Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 6

Det spøger i køkkenet

Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 6 I Køge er Mille og Simone flyttet i en lejlighed i Blåbærparken 74. De er søskende og er flyttet ind sammen med Milles to børn på 2 og 5 år.
Igennem de sidste 6 mdr. har de følt sig forfulgt og overvåget i lejligheden. De kan begge tydeligt se og høre en skikkelse gå rundt i hjemmet. De har det som om at der er flyttet endnu en beboer ind i lejligheden.

Alle lågerne på køkkenskabene står åbne, ildfaste fade og andre ting bliver smidt på gulvet og børnene tør ikke sove på værelserne, da de også kan mærke at der er noget. En glashylde på badeværelset bliver smadret, mens de en aften sidder og ser tv.

Underboen har også problemer med spøgelser
Et billede på væggen bliver vendt om, og hun kan også nikke genkendende til alt det som Mille og Simone oplever. Alt hvad hun har stående på sine hylder, bliver med ét væltet ned på gulvet, og sådan sker der hele tiden noget

Alle er bange og føler sig magtesløse. Ét er at det sker i deres egen lejlighed, men når også underboen oplever noget, så begynder det at blive for meget for alle parter.

Mediet Marzcia Techau tilkaldes
Allerede mens det spirituelle medie er på vej til Blåbærparken føler hun sig utilpas, bliver svimmel og har kvalme.
Hun føler at der er noget i opgangen ved siden af, altså i nr. 72. Ligeså mærker hun en kraftig energi hos underboen da hun passerer den lejlighed.
Mediet bliver mere og mere utilpas og siger at ånden er en kvinde der har været syg og svag, men ved hoveddøren fornemmer hun også en mand der laver en masse ballade. Hun siger at han er meget fysisk, og at hans tilstedeværelse er så kraftig at han er i stand til at kunne flytte rundt på ting.
Der er altså tilstedeværelsen af 2 ånder. En kvinde hos underboen, og hos Mille og Simone, en aggressiv, fysisk stærk mand.
Marzcia fornemmer dog, at kvinden må have boet i nr. 72

Den mandlige ånd er meget vred
Marzcia siger, at manden må have boet i lejligheden og at han er vred og rasende. Det er som om at han stirer og holder øje “med nogen eller noget” Hun føler hans tilstedeværelse som yderst ubehagelig. Han er desuden tiltrukket af ild, og kan have sat ild til noget.

Marzcia mærker også at manden påvirker det ene barn, datteren Amanda, og at datteren bliver yderst aggressiv og har store vredesanfald. Dette bliver søstrene helt paf over at høre, for det har de ikke fortalt til nogen. Marzcia siger at Amanda har disse aggressioner fordi hun på en måde kommer til at fungere som en katalysator for ånden.

Nu skal han ud
Marzcia vil få ham ryddet af vejen, og siger at det også vil hjælpe Amanda rigtigt meget, så hun fremover bliver mere rolig og ikke vil have disse store følelsesmæssige udsving.
Marzcia healer og det lykkes hende at få både den mandlige og kvindelige ånd til at slippe deres tag i familien og i de 2 lejligheder.

Historien bag
Ibi Støvring der er programmets vært finder frem til Asim. Han er den beboer der har boet længst tid i Blåbærparken. Måske kan han fortælle noget. Først spørger Ibi ind til den ældre kvinde der skulle have boet i nr. 72. Hende husker Asim godt. Det er ca 12-14 år siden at hun døde. Hun blev omkring 72-73 år gammel og hun var på ingen måde vellidt. Hun ville bestemme over alt og alle i ejendommen.
På byarkivet i Køge finder Ibi ud af at kvinden hed Karin M Larsen og at hun har boet i Blåbærparken i 25 år, men desværre kan hun ikke rigtigt komme det nærmere.
Asim fortæller også, at der har været en påsat brand i den opgang som han bor i. Den ligger lige overfor nr. 74 og man kan fra Mille og Simones lejlighed stå og se derover, hvilket var det som Marzcia fornemmede at den vrede mandlige ånd gjorde. Om det er ham der har sat ild til lejligheden vides dog ikke, da politiet har lukket sagen og sporet ender blindt.

Nu er der bare kedeligt
Der har siden Marzcia healede og rensede lejlighederne og familierne, været helt roligt og fredeligt. Børnene har det godt, og man kan mærke positive forandringer på dem. Søskendeparret synes dog, at der nu er så roligt at det næsten er kedeligt.
I nogle af programmerne har jeg flere gange bemærket at de berørte familier har sluttet af med denne sætning, og jeg har hver gang tænkt, at de nok skal passe lidt på med hvad de giver udtryk for. Hvis de savner åndelig aktivitet, så kan de jo meget let risikere at tiltrække og få det ind igen.

Jeg synes at Marzcia Techau gjorde et rigtigt godt stykke arbejde, og jeg har faktisk været ret imponeret af hende i de afsnit hvor hun har været med.
Har du lyst til at komme i kontakt med hende, kan du gøre det her: Mediet Marzcia Techau.

, , , , ,

One Response to Ånderne vender tilbage sæson 2 afsnit 6

  1. Livse 19.12.2016 på 02:50 #

    Jeg ved, at der i 70’erne var en mand, der dræbte sig selv og sin kone i opgangen og efterlod 4 mindre børn…..

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.