alle de “negative” ting og udfordringer som jeg er igennem er jeg så glad for, da jeg nu kan se at jeg lærer af alt og der er en mening med alt. Du sagde i en podcast tidligere at alt findes og er tilstede, det er kun dig der skal være klar til at se og modtage det. Det er så rigtigt. Tak Jette. Du er fantastisk.

 21. Jeg vil også sige tak Jette
  Vi er samme årgang vi to og jeg kan genkende det med at føle sig anderledes – jeg tror jeg for første gang i mit luv er nået til det point of no return, som du kalder, at gå all in.
  Jeg er også sikker på vi er mange der har og har haft problemer med tilknytning pga af at føle dig anderledes – ikke bare anderledes men forkert
  Jeg har men kan se lys for enden af tumlen nu efter at ha’ valgt at lytte 100% til min intuition og fornemmelser – min indre stemme
  Tak fordi du delte
  Ester

 22. MarianneZetenna Gaarslev

  Hold da op Jette – det skrevne kunne være mit skrevne… Så grotesk , men så super fantastisk at være “kommet ud af sin puppe” :-)

 23. Som Krummesangen også er:
  Mens’ker er små, før de ka’ gå
  og ligner hinanden med bleerne på
  så vokser de op med hver deres kroppe
  og nogen er tykke og tynde

  En hest er en hest, og en kalv er en kalv
  de er lig’så forskellig som dag og som nat
  og tysker og svensker er os en slags mens’ker
  og råhåred piger er kønne

  Man er som man er, det ka’ ikke laves om
  man går rundt og ser ud som man gjorde da man kom
  du kan drøm’ om at være en kineser i New York,
  men man er som man er, og det er godt nok.

  En millionær, der er blevet sær
  er ikke en eneste ti-krone værd
  Men et tusindben går, år efter år
  med alle fødder på jorden

  Livet er let, fra otte til et
  og klokkerne ringer lige om lidt
  Sådan er det i skolen, jeg vipper på stolen
  og drømmer om skæg og ballade.

  Man er som man er, det ka’ ikke laves om
  man går rundt og ser ud som man gjorde da man kom
  du kan drøm’ om at være en kineser i New York,
  men man er som man er, og det er godt nok.
  Man er som man er…

 24. Eva Christensen

  Kære Jette,

  Jeg blev utrolig rørt af dit indlæg. Er meget taknemmelig for at du har delt det med os – for det giver genklang i så mange af os – mig selv inklusive.

  At finde ind til eller tilbage til os selv, hvis vi har været væk i et stykke tid, er utrolig utrolig befriende og lykkeberusende.

  Du skal have en KÆMPE tak for, at du har lært mig at lytte til min indre stemme.

  Kærligst Eva

 25. Hvor er det dejligt at læse dit indlæg, Jette, og alle de skønne og kærlige kommentarer. Meget inspirerende. Tak! Kærlig hilsen Mette

 26. Maria zwolle

  Tak for dit personlige indlæg

  Har det måske lidt som dig
  Ikke med det åndelig men det med at være
  anderledes det kender jeg alt for godt

  På grund af en genfejel har jeg ikke hørt til
  nogen steder da min sygdom ikke har gjort
  mig syg nok til at høre til nogen steder
  hvis det giver nogen form for mening

  Men tak for at jeg har fået lov til at læse om
  dig
  Og at skrive et indlæg om mig her

  Vh maria zwolle

 27. Christin Halle

  Du er så sej Jette :-) og tak for det, for jeg kan lære rigtig meget af det, det er stadig lidt svært nogle steder for mig, at være den jeg er, men jeg skal nok nå der til, jeg er klar over hvor og hvorfor og det er da et skridt på vejen :-)

 28. Tak for at du deler dette, Jette! Kunne lige så godt have været mig der havde skrevet dette. Det er sørme ikke nemt at være ‘anderledes’, uden for flokken, men som du siger, så er det vigtigste her, at være sig selv – ikke som man tror at andre vi have en, eller prøve at leve op til ‘flokken’. Jeg er langt fra i mål, men jeg arbejder med tingene hver eneste dag! ;)

 29. Mette Lønhart

  Kæreste Jette,

  Så godt den Tallerken kom forbi, så du kunne vende på den ;)
  Er meget taknemmelig for at du er her blandt os andre – mærkelige – anderledes – skønne – vidunderlige Sjæle, der også har kæmpet vores kampe.

  Lad os fortsat stile mod at gøre Jorden til et endnu bedre sted at være menneske – anderledes mærkelig eller ej ;)

  Du gør en fantastisk forskel for så mange her <3

  Kram til dig
  Mette

 30. Annette Mørk

  Hvor var det godt din indre stemme stoppede dig dengang. Hvor ville verden have været et fattigere sted at være uden dine kærlige, nysgerrige, åbne og spændende interviews, der lader os andre møde så mange og mangeartede mennesker.
  Tusind tak for så mange spændende timer på pod-casten og for at dele dig selv med os andre :-)

 31. Anne Sophie Christensem

  SUPER godt gået Jette.
  ENDELIG har du fundet din vej og har fundet ud af hvem Jette er.
  Husker vores barndom og husker dig.
  Tak for at du lader mig få indblik i dit liv og i hvordan du oplevede den tid.
  Kan kun sige, at jeg følte det på samme måde som dig. Genkender “historien” og kan kun sige, at jeg havde det på samme måde. Er også blevet moppet hele min skoletid… Hvorfor ser jeg først rigtigt nu. Har bare ikke bekymret mig så meget om det… Fik i en ret ung alder den “gave” som det er, ikke bekymre sig om, hvad andre tænker og siger.
  Til forskel fra dig, har jeg oplevet og oplever stadig den dag i dag, kærlighed og accept fra mine forælder. DE har gjort det nemt for mig at være mig.
  Var i 34 år gift med en Psykopat. Mine sønner valgte mig som mor, da jeg kunne håndtere dem som de var – Autister. Den ældste, valgte at flygte ud i et massivt stof misbrug, hvor der fulgte et langt sygdomsforløb p.g.a misbruget. Han forlod denne verden for 5 år siden 28 År gammel. Han var for god til denne verden og magtede ikke at sige fra…Min anden søn har det okay i hans verden, da han i modsætning til sin storebror, er vokset op som “handicappet” og har gået i specialskole og fået den hjælp han havde/har behov for.
  Marts 2013, sagde jeg STOP som offer for psykopaten, sagde farvel til mit gamle liv…..
  Anne er nu bare endnu mere Anne. Anne Sophie valgte jeg at hede resten af mit jordiske Liv. Tager hver dag som den kommer og oplever hver dag som en gave og ser ALDRIG tilbage…… NU, vil jeg nyde hver dag som den er og gøre det bedste ud af hver dag. Gøre hvad JEG har lyst til. Fordybe mig i det der interessere mig og bare være MIG.
  Kan kun sige endnu en gang tak.
  Dine små “Puf” du kommer med på Face, kommer ofte, for mig lige på rette tidspunkt :)

  Lever i dag sammen med en kvinde, som jeg bare “sparrer” fantastisk med. Vi er på samme bevidstheds niveau, så ofte forstår vi bare hinanden uden ord.
  Tak til livet og tak til dig.

  Din Kusine Anne

  1. Whau. Tak Anne for din totalt åbne og ærlige deling af dette meget personlige om dig og dit liv.
   Stor respekt til dig for de sunde og gode valg du nu har truffet.
   Hold da op. Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal skrive.
   Tak.

  2. Jeg bøjer mig i støvet for din åbenhed – TAK for det :-)
   Det kan dog kun hjælpe andre til også at turde at springe ud på alle mulige måder!

 32. Maria Navntoft

  Tusind tak for at du deler din livserfaring. Det er meget stort af dig og det er en kæmpe hjælp for os læsere. – Selv står jeg over for en beslutning om at gå efter det jeg virkelig vil. og jeg finder et stort mod og inspiration i det du skriver om din livserfaring. Tak endnu engang.
  Mange taknemlige hilsner og tanker fra Maria.

 33. Kære Jette. Hvor kan jeg genkende… ja faktisk det hele, hvis man bare skifter Sverige ud med Spanien og Frankrig, og at jeg på ingen måde blev mobbet i nogle af disse lande. Men jeg oplevede fuldstændig det samme, da jeg landede i en dansk folkeskole. Jeg er vist endnu ikke helt nået lige så langt i min accept af mig selv, som du, men jeg er godt på vej til at nå målet. Tusind tak for det fine indlæg <3.

  1. …. hov, jeg skriver, at jeg kan genkende faktisk det hele – en mere bevidst interesse for den åndelige verden er ganske ny for mig ;-)

 34. Tove Lisbeth

  Tusen takk kjære Jette for din deling med oss. Stor varm Hjerteklem og jeg er så utrolig glad for at du er nettopp den du er

 35. Kære Jette.
  Tak for dit personlige indlæg. Jeg var til ” Spirituel succes , forny dit liv ” i Århus for 4 år siden med dig. Det er det bedste seminar jeg har været på , når jeg kigger tilbage . . Du er bare helt Unik og rammer plet med det du siger.

  Tak for DIG og især også alt det du deler på din podcast.

 36. Conny Sørensen

  Jeg har altid følte mig anderledes og ikke var god nok i 2007 tog jeg uddannelse som sosu-hjælper, selv om jeg er ordblinder , fik middel i skole og praktik, har været i arbejdet siden, men har svært ved have selvværd, men alle de ældre kan godt lide mig, så hvis jeg ikke havde min job kun jeg godt begå selvmord, har ikke meget netværk, sin min mor død i 19989, har jeg ikke noget forbindelse med min Søskende.

 37. Anne Aagaard

  Hjerteligt tak, Jette, også fra mig, fordi du indvier os i en stor del af din personlige historie.

  Jeg har et par gange lyttet til din podcast om sporløs, og begge gange været berørt af selve historien, men også – og ikke mindst af den kærlighed, som hele vejen igennem høres af din stemme, når du, med varme, fortæller.

  Jeg tror, du har vedvarende energi og vedvarende kærlighed til dig selv og til dine medskabninger.

  Du er nået meget langt i dette med at VÆRE DIG SELV OG VÆRE STOLT AF DET.

  Og du skriver og taler sådan, at mange af os kan genkende os selv og blive styrket i troen på, at det kan lykkes.

  TAK for det <3

 38. Tusen takk, Jette, for det fine, inspirenede innlegget!

  Jeg vil alltid være meg selv, selv om man ikke får noe lettere liv pga det.

  Jeg vil følge mine ønsker og er ikke lenger redd for å støte fra meg mennesker ved å sette grenser eller vise hvor glad jeg er i dem.

  Jeg vil vise omverden hvem jeg egentlig er, få det beste ut av livet, med mennesker og dyr jeg er glad i.

  ps dere skjønner vel at jeg gjerne vil leve opp til det jeg skrev ovenfor :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top