Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage – Afsnit 3

Ånderne vender tilbage – Afsnit 3 sæson 1

Byhus i Helsingør er beboet af mange ånder

Så løb 3.afsnit af Ånderne vender tilbage over skærmen.
På gågaden i Helsingør bor Heidi, kæresten Michael og hendes 2 store børn Dennis og Julie i en lejlighed i et byhus fra 1700-tallet.
Lige siden Heidi flyttede ind i 2003 har der været en hel del åndelig aktivitet i huset.
Heidi får voldsom hovedpine når hun er i lejligheden, og alle i familien har oplevet at tallerkner og fotorammer helt fysisk ændrer position eller bliver kastet ned på gulvet. Heidi er desuden blevet skubbet fysisk ind i et skab. Kæresten Michael har flere gange følt at der lå en tredie person mellem dem i sengen, som om noget eller nogen ville skille parret ad.

Heidi har allerede fra første dag i lejligheden oplevet at  der bliver flyttet rundt på porcelænet i køkkenskabene, hun får knaldende hovedpine og en træthed overmaner hende. Hun fryser så snart hun sætter sig i sofaen, bliver utilpas og begynder at ryste og græde. Michael kan se mørke skygger bevæge sig og høre at nogen går hen over deres knirkende gulv. Det hele er nu begyndt at tære voldsomt på deres forhold.

5 ånder i lejligheden
Mediet Marzcia Techau bliver tilkaldt for at se om hun kan fortælle parret hvad det er der foregår i deres lejlighed. Marzcia siger efter kort tid, at ikke mindre end 5 ånder bor sammen med familien. En ældre mand der sidder i sofaen i stuen, som efter sigende skulle være Michaels morfar. En ældre kvinde der bor inde i skabet. En yngre mand der holder til i spisestuen og som forsøger at kommunikere med sønnen Dennis.
På badeværelset oplever Marzcia at en mand holder til, og at han er irriteret over at blive forstyrret. Han siger at det er hans område og at han bare ønsker at få fred og ro.
I køkkenet oplever hun en ældre kvinde der flytter rundt på glassene.

Marzcia påbegynder en husrensning
Den der energimæssigt fylder og tynger mest er manden på badeværelset, så ham arbejder Marzcia på at få væk først. Hun fornemmer at han har været håndværker / evt. tømrer og at han er godt knotten. Han ønsker ikke at forlade stedet, men efter en del overtalelse forsvinder han. Derpå healer Marzcia på Heidi fordi hun fornemmer at ånden er blevet tiltrukket af en gammel aggression fra Heidis fortid.. En psykisk terror fra et tidligere forhold, hvor Heidi har levet i et forhold med vold. Det er også denne ånd der er årsagen til Heidis hovedpine.
Så healer hun på Michael, fjerner de negative energier omkring / på ham for at give plads til de positive.

Næste fase er kvinden i walk in closet som har boet i huset en gang, og som er død af et hjerteanfald eller noget sygdom omkring brystet.
Derpå renses stuen. Den ældre mand i sofaen skulle være Michaels morfar, der ville fortælle at det er vigtigt at Michael får slappet af i hverdagen.
Så går turen til den unge mand som holder til i både soveværelset og spisestuen. Marzcia beskriver ham som en yngre lidt speedet / hektisk mand. Michael og Heidi er overbevist om at han er en af deres afdøde venner.
Marzcia afslutter i køkkenet hvor en ældre kvinde fra omkring 1890 en gang har boet i huset. Hende lader de dog være, da hun bare vil familien det godt.

Byhistorisk arkiv
Tv seriens vært Ibi Støvring forsøger på byhistorisk arkiv at finde konkrete fakta på alle de personer som Marzcia har nævnt. Man søger på håndværkeren samt info på de to kvinder der efter sigende skulle have boet i huset i Stengade omkring 1890.  Man finder frem til at Amalie har boet på kvisten. Hun var husbestyrerinde. Det er hende der flytter rundt på porcelænet i køkkenet. Hun ønsker at tingene står ordentligt.
Det viser sig desuden at der på adressen har boet en murer Hans C. V. Hansen I 1954 døde han i huset. Han byggede både dette hus og nabohuset.
Til sidst finder man ud af at der for ca. 30 år siden boede en Lizzi Boldsen i huset. Børnebørnene kan fortælle at hun døde i 1983 af brystkræft. Hendes fine stue lå placeret netop der hvor der i dag er et walk in closet. Lizzi bryder sig bestemt ikke om at hendes fine stue er blevet lavet om til et klædeskab.

Efter 3 uger
Heidi har mærket tydelige forbedringer efter mureren på badeværelset er væk. Hendes hovedpine har lettet. De har solgt sofaen i stuen hvor morfar sad. Der har dog i de andre rum været endnu mere aktivitet efter Marzcia har været der, og årsagen skulle være den, at Heidi er meget åben og sensitiv. Først når hun lærer at lukke af, vil der blive ro i huset.
Under alle omstændigheder har det været godt for familien at få sat nogle navne på de ånder der huserer i lejligheden, samt fået en forståelse for deres tilstedeværelse.

Diverse link:
1. Marzcia Techau hjemmeside
2. Ånderne vender tilbage – afsnit 1
3. Ånderne vender tilbage – afsnit 2
4. Sådan fjerner du uønskede ånder og spøgelser i din bolig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top