Vil du også have det bedre?

Omkring 1950 fandt en psykolog ud af, at alle mennesker har de samme basale behov. Dette underordnet nationalitet, hvilket samfundslag vi kommer fra eller vores uddannelse for den sags skyld.

Vi har blandt andet brug for tryghed, at vores liv giver mening, at vi føler os betydningsfulde, at vi har noget at give og berige andre mennesker med og at vi konstant udvikler og fornyer os. Dette for blot at nævne nogle.

Et kursus blev kanaliseret
En nat drømte jeg, at jeg stod med en håndfuld nøgler i mine hænder. Hver nøgle repræsenterede et område i vores liv. Til hver nøgle var der en manual. Jeg vågnede og vidste at drømmen var vigtig, og jeg skrev den derfor ned. Det næste der kom til mig i en drøm var ordene “Spirituel Succes. Instinktivt vidste jeg, at dette en dag skulle blive titlen på et kursus.
Har du ikke selv oplevet det hvor der kommer noget til dig, enten i en drøm, en tanke eller som en mavefølelse som du bare ved “er rigtigt” men blot endnu ikke helt forstår betydningen af eller hvad det skal bruges til? Sådan var det i hvert fald for mig.

Jeg købte en kinabog og lagde den på mit sengebord. Igennem de næste måneder kom der med jævne mellemrum flere og flere informationer til mig. Alt sammen materiale til det kursus. Da 8 måneder var gået, vidste jeg at jeg havde fået hele pakken. Jeg samlede alle mine notater og ud fra dem lavede jeg kurset Spirituel Succes. Jeg rejste til Stavanger for at holde kurset, da jeg i drømmene havde fået at vide at det var den første by jeg skulle præsentere det i. Der var fuldt hus, og efterfølgende har jeg igennem flere år holdt kurset i mange forskellige byer i både Danmark og Norge, og hver eneste gang har jeg måtte melde alt optaget!

Et kursus der virkelig rykker og forandrer
Hvis du har lyst til en weekend der giver et gigantisk boost og som rykker dig et stort skridt i både din personlige og spirituelle udvikling, så er du velkommen.
Kurset er for alle. Det er for alle der ønsker det bedste for sig selv og sit liv. Der er ingen øvelser. Man møder op, sætter sig til rette og har en super weekend, og man kan tage både kæresten, arbejdskollegaen eller veninden med.

Hvad får du med hjem og hvilke emner belyses?
Jeg fristes til at sige alt. Du får samtlige nøgler der skal bruges for at skabe og leve det liv som du ønsker dig, men vigtigst af alt på en måde hvor du lever i overensstemmelse med dig selv, personligt, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Er det ikke bare “The Secret” om igen?
Nej! Mit kursus Spirituel Succes finder du ingen andre steder.
På hjemmesiden kan du se alt det du får og hvilke områder jeg gennemgår på kurset. Det er alt fra parforhold, penge, sundhed, dit livsformål, hvordan man vender nedtur til optur, skaber og realiserer sine drømme og mål, tanker, følelser, overbevisninger osv. osv. osv

Responsen fra tidligere deltagere har samstemmende været fantastisk positiv.

Få en gratis smagsprøve
Vælger du menupunktet podcast så kan du høre  lydfil nr. 78 (Det første skridt). Hvis du kan lide den så vil du ELSKE kurset. Den lydfil indeholder en lille del af alt det jeg fik igennem mine drømme.
Lydfilen kan du desuden fint bruge som en form for selv-coaching.

Jeg håber en dag at se dig på kurset :-)

Her kan du læse mere om: Kurset Spirituel Succes

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.