Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage – Afsnit 10

Ånderne vender tilbage – afsnit 10 sæson 1

Det mest skræmmende og voldsomme afsnit af Ånderne vender tilbage kørte her til aften hen over skærmen.

Læs dette indlæg der i detaljer beskriver forløbet – hvis du tør.

Ånd angriber fysisk og er aggressiv
Birgitte og Kristian bor med deres 2 børn i en lejlighed i Flintebakken i Horsens. Kort tid efter de er flyttet ind begynder der at ske ubehagelige ting.
En troldegren med pynt løftes af krogen og kastes ind i vinduet.
En aften sidder Birgitte sammen med sin gode veninde og drikker kaffe og får pludselig 3 dybe ridser i armen. Veninden bliver meget forskrækket og synes at det er meget uhyggeligt.
Det hænder flere gange at mens Birgitte og Kristian spiser aftensmad, at Birgitte bliver revet i ansigtet, hvorpå rifterne tydeligt kan ses på hendes kind.

Tisser i sengen af skræk
I hverdagen tænder og slukker deres tv af sig selv, lyden bliver skruet op på fuld styrke, en skydedør som de aldrig bruger bliver lukket. Det kræver mange kræfter at lukke den.
Det sker ofte af Birgitte får et drag over nakken mens de ser tv. Så meget at hendes hoved kastes forover.
Mens hun sidder og tager fodbad får hun 3 lange dybe kradsemærker op af benene.
Hun får mange kradsemærker på kroppen, selv på steder hvor hun ikke selv kan nå, så det er ikke hende selv der har lavet dem.
Birgitte bliver også forulempet hvor hun skubbes med to hænder i ryggen og væltes omkuld i sengen mens hun står og skifter sengetøj.
En nat vågner hun og ser en tynd skikkelse stå og se på hende. Hun bliver så bange at hun tisser i bukserne.

Hjælp os
Parret har tydeligvis brug for hjælp og har derfor kontaktet programmet “Ånderne vender tilbage”. Værten Ibi Støvring og tv-holdet er knap kommet ind i lejligheden før de uhyggelige hændelser sker for øjnene af dem. Birgitte bliver kradset på halsen som om ånden ønsker at fortælle “jeg er her altså også”.
Birgitte fortæller, at som tiden går eskalerer oplevelserne. De er blevet værre og hvad mon bliver det næste ånden kan finde på?

Ånden angriber mediet

Mediet Marion Dampier-Jeans tilkaldes. Hun er et kendt og respekteret medie i stort set hele verden. Hun kender ikke parret og har intet hørt om historien eller baggrunden.
Marion går rundt i lejligheden og ryster på hovedet. Der er noget der ikke stemmer. Hun rører ved væggene for at mærke om hun kan finde det hun kalder et “indtryk” eller et indprint” hvor energierne kan aflæses. Disse energispor kan blandt andet fortælle hvem der tidligere har boet i lejligheden, eller hvad der kan være sket i den. Men det undrer hende at det hele føles tomt. Hun kan ingen åndelig aktivitet mærke. Hun gennemgår alle rum, men der er ikke noget. Konklusionen er derfor at det ikke er lejligheden der er besat.
Marion spørger derefter om det er ok at hun lægger sig i parrets seng? Jeg vil gerne ligge i sengen og føle hvad der sker. Hun lægger sig og nu sker der noget. Jeg føler at jeg bliver overvåget og jeg bliver urolig. Jeg kan ikke ligge i sengen. Jeg må op og stå.
Marion siger derpå: Den der har tiltrukket / aktiveret den åndelige energi i lejligheden er Birgitte. Jeg kan se at hun bliver rusket i eller skubbet. Det er en mandlig ånd og han er meget vred og voldelig, hov, nu fik jeg selv et slag i nakken. Han markerer sig overfor mediet og spørger vredt: Hvad laver du her? Hvad skal du her i lejligheden? Marion siger at hun føler at han forsøger at rive, skubbe og slå hende. Der er også noget med alkohol for jeg kan lugte et “værtshus”.

Marion konkluderer altså, at da der intet aftryk er i hverken vægge eller lejlighed, så er det Birgitte der har tiltrukket ånden. Hun kan endda have trukket den med sig fra en tidligere adresse eller arbejdsplads.
Da Marion fortæller Birgitte og Kristian hvad hun har oplevet, kan Birgitte nikke genkendende til det hele. At Marion kan lugte alkohol kommer desuden bag på Birgitte. Hun siger at der om aftenen lugter af værtshus, og at hun aldrig har fortalt Kristian om det, så både hun og Kristian er meget overraskede over Marions meget præcise oplevelse og beskrivelse af hændelserne.

Hvor kommer ånden fra?
Marion siger at ånden må have knyttet sig til Birgitte på et eller andet tidspunkt, og hun begynder derfor at spørge ind til om Birgitte mon på et tidspunkt har arbejdet på et værtshus eller et sted hvor der var alkoholikere? Nej svarer hun, men jeg har i mange år som lille været med min mor på arbejde. Hun arbejdede på Sølyst, et hjem for alkoholikere.

Marion jagter ånden gennem lejligheden
Marion vil nu hjælpe både med at få fjernet ånden men det er også nødvendigt at Birgitte får nogle redskaber / teknikker til hvordan hun kan lukke af og beskytte sig selv, da hun er meget sensitiv. For det hjælper ikke meget blot at fjerne ånden, da der dermed er en risiko for at Birgitte efterfølgende tiltrækker en ny. Marion viser hende hvad hun skal gøre og mens Marion er i gang med at heale og rense Birgitte, angriber ånden Birgitte så hun får endnu et sæt kradsemærker på kinden. Ånden ser vredt på Marion og så begynder den vilde jagt gennem lejligheden. Marion er rasende på ånden, fordi han ikke kan stå stille bare et eneste øjeblik men løber fra rum til rum.
Da det endelig lykkes hende at kommunikere med ham råber han vredt at Birgitte og hendes mor er nogle luddere. Marion skælder ham ud og finder ud af at hans navn er Allan. Mens den vilde jagt pågår står Birgitte og Kristian helt skræmte og holder om hinanden. Kristian tør dårligt trække vejret og Birgitte er bange for at ånden vil lade sin vrede gå ud over hende.

Mediet beder om hjælp fra den anden side
Marion Dampier-Jeans kontakter nu åndeverden og hendes åndelige hjælpere for at bede om hjælp og kræfter til at få smidt ånden ud. Hun kan ikke gøre dette alene, da han er så vred, stærk og aggressiv som han er. Dette er åbenbart ikke nok til at få ham uddrevet, så den åndelige verden forsøger nu at finde nogle af Allans afdøde slægtninge for at de kan hjælpe med at kalde ham til sig. Hjælperne kan ikke finde nogle fra hans familie, men det lykkes dem til sidst at finde en af Allans gamle venner som også befinder sig i åndeverden, og sammen med ham får de ham til sidst overtalt til at forlade lejligheden og gå over hvor han hører til.

Ånden siger undskyld
Da Allan giver slip og går, giver han en stor undskyldning og Birgitte kan på sin krop mærke at der bliver lagt hænder på hendes skuldre. Denne gang kærligt, forløsende og undskyldende, og hun føler sig meget tryg. Hun kan mærke at noget er sluppet og Marion siger at ånden nu ikke længere er der.

Hvem var ånden?
Allan skulle komme fra behandlingshjemmet Sølyst der ligger i Horsens. I dag er det et socialt døgncenter for hjemløse, men for ca. 25 år siden var det et sted for folk med alkoholproblemer hvor Birgittes mor arbejdede. Ibi Støvring tager ud og besøger Oddur Gislason som var forstander på Sølyst indtil det i 2002 lukkede. Han kan fortælle, at medarbejdere og ansatte jævnligt blev slået, chikaneret og verbalt overfaldet af beboerne. Navnet Allan klinger bekendt, men han kan ikke lige få sat et ansigt på det da der kan have været flere med samme navn.

Kærligheden vokser
Da parret besøges efter 3 uger fortæller Birgitte at alt nu er roligt i lejligheden. Hun har ikke fået flere kradsemærker, blevet skubbet eller generet på nogen måde. Hun føler sig tryg og dette har givet hende mere energi og overskud til Kristian og deres parforhold, da hun ikke mere skal bruge den på angst og på at forsvare sig selv. Humøret er blevet meget bedre og kærligheden mellem dem blomstrer.

Jeg må endnu engang konstatere, at der er meget stor forskel på mediers arbejde. Nogle kan deres kram og det kan Marion Dampier-Jeans virkelig, og det har vi set gang på gang i de tidligere afsnit. Hun er i en liga helt for sig selv. Godt arbejdet Marion.

Relevante links
* Mediet Marion Dampier-Jeans hjemmeside
* Sådan beskytter du dig mod åndelig aktivitet og negative energier
* Podcast … Hør Marion fortælle om sit arbejde (vælg lydfil nr. 36, 37 + 70) De er gratis

Tidligere afsnit
Afsnit 1 (det spøger hos købmanden) – Afsnit 2 (familien føler sig overvåget)  Afsnit 3 (der bor 5 ånder i lejligheden) – Afsnit 4 (enlig mor besøges af en jaloux ånd) – Afsnit 5 (nybagt mor får en ånd med hjem fra hospitalet) – Afsnit 6 (ånd beder om drinks og penge for overnatning) – Afsnit 7 (ånd advarer familie mod brandfare) – Afsnit 9 (det spøger i Dragør Fyrtårn)

På gensyn til efteråret hvor jeg naturligvis igen vil blogge om alle de nye episoder. Indtil da ønskes du en rigtig dejlig sommer :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top