Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Vil du have flere klienter og kunder?

Vær med i “Lej en behandler”

Er du alternativ behandler og vil du gerne have fat i en større kundekreds? Så er dette måske lige noget for dig.
Jeg giver denne gang ordet til Lars Hendriksen der er initiativtager til konceptet “Lej en behandler” der er Danmarks største netværk af mobile behandlere.

Her fortæller Lars om hvad det går ud på og hvad der er i det for dig som behandler.

Behandlernetværk skaber opmærksomhed og salg!

Hvis du nu var et tæppe, som ville ud og gøre gavn hos en familie, eller et stykke legetøj, som bare drømte om at blive brugt, hvor ville du så “gå” hen ? Jeg tror ikke du tænker så længe over det; for dig et det sikkert naturligt at gå i Tæppeland eller Toys’R’Us. Hvorfor ? Jo, for der ved du med sikkerhed at din målgruppe kommer og at du bliver set og ret sikkert solgt inden længe.

Egentlig sært, for der er tæppet og legetøjet jo i konkurrence med en masse andre artsfæller, men til gengæld ved tæppet og legetøjet, at der kommer over 100 gange så mange mennesker og ser dem, end hvis de lagde sig ned i den lokale forretning, så chancen for at blive solgt, er altså 100 gange større, selvom konkurrencen også er det!

Du har sikkert hørt dette før:
“Markedsføring på nettet er hundedyrt, så det har jeg ikke råd til!” eller
“Jeg har lige fået lavet en hjemmeside til x kr, for det skal man jo!”

Og hvis samtidig historien om tæppet/legetøjet siger dig noget, så vil du have stor gavn af at læse resten af dette indlæg.

For éet er sandt: “Findes du ikke på nettet, så findes du ikke!”

Det var ovenstående eksempler og sandheder, der fik mig til at starte portalen LejEnBehandler.dk! Jeg ville skabe et professionelt sted, hvor ALLE landets dygtige behandlere kunne samles og sælge deres tid, men samtidig også et sted hvor det ikke koster næsen at være med, selvom man bliver sat flot “til salg”. Det skulle heller ikke være svært for ikke IT-kyndige at lave en profil, men som alligevel integrerer sig med moderne sociale værktøjer som fx. Facebook, Google o. lign.
Og den enkelte behandler skulle i forvejen have en “hylde” hvor de hørte hjemme, og hvor kunderne automatisk ville søge dem.

Og tænk, allerede efter kort tid viste det sig at holde stik, endog selvom “hylderne” ikke var fyldte. Gentofte Kommune købte på LejEnBehandler.dk’s 1 uges fødselsdag vores første Zumba instruktør, og 2 dage senere havde vi en Kraniosakral terapeut på Riget til en ældre dame, som skrev at det præcis var det hun havde manglet i sit behandlingsforløb, og takkede os mange gange. Hun havde blot søgt på Google på Kraniosakral, og har nu fået 2 behandlinger – den 3.die i næste uge.

Og sammen med nu en masse solgte gavekort, som alle bliver til jobs til behandlerne inden længe og flere veludførte jobs, glæder vi os til at byde flere behandlere velkomne og aktivt sælge deres kvalifikationer.

Og vi er tændte, for det har ikke været gratis at bygge konceptet op, og vi tjener først noget når kunden lejer en behandler, og da vi har sat vores provenu på ca. 10% er vi afhængig af at kunne sælge mange opgaver. Så vores service er gratis overfor dig!!!

Jo flere vi er, jo mere interessante er vi overfor hoteller, plejehjem, sportsklubber, foreninger og private, så vi håber meget at se dig på
Hilsen Lars Hendriksen
LejEnBehandler.dk – Danmarks største portal for dygtige behandlere!

Vil du have gang i din forretning?
Jeg (Jette Harthimmer) holder hver år et kursus med titlen: Alternativ behandler – Lev af din passion.

Det er et kursus for dig der ønsker at få succes som alternativ behandler, blive et kendt navn, få en god omsætning og masser af klienter.
Læs mere om kurset og hør hele optagelsen fra det >> Alternativ behandler – lev af din passion.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top