Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Asger Lorentsen er død

asger lorentsen er dødAsger Lorentsen er død.

20 januar 2012 blev vi en ildsjæl fattigere.
Asger Lorentsen er her desværre ikke mere. Natten til lørdag forlod Asger Lorentsen det fysiske plan.
Han blev 63 år.

Asger Lorentsen var cand.mag. i religion og historie og arbejdede som foredragsholder, underviser og forfatter.
Han har skrevet en masse bøger om spirituel udvikling og om det guddommelige samarbejde mellem mennesket og det åndelige plan. Han har talt om stjernemennesker og englemennesker.

Asger Lorentsen skabte i 1994 i samarbejde med Yvonne Wassini “Den Gyldne Cirkel” – et spirituelt uddannelsescenter beliggende udenfor Frederiksværk.
Han var desuden daglig leder af Mysterieskolen hvor man kunne tage en uddannelse som verdenstjener og lysarbejder.

Jeg stødte første gang på Asger Lorentsens navn i 80´erne hvor jeg var optaget af at læse alt hvad der fandtes af bøger om spirituel og åndelig udvikling. Der fandt jeg blandt andet hans bog: “Det kosmiske menneske”. Senere fandt jeg ud af, at han havde udgivet rigtigt mange bøger og at han også havde skabt et center og et tempel på Kreta.

Hør mit interview med Asger Lorentsen.
Jeg mødte ham personligt i 2006 hvor jeg havde spurgt om han havde lyst til at være med i mit program ClairCast.  Det ville han rigtigt gerne og det kom der et 45 minutter langt interview ud af med titlen “Det kosmiske menneske”.
Du kan høre interviewet her på hjemmesiden >>  Podcast. Vælg lydfil nr. 40. Lydfilen er gratis.

Asger Lorentsen er død, men han er på ingen måde glemt. Han har via sin undervisning samt sit forfatterskab, gjort verden til et bedre sted at være.

Kære Asger,
Tak for alt du har gjort og givet her på jorden.
Jeg er sikker på at den åndelige verden har taget rigtigt godt imod dig, og at du nu derfra fortsætter dit store spirituelle arbejde.

10 kommentarer til “Asger Lorentsen er død”

  1. Anette Elmaa Kristensen

    Jeg mødte Asger som elev på Fr.sund Amts Gymnasium, hvor han både blidt og magisk viste vej til andre opfattelser af virkeligheden. Vi fulgte ikke samme spor, men stødte alligevel jævnligt ind i hinanden i lufthavne, i Aarhus, på banegårde. Altid med lige præcis tid nok til en kort opdatering. Eller også gav vi os tid. Jeg husker Asger som et fint menneske og en søgende sjæl. Håber, han har fået svar på nogle af sine spørgsmål.

  2. Kirsten kokholm stefansen

    Jeg er ked af at høre, at Asger Lorentzen er død. Jeg har tænkt meget på Asger og den viden han gav til os på gymnasiet i Frederikssund, da han underviste i religion.Jeg besluttede derfor at gå på nettet og opsøge mere viden, men læser da,at vores fantastiske lærer er død. Jeg må derfor,selvom jeg ikke kender Asgers familie og kære sende mine tanker til dem. Som andre her på siden skriver, er det et tab af et dejligt menneske.

  3. Mary-Ann Jørgensen

    Fik forleden bedskeden, at Asger Lorentsen ikke er mere.
    Hvilket savn.
    Er overbevist om, at han stadig “arbejder” for denne jord, på et andet plan.
    Bevidstheden om at der findes personer som Asger og Yvonne, har ændret mit liv totalt.
    Har dyb respekt for dem.
    Jeg vil, sammen med andre, begræde umuligheden for at møde Asger L. igen.
    Har deltaget ved flere kurser, og haft nogle fantastiske oplevelser der.
    Sender de kærligste hilsener til Yvonne Vassini. Ved hun må nære et dybt savn.

  4. Jørgenulrik Andersen

    Kære Asger, I 1972 kom jeg ind i den Teosofiske Tau loge, man talte en del om at Asger ikke kom der længere, jeg troede det var et ægtepar, hvor manden hed Asger, der var tale om. Først senere gik der op for mig at det var Asger Lorentsen, der var tale om.Der havde været der før min tid. Så gik der en del år, hvor jeg ikke læste åndelige bøger af betydning – mente at have læst alt af filosofisk og åndelig betydning – men under en længerevarende faste, begyndte jeg at gå på biblioteket, og fik evnen til at trække lige netop den bog jeg burde læse. Her støder jeg på Asgers, kollosale forfatter skab. Foruden Kryon m. fl. I Teosofisk forening, træffer jeg også på Asger’s, Yvonne
    Vassini og vi aftaler en clairvoiance i deres sommerhus i Frederiksværk, Asger er i København og det bliver sent, da Asger kommer hjem, og vi udveksler minder fra Tau Logen. LYS, love and pease til dig Asger, ved du er i LYSET på et andet plan.

  5. Ane

    Jeg blev chokeret da jeg hørte, første gang, da han var kritisk syg.
    Choket blev ikke mindre, da jeg hørte han gik over. Meget overrasket
    over min egen reaktion. Mange tak for alt de du har givet. Er taknemmelig
    over jeg nåede og have dig dom lærer i Den Gyldne Cirkel.

  6. Erik F.

    Blev meget påvirket, da jeg læste Asger Lorentsens nekrolog i Politiken. Det føles alt for tidligt at han gik bort, men det er der sikkert en mening med.
    Hans bøger har været til stor inspiration for mig, og fra Healerskolen i København, hvor han han var lærer i 80’erne, husker jeg hans pædagogiske måde at undervise på, samt ikke mindst hans kærlige og behagelige udstråling.

  7. Lene

    Den første spirituelle bog jeg læste, var “Menneskets åndelige struktur”, skrevet af Asger Lorentsen. Sidenhen læste jeg mange af hans bøger – og deltog også i flere kurser. Asger udstrålede en ro, visdom og kærlighed uden lige.

    “Tak for dit store, uselviske arbejde, som aldrig får ende”.

    Mine tanker går specielt til Asger’s kone. Det fysiske savn må være enormt.

  8. Tak Jette for denne god blog & ClairCast med Asger Lorentsen. Jeg har været så heldig at deltage i nogle af hans kurser, og jeg er meget glad for hans bøger. Asger Lorentsen har givet mig mange gaver & redskaber at jeg kan stadig bruge. Og tak til Asger!

  9. John Andreasen

    Tak for alt, Asger. Du var og vil til stadighed være til stor inspiration for mig og formentlig også mange andre.

  10. Jeg fik også noget af et chok at høre at min første læremester indenfor det spirituelle har forladt os. Han er en stor sjæl og er sikker på at han har forladt os alt for tidligt, fordi han skulle hjælpe til blandt mestrene. Tak fordi jeg har haft den ære at møde dig, Asger og fred være med dig og mine dybfølte tanker til familien ^i^

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top