Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage – Afsnit 6

Ånderne vender tilbage – afsnit 6 sæson 1

Ånd uden ben beder om drinks

Annika bor alene i en lejlighed i Valby. Allerede få dage efter hun er flyttet ind i sin nye lejlighed oplever hun uforklarlige ting ske i den.
Hun ser blandt andet en ældre kvinde uden ben og hun hører kvinden kommandere rundt med hende. Dette sker ofte mellem kl 03-04 om natten og dette gør at Annika stort set ikke får sovet mere end et par timer om dagen.

Vil du sove i din seng, så må du betale for det
Ånden kan finde på at bede Annika om at stå op og finde sin pung frem for at betale for at sove i sengen, eller om at tage noget mere tøj på (cowboybukser og en ekstra trøje) eller om at gå ud i køkkenet og blande 2 drinks. Først når hun har gjort dette, får hun lov at sove videre.
Når Annika kommer hjem fra arbejde, kan en pose tørklæder, som hun opbevarer under sengen være hældt ud på gulvet.
Store blokstearinlys væltes og pustes ud mens hun ser tv. Kæresten Magnus føler sig overvåget og han vil ikke længere sove i lejligheden. Hvis de derfor skal sove sammen, bliver det hjemme hos ham.
Da Annika ikke får megen søvn er hun træt hele dagen. Hun har været ved lægen og på hospitalet for at blive testet fra top til tå samt hendes søvnmønster, for at sikre sig at det ikke er hende der er noget i vejen med, eller at det hele kan være fri fantasi eller søvngængeri.

Det er mig eller ånderne
Annika vil ikke længere bo i lejligheden, så hvis ikke ånderne flytter gør hun. Mediet Marzcia Techau tilkaldes. Hun kommer ind i lejligheden og stiller med det samme ind på åndeverden for at få en forklaring på hvad det er der foregår. Den første hun kommer i kontakt med er en ældre kvinde som er meget bestemt og som ønsker at der skal være orden i tingene. Den ældre kvinder fortæller at hun ikke er i familie med Annika, men at de på et tidspunkt er stødt ind i hinanden mens hun levede. Hun fortæller at hun hedder Åse og at hun blev omkring 70 år gammel. Hun døde for ca 5 år siden.

I soveværelset fornemmer Marzcia en ældre mand og kan mærke en kulde. Denne mand skulle være en afdød slægtning til Annika (evt. hendes far). Han virker aggressiv / depressiv.
Han er død af cancer eller en hals- / lungesygdom. Han har lidt og har derfor ikke haft et godt liv og har forsøgt at dulme følelserne og smerten. Han bryder sig ikke om at der er en anden mand i lejligheden og skubber derfor Magnus væk, hvilket han jo også har haft held med da Magnus ikke længere vil sove der.

Marzcia fortæller Annika hvad hun har fundet ud af. Annika kan ikke bekræfte at det skulle være hendes far, og ej heller kender hun Åse. Kan det mon tænkes at Åse var en kvinde der tidligere selv har boet i lejligheden eller i området?

Mediet beder ånderne om at forlade lejligheden
Først henvender hun sig til den mandlige ånd som står i et hjørne i soveværelset. Både Annika og Magnus mærker en kulde mens Marzcia arbejder, men da hun efterfølgende går hen og healer Annika får hun det rigtigt varmt og begynder at svede. Da ånden er væk anbefaler Marzcia at man flytter sengen til et nyt sted. I hjørnet er der nemlig opstået en form for kulde i energien og hun fortæller, at dette har været med til at tiltrælle ånden, og at når man først har fået 1 ånd indenfor kan der være en sandsynlighed for at man tiltrækker en anden. Derfor er det en god idé at flytte rundt, for på den måde også at ændre på energien og flowet i lejligheden.

Nu skal den ældre kvinde fjernes. Marzcia beder hende om at gå over til de pårørende der venter hende på den anden side, og siger at det var let at gøre.

Hvem var ånderne?
Annika kommer i tanke om at den ældre mand muligvis kunne være hendes morfar og programmets vært Ibi tager derfor ud til Annikas mor Bente for at høre om ham. Her får vi at vide at han er død for 10 år siden af brystkræft. Han havde desuden betændelse i centralnervesystemet, fik flere blodpropper i hjertet og har været syg i mange år. Han har fået en hel del medicin og har længe været deprimeret og nedtrykt.

I gamle dødsannoncer fra Valby Bladet finder Ibi en kvinde ved navn Åse som er død for præcist 5 år siden. Hun er den eneste Åse der er død i denne periode, så det var let at finde frem til hende.  Åse havde 3 børn og Ibi tager ud for at få en snak med den ene af hendes døtre Minnie. Hun fortæller at Åse havde sin egen forretning på Valby Langgade “Hjorten” – en butik med dametøj, lingeri, børnetøj og lignende. Minnie siger at Åse kan lide at sætte folk i gang og hundse med dem, hvilket præcist er det Annika oplever om natten. Minnie fortæller desuden at moren var vant til at blive vartet op, hvilket hendes far gjorde. Han serverede drinks til Åse samt lavede mad til hende.

Ånden og Annika har mødt hinanden i Valby
Da Annika bliver præsenteret for alle disse informationer fortæller hun, at hun tidligere har boet på Valby Langgade og også har været i forretningen. Hun kan naturligvis ikke huske Åse, men det er sikkert der de to har mødt hunanden.

Parret har nu flyttet sengen og rokeret rundt i lejligheden. Magnus er igen begyndt at sove der og begge kan bekræfte at de sover som en om natten, og at der ingen uro har været efter at Marzcia har renset lejligheden for ånder.

Er du gået glip af et tidligere afsnit?
Jeg har blogget om dem alle så du kan hurtigt blive opdateret her:

Afsnit 1 (det spøger hos købmanden) – Afsnit 2 (familien føler sig overvåget)  Afsnit 3 (der bor 5 ånder i lejligheden) – Afsnit 4 (enlig mor besøges af en jaloux ånd) – Afsnit 5 (nybagt mor får en ånd med hjem fra hospitalet)
Du kan desuden se de tidligere afsnit på Viaplay for 9,- Kr pr stk.

Jeg er netop blevet gjort opmærksom på at programserien også bliver vist på TV 3 om torsdagen. I aften den 28. april begynder de med afsnit nr. 1

Link til mediet Marzcia Techau

Har du selv brug for at komme i kontakt med et medie eller en clairvoyant?
Læs: Sådan finder du en dygtig clairvoyant.

1 kommentar til “Ånderne vender tilbage – Afsnit 6”

  1. Christin Halle

    Jeg er rystet over man kan lave så dårligt et program. Har lige set et andet afsnit fra Lyngby hvor jeg selv er opvokset. Ingen tvivl om der har været afdøde og aktivitet, jeg selv har aldrig kunne lide Lyngby eller det område ved Lyngby SØ – men at vise det med uhyggelig musik, trække det ud og overdramatisere det og i det hele taget gøre det så uhyggeligt er bare lavmål. Ikke desto mindre fortæller den clairvoyante fra Sverige ikke noget at det vigtigste. Hvorfor var de afdøde der, havde de budskaber til de personer der arbejder i Havnehytten, som afdøde altid har.
    Jeg er rystet over hvordan man kan gøre noget så enkelt til en stor uhyggelig medieting, som skal skræmme alle de stakler som ser programmet. Jeg vil aldrig nogensinde være med i et sådan program eller noget andet program omkring den side af livet jeg er så heldig jeg er begavet med.
    Kærlig hilsen
    Christin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top