Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Sådan renser du dit hus for ånder og spøgelser

rense hus for ånder og spøgelserRense hus for ånder og spøgelser. Har du besøg af ånder eller oplever du åndelig aktivitet i din bolig?

I tv-serier som “Ånderne vender tilbage” samt lignende tv programmer, ser vi clairvoyante og medier “rense huse for ånder og spøgelser” og på den måde fjerne den åndelige aktivitet der finder sted i diverse huse og lejligheder.

Familien der bor i huset eller lejligheden, har igennem længere tid følt at der er ånder eller spøgelser der generer dem i hverdagen og familien kontakter derfor en clairvoyant eller et medie, så de kan blive fri for den uønskede aktivitet.

I programmerne så vi ofte mediet/clairvoyanten spørge familien om de ønsker huset renset for ånder, hvorefter mediet sender ånderne hjem eller mod lyset.

Jeg sendte en mail til mediet Marion Dampier-Jeans og spurgte hende, hvad hendes holdning er til dette

Læs også >> Børn ser spøgelser.

Rense hus for ånder og spøgelser – sådan gør du.

Marion Dampier-Jeans svarer på spørgsmål om det at rense hus for ånder:  
Hej Jette,

Først må vi erkende at ånden opererer med og lever i den åndelige lov og forstå at de opererer med uendelig visdom.
I denne visdom har vi fået at vide, at folk der passerer over på det åndelige plan (når de dør), mødes med de mennesker, de har elsket her på jorden. Virkeligheden bag dette er, at den jordiske ånd genkender alle dem den har elsket, og dermed forsvinder al frygt.

Hvis vi bare sender en ånd over til lyset, har vi kun gjort halvdelen af arbejdet.
Det vi skal gøre er, at identificere ånden som, af den ene eller anden grund, stadig føler sig knyttet til det fysiske plan, og spørge hvorfor ånden føler sig tilknyttet hertil. Hvad er det ånden føler den efterlader her, og som den stadig er forbundet til?
Det er her mediets opgave at spørge ånden “hvordan kan jeg hjælpe dig”?
 

Vi er nødt til at bygge en bro mellem de to verdener, og skabe en forståelse for, hvad det reelt er der sker og hvorfor, således at den forskrækkelse, der aktiveres i de mennesker der bor i huset (børn og voksne) faktisk er  meget reel.

Der er ikke noget at være bange for.
Er der noget at være bange for? Nej.
Vil ånden noget ondt eller skade os? Nej.

At forstå, hvorfor ånden er knyttet hertil og til at uddanne og lære dem herom. Først derefter kan “redningen” begynde.
Det er mere ægte og virkningsfuldt at spørge nogen fra den åndelige verden, der har kendt ånden, og bede dem om at komme og føre dem over, frem for at clairvoyanten/mediet bare skubber dem ind i lyset.

Dette åndelige team vil hjælpe og i samarbejde med mediet, vil de forklare og gøre det forståeligt for ånden, der stadig bor på det fysiske plan, at han/hun er død.

Mediets opgave er desuden, at frigøre den frygt der er i de mennesker der bor i huset, der er “hjemsøgt”. Det er en vigtig opgave.

Det kræver et samarbejde fra begge planer.
Dette er det komplette samarbejde mellem den tabte ånd, mediet og det åndelige team.
Mediets ansvar i arbejdet er, at identificere ånden. Er det en der tidligere har boet i huset eller som har haft slægtninge her? Er der noget eller nogen, der binder ånden til huset? Hvad er det? Har der været en eller anden form for tab?

I de fleste tilfælde, er der i huset nødt til at være en person der fungerer som et batteri/en katalysator for tiltrækningen af ånden. En der har været opmærksom på ånden og som kan fornemme dens tilstedeværelse.
Ånden er der ikke bare, uden grund.

Dette forklarer også, hvorfor der tidligere kan have været beboere i huset som har levet i en fredelig atmosfære uden nogen som helst påvirkninger fra den åndelige verden. Mens den næste familie der flytter ind i huset pludseligt ser, hører og oplever den åndelige verden og energier. Først nu begynder alle problemerne.

Ånden ser, at der i den person (katalysatoren) er et lys der gør, at de er følsomme, sensitive og opmærksomme på åndelige aktiviteter. Dette tiltrækker ånden, da den nu kan få opmærksomhed. Det er ofte sådan det hele begynder. 

Det der kan være en stor hjælp er et samarbejde mellem et medium og en healer.
Mediet kan hjælpe og healeren kan (gen)skabe harmonien.
 

Og en vigtig afsluttende kommentar: Ånden kan godt selv finde hjem. 
Venlig hilsen
Marion Dampier-Jeans.
Marion Dampier-Jeans på Facebook.

Tak for dit svar Marion. Jeg håber det vil hjælpe samt give en større forståelse for mekanismerne bag fænomenet besatte huse

Interviews med Marion Dampier-Jeans

Hør 3 spændende interviews med Marion Dampier-Jeans.
Vælg >> Podcast  nr. 36, 37 og 70

Hør hende fortælle om sit arbejde som medie, om samarbejdet med den åndelige verden og om hvordan hun fandt ud af, at hun har disse evner. Lydfilerne er gratis.

Sådan beskytter du dig mod ånder og spøgelser:

Rense hus for ånder og spøgelser.
Læs Marions guide på dette link >>  Sådan beskytter du dig mod ånder og spøgelser

Tidligere blogindlæg om tv-serien Ånderne vender tilbage:
Afsnit 1 (det spøger hos købmanden)
Afsnit 2 (familien føler sig overvåget)
Afsnit 3 (der bor 5 ånder i lejligheden)
Afsnit 4 (enlig mor besøges af en jaloux ånd)
Afsnit 5 (nybagt mor får en ånd med hjem fra hospitalet)
Afsnit 6 (ånd bestiller drinks og hundser med beboerne)

Har du brug for en dygtig clairvoyant?

Link >> Sådan finder du en dygtig clairvoyant.

Yderligere læsning om emnet:

1. >> Den åndelige verden står på spring for at hjælpe dig.

2. >> Vil du have en guide fra den åndelige verden, der kan passe på dig?

3. >> Sådan kan du lukke ned for den åndelige verden. I det indlæg får du svar på spørgsmålet: Er det nødvendigt at beskytte sig og lukke ned for kontakten til den åndelige verden?

4. >> Sådan skaber du kontakt til en afdød.

5. >> Hør mit foredrag: Er du spirituel?

21 kommentarer til “Sådan renser du dit hus for ånder og spøgelser”

 1. Hej vi har købet et gammelt hus og lave om i det men har i et stykke tid oplevet en del ting, hvor døre åbner ud på yder lofte og vi har brækker væge ned hvor det har støvet meget og dagen efter kan man se der har sat en på en stol, og den ene dag hørte datter musik og det blev slukker og hun kom ned og musikken tænde igen, og en aften den anden datter skulle i seng var hindes tv tændt

 2. Josefine

  Hej. Mit navn er Josefine.
  Jeg har i flere år (3 år) oplevet at, der er en i vores hus.
  Forleden dag da min hun sov, rejser han sig op og begynder at gø ind mod en væg. Jeg hører derefter en rende hurtigt ned af trappen.

  En dag oplevede jeg også da vi sad og spiste at hovdedøren blev flået op (den knirker meget og har en speciel lyd) men da vi går ud og kigger er døren lukket og låst!

  Vi høre dagligt en rende op og ned af trapperne, skridt i stuen, kælderen eller gangen.

  For leden dag så jeg en skygge i køkkenet, og helt automatisk vender jeg hovedet og se så skyggen på vægen forsvinde.

  Jeg oplever også flere gange at der er en ved min side, altså en der kigger mig iver skulderen.
  Den følger også efter mig når jeg hår nogle steder alene.

  Hvad gør jeg, og er der noget jeg kan gøre.

  P.s der boede en ældre dame her for 25 år siden, hun døde en dag men vågnede op igen 15 min efter. Det skete 2 gange og 3 gang færde hun så helt.

  1. Hej Josefine

   Jeg er desværre ikke ekspert på dette område, men har blot ladet Marion Dampier-Jeans komme til orde i dette blogindlæg. Jeg vil derfor opfordre dig til at kontakte Clairvoyantforeningen eller søge efter et medie på nettet, der arbejder med afdøde-kontakt, husrensning eller lign. De kan guide dig videre og komme med gode råd, og / eller evt komme hjem til dig, for at mærke efter, hvilke energier det er, der er til stede.
   Læs gerne dette indlæg https://harthimmer.dk/blog/sadan-vaelger-du-en-dygtig-clairvoyant/

   1. Jacob Sigufrdsen

    er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg kan få besøg af ånde uddrive i mit hjem i Vanløse.
    Jeg bor i et mindre lejlighed.

 3. jimmy posborg

  hej jette. vi har åndlig aktiviterter i hvores hus dem der bodet før os er flytted de siger ikke hvor for de er flytted. vi er lige flytted til nybyvej 33 4400 kalumborg. mit telefon nummer er 40 96 01 55. kan du komme og udrive dem så vil vi blive glade. ring til mig så vi kan aftale hvad så……. knus jimmy per posborg..og sabine eva christensen

  1. Hej Jimmy
   Jeg arbejder ikke med afdøde kontakt, husrensning eller lign.
   Som du kan, er det Marion der i indlægget har givet de gode råd, og det er dermed hende der er eksperten. Du kan forsøge at kontakte Marion eller du kan bruge linket “Sådan finder du en dygtig clairvoyant”. Du kan hos Clairvoyantforeningen søge på de forskellige clairvoyantes kompetenceområde, og dermed også “afdøde kontakt” “husrensning” eller f. eks “spøgelser”.
   Håber I finder frem til den rette, så der atter kan blive ro og harmoni i jeres hus.

 4. Marta-Louise

  hejsa
  jeg er en pige på 11 jeg kan ikke lide af være hos min far.
  når jeg skal sove kan jeg ikke vende mig om der er en der kigger på mig!.
  jeg har prøvet alt og jeg ved det er min døde søster hun skræmmer mig.
  første gang jeg oplevet noget med hende var min far var gået ned i stuen og jeg hørte ikke noget dagligt men den dag jeg var så bange. jeg stod op en morgen og min far tog et billed af mig der var den pige/min søster, hun sad på sengen vi fik en ud og kigge på det men det var for meget for ham og han gik igen. jeg kan kun sove de dage der ikke bliver banket på min dør hvad skal jeg gøre. min mor ved det også, jeg vil ikke have det er der. det er svært og tale med altså pigen og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!!!! plz hjælp
  kh Marta-Louise.

  1. Hej Marta-Louise
   Jeg håber, at der er nogle blandt mine læsere af denne blog, der vil komme med et godt råd til dig, da jeg personligt ikke arbejder med afdøde-kontakt eller husrensning.
   Du kan med fordel søge på nettet og finde ud af, hvilke medier der gør dette. Kontakt evt. Clairvoyantforeningen og spørg dem til råds.
   Jeg ville, hvis jeg var dig, skrive til et par stykker og bede om et godt råd.

  2. Pia sparrevohn Jørgensen

   Jeg blev alene for 2 år siden. Vi flyttede fra hinanden,og bor nu i hver vores by. Siden da, oplevede jeg,at når jeg skulle sove ,at det var som om, at en holdte mig i hånden. Jeg vågner tit ca, 1-2 timer efter,jeg er faldet i søvn,og mærke denne aktivitet, eller med maridt.
   Det har nu udviklet sig til, at jeg bliver hold om,eller en pakker dynen rundt om mig
   Jeg troede i starten,at det var mit savn til ham.
   Nu er jeg overbevist om,at det er en anden.
   Kan jeg elv komme af med “Den”

   Mvh Pia

 5. Jacob P. Sigurdsen

  Jeg er efterhånden sikker på at der er en ånd i min lejlighed der bl.a. får mig til at ryge ekstremt meget når jeg er hjemme. Jeg er åndeligt utilpas for de meste.

  Jeg er på kontanthjælp og ikke har råd til evt. åndelig og husrensning.

 6. Tina Elhomsi

  Jeg er en meget sensitiv person, og har set og oplevet spirituelle ting.
  Jeg boede i en lejlighed fra 2007-2013.Men jeg var ikke alene, om at bo der.
  Jeg havde en ånd, manden der boede der før mig, døde i lejligheden og desværre lå han i 14 dage, før han blev fundet.
  Vi boede”sammen” i 7 år og jeg var egentlig ikke bange, lidt utryg ,en gang imellem.
  Han gjorde mig ikke noget, rettede kun lidt på tingene. Gjorde mig opmærksom på han var der også.
  Mine El-enheder, låste mig ude, en gang. Min hoved dør, skulle låses ude fra.
  Han skubbede mine nye lysestager ,på gulvet, mens jeg sad og så på det, sammen med min datter, vinduer sprang op.
  Hunden for op, med halen mellem benene, og han gik med ned til underboen, så faldt der billeder ned fra væggen.
  Alt den aktivitet, foregik de 2 første år. Efter -følgende blev der mere ro på.
  Jeg fik aldrig et medie til at hjælpe mig.
  Jeg kom faktisk til at holde af ham.
  Jeg tror også han holdte af mig:-)
  Han holdte bare ikke lige så meget af den kæreste, jeg havde på daværende tidspunkt.
  Men det var der ikke nogen der gjorde, kun mig.
  Men det var bare en historie, fra den virkelige verden.
  :-) Tina

  1. Hej Tina
   Tak for at du delte denne oplevelse med mig og mine læsere. Jeg er sikker på, at han holdt af dig.

  2. David Olsen

   Vi har nogen filmoptagelser fra vores hjem, hvor vi har filmet hvad vi mener er en eller flere ånder.Der kommer sådan nogen små hvide kugler flyvende. Det sker op til 16 gange hver nat hos os.

 7. Riham

  Hej
  Jeg skriver til dig , fordi vi vil gerne have hjælp og vi ved ikke hvad vi skal gøre.
  Jeg har min lille bror på 22 år , i går opført han sig meget underligt , min mor sidder i stolen og så kastet han en lighter på døren der ved siden af hende og råber og siger gå væk fra hende i skal ikke gøre hende fortræd , og leg sernere når hun skulle sove går han ind til hende og dyner hender og siger til hende du skal ikke være bange , og omkring kl 1 om natten begynder han at råbe fra vinduet og sige i jan ikke gøre nogen og begynder at tale med Koran ord , der er ikke nogen det er beder end Gud , og så går han ud af huset , og råber at han taler med nogen , . Og efter eet sker der noget meget underligt , hans stemme andre sig som en gammel mand og ryggen buket frem pg siger (Jeg vil hjem, jeg vil se min famile skibet skal ned , han siger at hans navn er fred Jakobsen ,og skibens nummer 329132, og han er en lille mand , og at han er meget glad og takker denne mand , altså min bror fordi jeg måtte være ind i ham , , min søster spørge ham hvad vil fra min bror så siger han at han ville dræbe ham , men ikke nere fordi han er en gooo mand og vil hjælp ham ned at finde sin famile , og siger at Mostafa min bror er her med os og så svar min bror med sin egen stemme igen ja jeg er her , og siger til od læde ham være i fred han vil hjem til din famile og så andre stemmen igen , men denne gang , taler han flyende engelsk og min bror kan ikke tale engelsk . Og det han siger på englesk er at han skal finde dem. Alt dette sker id på gaden og så hår han forbi hvors nabo og siger han er død her , og begynder at gå igen og begynder at grave i jorden mens han snakker på englesk og siger ja grav her og bliver ved med at sige det til at en af hvors nabo kom ud og råbte , fordi han snakker med en høj stemme, så naboen da hun så at det var min bror gik hun til til min mor og Da han , hende begyndte ha. At råbe og skrige i har udlagt alt mit arbejd og løb væk . Vi begyndte at lede efter ham uden held, til kl var 5 kom han hjem , med sten og træ og siger at han er kommet af med dem . At de skal finde familien , og blev ved med at sige til min søster at de skal arbejde sammen. Og lidt efter diger han til hende skat du skal ikke være bange jeg lader ingen rør dig , lidt sender faldt han i søvn og vågende op og snakker med sig selv som om der er nogen med ham , og siger at den gammel mand kommer igen i aften og bliver i bliver inde i ham i ; timer .

  Hjælpppp os vi ved ikke hvad vi skal gøre , håber du kan hjælpe eller henvende os til nogen der kan hjælpe

  Mvh
  Riham

  1. Laura

   Hej Riham,

   Jeg kan ikke se hvornår dit opslag er skrevet, så det kan være dette svar kommer lidt sent. Jeg har over flere år oplevet tilsvarende hændelser som det din bror oplever, med forskellige ånder/afdøde (10 år). Jeg har flere gange fået hjælp til at få dem “sendt op”, som man siger, men har oplevet det er sket gentagende. Disse ånder gik også ind på min krop, og jeg havde svært ved selv at gøre noget ved det, selvom jeg har prøvet ved at bede om lys og hjælp fra den anden side. Jeg har flere år fået hjælp af et medie, hun er her dog desværre ikke mere. Mit råd er at finde et medie/clairvoyant, der ved hvordan man arbejder med ånder/afdøde, og VED HVORDAN MAN SENDER DEM OP I LYSET. Det er langt fra alle der kan finde ud af dette, så – desværre – skal man bruge tid på at finde én som ved hvad de har med at gøre. Men der kan helt sikkert gøres noget ved det!! Og man skal ikke lide sådan som din bror gør. Det er utroligt smerteligt, og man kan virkelig føle sig fanget i sin egen krop, og det kan blive utroligt svært at leve et normalt liv. Mange i den alternative verden, også etablerede steder som Lysets hus, tager desværre slet ikke dette fænomen alvorligt nok, og tror det er nok bare at skaffe gode energier omkring sig og bede lidt o.lign. Der er desværre ikke ret meget prestige eller status i at hjælpe personer der oplever disse fænomener, hvor ånder vedvarende opsøger og genere individet og hvor der kan være tale om en “besættelse”.

   Jeg har altid vist når der var en ånd omkring mig, og har kunnet adskille mig fra det. Ånden har fulgt med mig allesteder, og jeg har været prisgivet, fx hvis jeg skulle på arbejde eller sammen med andre, og har ikke vist hvad jeg skulle gøre, det er meget meget pinefuldt og frygteligt ensomt at opleve dette (man kan ikke fortælle det til andre), og at skulle forsøge at gebærde sig i et normalt liv. Det kan faktisk være direkte invaliderende, og jeg har i perioder sygemeldt og har isoleret mig. Jeg kan ikke holde tanken ud om at være ude i verden og have en ånd med på slæb, og oplever det som meget meget ubehageligt og grænseoverskridende at skulle se venner eller være i byen et sted, og vide at der er “en anden med”.

   Jeg mærker det fysisk og ofte nogle gange, men sjældent, gennem formidlede billeder fra ånden/den afdøde. Jeg mærker det fysisk som energi og berøring særligt over mit hoved, men evt. også andre steder ved kroppen. Det føles som en sitrende, lidt elektrisk og af og til kold berøring/ vibration, der er vedvarende men kan være lidt i bølger. Jeg har oplevet berøring som af hænder o.lign, hvilket er meget meget ubehageligt og grænseoverskridende. Mange af ånderne ikke alle, er dog respektfulde eksistenser, som bare er ulykkeligt fanget her på det jordiske plan. Jeg har oplevet at kunne “tilrække” disse ånder på alle mulige steder, i hjem hvor jeg er besøg, i byen, i bybusser etc. Jeg har desværre været alt for åben, og har brugt meget tid på at lukke af, lave beskyttelse med lys etc., i perioder hvor jeg har oplevet dette. Heldigvis er jeg blevet stærkere og bedre i stand til at undgå disse ubehagelige oplevelser. Jeg savner dog virkelig et “åndeligt netværk” og kontakt med folk der ved noget om dette.

   Da jeg har oplevet dette mange gange, har jeg lært noget om hvad man kan gøre, er har nogle gange held med selv at sende ånder op. Grundlæggende er det vigtigste at bede om lys, en slags lysstråle eller lyssøjle, som ånden kan stige op i, og bede om hjælp fra den anden side eller “lyset”. Jeg beder om lys og fred til ånden, og prøver evt. fortælle vedkommende at han/hun er død, og nu skal videre. Det varierer fra gang til gang, hvordan jeg gør. Jeg vil dog klart anbefale at søge hjælp hos en “professionel” og der få hjælp og rådgivning, få hjælp af en der ved hvad man gør! Jeg har selv haft glæde af at kende et medie, der vidste hvordan man håndtere dette og har lært noget af hende.
   Hun er desværre død, og jeg ved ikke nu hvem man kan kontakte.
   Jeg har engang haft en tanke om, at det kunne være en ide at lave et netværk for folk der har sådanne oplevelser, og hvor man kan få hjælp, støtte og vejledning. Et sted folk kunne kontakt til. Belært af egen erfaring, ved jeg at det er mere end vanskeligt at vide hvad man skal gøre.

   Er der et råd Jette til hvem man kan kontakte til folk der oplever disse ting? Såvel til Riham her, og til mig selv og andre, der står i samme situation?

   Jeg håber virkelig I bliver ved med at søge hjælp til din bror Riham!!! Der findes helt sikkert nogen der kan hjælpe ham, og din bror skal nok blive fri fra den ånd. Bliv ved! Og spørg til I finder en alternativ behandler der kan sende sjæle/ånder op. Desværre kender jeg ikke selv nogen. Din bror skal nok få sit liv tilbage, og igen bare være sig selv i sin egen krop.
   Jeg ønsker jeg alt det bedste og hjælp og støtte i den svære situation!

   Bedste hilsner
   L

   Bedste hilsner

   1. Hej Laura
    Tak for dit svar og dine gode råd til Riham.
    Du spørger mig om jeg kender nogen clairvoyante / alternative behandlere der kan sætte sjæle fri og sende dem til den åndelige verden. Personligt gør jeg desværre ikke. Jeg ved dog, at der er mange der tilbyder dette på nettet.
    Jeg vil anbefale at læse dette indlæg som jeg har skrevet: https://harthimmer.dk/blog/sadan-vaelger-du-en-dygtig-clairvoyant/
    Der har jeg samlet mine gode råd til hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde frem til den rette clairvoyant.

 8. solvej

  Jeg sige bare ja ja det svært få love. Være med vi. Hade dem ude to gang men. Dét svære kom vi ikke med. det vis sig vi hade 5 ånd her min bestmor var i køkken og fuld med mig held liv ind i stuge var. En. Mand som kend min kærster og på magnus værsler var en ælter mand. Som har bor her og så sove værsler har magnus en sky end. Og min kærster farmor og mormor var også her og de er sted væk de får styr magnus nat søve ved står kikke på ham.

 9. Maria

  der er faktisk noget jeg gerne ville spørge Marion om, hvordan kan jeg stille hinde et spørgsmål?

  1. Maria H

   Du kan blive en del af hendes facebook side,
   er kan du spørge om ting og marion svarer når hun ahr tit, og hun skriver selv indlæg næsten dagligt :)

 10. anette

  det heller ikke bare lige ,for det første skal man have evnerne ,for at kunne gøre det ,og hvis man har evnerne og ikke bare har læst sig til at blive clayiant ,kan man komunikere ,se dem ,og føle dem og meget mere , og den vejleder ,som hjælper en igennem disse muligeheder skal man have en tiltro til . jeg har været igennem meget og har de evner men jeg mangler ,klarhørelse så jeg må vente til min vejleder mener jeg er klar ,jeg har fået bekræftet en masse ting som jeg skal forholde mig til ,og hvis jeg ikke overholder det blir jeg straffet når jeg vender tilbage til ånde verden .
  1. man må ikke tjene penge på at hjælpe folk
  2.man må godt modtage gaver (ingen penge)

  3. hvis man modtager penge ,er det kun til kørsel
  4. eller hvis man vil holde foredrag så alle kan komme og få hjælp og hvis de har spørgsmål

  med venlig hilsen anette

 11. Adele

  Bra innlegg, Jette, og takk til Marion! :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top