Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Walk and Talk. Alle gør det.

walk and talkWalk and talk konceptet.

I sidste uge skrev jeg et indlæg med titlen >> “Walk and talk clairvoyance.” hvor jeg fortalte om Walk and Talk konceptet og hvordan jeg havde fået idéen til det.

Knap var det lagt på bloggen, før kommentarer begyndte at tikke ind i min e-mail bakke. Det viste sig, at konceptet har været brugt i årevis og endda i mange forskellige sammenhænge.

Coaches bruger det, firmaer samt også diverse kommuner. F. eks har Odense kommune et projekt, hvor hjemmebesøg kan erstattes af en Walk and Talk da erfaringer viser, at de ældre på den måde både får rørt sig, men også at det er meget lettere at få en dialog i gang, når den foregår ude i det fri.

Ansatte indenfor Viborg kommune har på visse kurser opgaver der skal løses i et samarbejde mens de går udenfor, da det giver deltagerne et et godt afbræk og også giver nogle helt andre input, frem for de traditionelle kursusdage hvor man sidder på stolen hele dagen.

Læs også >> Fordele ved walk and talk.

Se video >> TED Talk – Derfor skal møder foregå ved Walk and Talk.

Det var virkelig sjovt for mig at blive gjort opmærksom på dette, for jeg vidste det faktisk ikke.
En kvinde skrev som kommentar på bloggen, at hendes chef brugte Walk and Talk i deres MUS-samtale. I stedet for at blive kaldt ind på chefens kontor, så gik man en tur rundt i København og talte sammen. Det gjorde samtalen til noget man som medarbejder så frem til og man fik drøftet emner, som man måske eller ikke ville have kommet rundt om, hvis den havde foregået inde chefens kontor.

Walk and talk konceptet passer også godt til clairvoyance sessioner.
Det er den samme oplevelse jeg har, når jeg mødes med min klient ude i det fri. Vi kommer rundt om mange emner, klienten er langt mere afslappet, vi kommer hurtigere ind til sagens kerne og klienten føler sig virkelig godt tilpas.

Klienter kommer fra hele landet.
Da jeg åbnede op for muligheden for Walk and Talk konceptet, da troede jeg at kun lokale Københavnere ville vise interesse for dette tiltag, men det har senere vist sig at 1/3 rent faktisk kommer med tog fra Fyn og Jylland for at få en session. Et par stykker har også taget vejen hertil fra Norge.

Grunden til at jeg skriver dette indlæg er egentlig bare at jeg vil fortælle dig, at det er en meget mærkelig fornemmelse at sidde og tro, at jeg har opfundet den dybe tallerken, og det så senere viser sig at det har tusindvis af mennesker gjort før mig.
Så det har jeg gået og moret mig meget over de sidste par dage. ?

Her kan du læse mit indlæg “Walk and talk clairvoyance /Gå tur med din clairvoyant” samt lidt mere om hvorfor jeg tilbyder Walk and Talk konceptet samt hvordan jeg bruger det som redskab i min rådgivning.
Har du spørgsmål til mig, så tøv endelig ikke med at sende mig en mail.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top