Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Valg. Hvad skal jeg vælge? Beslutninger.

valgValg og beslutninger. Skal du gøre dit eller dat?
Jeg får tit henvendelser hvor jeg bliver spurgt: Hvad skal jeg gøre? Hvilke valg er de rigtige?

Jeg spurgte den åndelige verden og bad om råd.
Her er budskabet som jeg fik kanaliseret:

Hver dag står du overfor masser af valg og beslutninger. Nogle er små, andre store.
Det kan være alt lige fra hvad aftensmaden skal bestå af, til valg af arbejde, køb af bolig eller det at stifte familie.

Det kan til tider føles svært at træffe den helt rigtige beslutning, for det er som om at to kræfter trækker i hver sin retning. Hvor den ene svarer a, svarer den anden b. Hvilken er da den rigtige?

En hjælp kan være at spørge: Vil denne beslutning føre mig nærmere mit sande jeg?
Hvis din beslutning kommer fra dit sande og spirituelle jeg, vil det altid være det bedste samt det rigtige. Både for dig selv men også for alle involverede parter. Dette selvom det i øjeblikket måske ikke synes sådan.

Det der kan være med til at hæmme dig i dit valg, er frygt. Frygten for det ukendte. Frygten for at miste kontrol eller overblik. Frygten for forandring. Derfor forsøger du at få svar på alle dine spørgsmål og områder på én gang. Du forsøger at forudse hvordan hvert enkelt valg, vil påvirke og skabe din fremtid. Hvad nu hvis …? Hvordan vil det se ud hvis …?

Men dette fører intet konstruktivt med sig. Du fanges i tankernes spind og du kommer ubevidst til at lade dig påvirke af fortiden, gamle hændelser, andres meninger og holdninger.
Det du kan gøre er at spørge: Hvad er sandt i dette nu? Lige nu! Hvad er sandheden for mig? Hvad er det rigtige for mig?
Hvad føles som det rigtige?

Det kan for nogen misforstås og tolkes som noget egoistisk, men hvis valget træffes i 100 % nærvær i nuet, så er du i kontakt med din sjæl, og sjælen kender altid det rigtige svar og det rigtige valg, for den er upåvirket af fortid, fremtid og historien. I sjælen er der hverken ego, frygt eller begrænsende overbevisninger.

En måde at skabe overblik på er også ved at spørge i nuet: Føler jeg en ro, glæde og lethed ved det jeg gør? Hvis ja, så er du rette sted.

Du kan også lave en form for adskillelse, hvor du visualiserer, at du stiller dig ved siden af dig selv og bliver den der betragter dig udefra. Hvilke mulige valg ser du? Hvordan ser dine valgmuligheder ud udefra?  Hvordan vil det være, hvis du ingen forandringer gør?
Fra det punkt er det meget lettere at vælge, fordi du her har trukket dig væk fra tankerne og følelsernes indblanding.
Betragteren er dit spirituelle jeg.

Dette var ordene fra den åndelige verden.
Måske står du i en situation, hvor du skal træffe et valg. Jeg håber, at jeg med dette kanaliserede budskab, har hjulpet dig lidt på vej, så du nu er blevet bedre til at vælge det rigtige og det bedste for dig.  ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top