Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 1

Kæresten ændrer personlighed

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 1

Efter en god lang sommerpause begyndte her til aften, sæson 2 af tv-programmet Ånderne vender tilbage. Her i 1. afsnit var det mediet Marion Dampier-Jeans der havde taget turen til Langeskov på Fyn, hvor parret Natasja og Frederik bor i et nyt rækkehus med deres lille søn Benjamin.

De hører kradselyde på væggene, Benjamins legetøj bliver flyttet og begynder at spille midt om natten. Vandhanen tænder desuden af sig selv, mens Frederik er ude på badeværelset.

Hændelserne begynder allerede efter de har boet i huset et par måneder. Frederik føler, at han slet ikke kan kontrollere sine følelser når han er i hjemmet. Han kan komme super glad hjem og kort tid efter ændrer han fuldstændig personlighed, bliver vred, aggressiv eller deprimeret og siger ting som han efterfølgende slet ikke kan huske at han har sagt.
En aften knurrer deres hund og rejser børster, mens en standerlampe står og vipper fra side til side. En babyalarm siger mærkelige lyde, mens den vel og mærke er slukket.

Familien må have hjælp
Hændelserne eskalerer og de tør snart ikke bo i huset mere. Deres forhold står også på spil, da Natasja synes at det er meget ubehageligt at Frederik bliver så påvirket af den energi der er.
Mediet Marion Dampier-Jeans kommer ud i huset og går alene rundt i de forskellige værelser. Hun kender intet til familien, historien eller baggrunden.
Hun lægger hænderne på væggene for at mærke om der er åndelig aktivitet, en energi eller et “aftryk”. Hun siger med det samme, at der er en negativ energi som overfalder “manden i huset”. Hun føler at det er en ånd med en enorm vrede og at han er ondskabsfuld. Hun ser ham som en lille arbejdsmand. En håndværker.
Hun siger, at tingene bliver flyttet, at vandet tændes og mange andre ting som familien har talt om. Ånden gør det for at irritere Frederik. Marion hører hele tiden tal, 4, 4, 2 der gentages. Og grimme bandeord. Åndens navn er Svend.

Huset er ikke besat. Frederik er under en let besættelse.
Marion ønsker at møde Frederik for at se hvorfor han mon er blevet besat af en ånd.
Marion spørger om Frederik er håndværker. Ja, han er tømrer.  Hun siger at hun hører bynavnet
Harndrup, og at der der må været et hus som Frederik har været i, sat i stand eller lign. Frederik bekræfter at han for år tilbage har været i den by og at det var et dødsbo. Marion siger, at det er i den forbindelse at Frederik har skabt en kontakt til ånden Svend. Hvad betyder tallene? Jo, det er fodboldsystemer som Frederik går meget op i.
Alle disse præcise oplysninger kommer helt bag på parret. Frederik er lige ved at græde og Natsaja er helt rystet. Hvordan kan Marion dog sige alle disse ting? Selv en masse som programmets vært Ibi Støvring slet ikke var bekendt med.

Frederik og huset renses.
Marion vil have at ånden slipper Frederik, og får Frederik til at lave en visualiseringsøvelse med det gyldne lys. Frederik føler sig noget fjollet over at gøre det, da han slet ikke er til den slags. Men efter et par minutter mærker han en lethed og glæde. Den vildeste oplevelse han nogensinde har prøvet.
De renser nu sammen resten af huset, og mens de gør det får Frederik et smæld i baghovedet og en voldsom hovedpine. Han er næsten ved at besvime. Marion tager sig af ham og fylder ham med hendes energi og power. Hun siger: Intet ondt vil nu kunne nå jer her i dette hus. Nu er der harmoni i huset. Alt er godt!

Hændelserne bekræftes.
Ibi forsøger at få Marions udtalelser bekræftet. Via nogle omveje og med hjælp fra Middelfart Kommune finder hun frem til det hus som Frederik og ånden Svend har været i.
Huset ejes i dag af Erling, som har et gammelt maleri af huset hvorpå der er malet to børn. Det viser sig, at personen der har malet det er Svend Kirk og at børnene er hans børnebørn.
De finder frem til at Svend i sin tid boede i huset, og at han var en meget bestemt og arrig herre. En sur gammel mand.
Ibi undrer sig lidt over efternavnet Kirk, for også Frederik hedder Kirk til efternavn, og det går dermed op for alle at Svend er Frederiks tipoldefar.
Helt tilfældigt var Frederik som tømrer blevet kaldt til dette hus af Erling for at ændre på det samt sætte det i stand. Svend har naturligvis været ret knotten over at han har lavet om på hans hus, og det var derfor at han havde set sig sur på Frederik.

Alt er nu stille
Da Ibi fortæller Frederik og Natasja hvordan det hele hænger sammen, viser dem et billede af både huset, maleriet og af Svend Kirk forstår de til fulde sammenhængen.
Der er nu gået nogle uger siden Marion var i huset, og der har været stille siden. Ja lige bortset fra den første nat, men alt er roligt og Frederik er også vendt tilbage til sit gode gamle glade jeg.

Mediet Marion Dampier-Jeans hjemmeside.

5 kommentarer til “Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 1”

 1. Gitte olsen

  Jeg vil gerne have et link så jeg kan se dette afsnit, er selv flyttet til langeskov

  1. Hej Gitte
   Udsendelserne “Ånderne vender tilbage” er desværre ikke længere tilgængelige på net tv.

 2. Emma

  Hej
  Hvor kan man se sæson 2 henne?

  1. Gitte

   Jette, kan du fortælle mig hvor i langeskov det var henne

   1. Desværre ikke. Udsendelsen blev sendt i 2011 og jeg var ikke selv med i den. Som en service for mine læsere, der ikke havde den pågældende kanal, lavede jeg hver uge et indlæg, hvor jeg skrev et referat om aftenens udsendelse. ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top