Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Byens bedste indiske restaurant

god indisk mad

Indisk mad der smager godt

Brugte de clairvoyante evner til at finde en god restaurant
Min søde veninde fra Aalborg var på kort visit i København. Vi var blevet sultne og gik rundt i Københavns gader for at finde en restaurant.

De ligger på stribe og selvom vi stoppede ved alle, kiggede ind af vinduerne samt læste deres udendørs menukort, så var der bare ingen der føltes rigtige.

Tiden var ved at løbe fra os, for veninden skulle med et fly tilbage om nogle timer.
Nu tænder jeg mine indre radar, sagde jeg, og så følger vi bare den. Kom vi skal denne vej, og så vandrede vi målrettede af sted. Vi gik fra Rådhuspladsen ned af en masse små gader, hen over Kongens Nytorv og ned af Store Kongensgade. Passerede undervejs en masse restauranter men nej, det var ikke der vi skulle ind.

Pludselig stoppede jeg op. Vi stod udenfor en restaurant med navnet Cave. Her skal vi spise, sagde jeg. Vi havde hverken set på menukort, nationalitet eller noget som helst. Vi gik bare derind. En sød smilende kvinde bød os velkommen, og vi fik et bord ved vinduet og følte os med det samme hjemme.

Den bedste indiske restaurant
Da vi fik kortet kunne vi se at restauranten var indisk. En dejlig positiv overraskelse.
Vi bestilte 2 forskellige forretter og hovedretter, så vi kunne smage hos hinanden.
Snakken gik lystigt og efter en passende ventetid kom maden. OMG (oh my God) Jøsses hvor den smagte vidunderligt. Så godt at jeg næsten begyndte at tude af bar glæde og begejstring.
Jeg har spist på rigtigt mange indiske restauranter i mit liv, og en af mine favoritter ligger faktisk i Oslo, men Cave slår dem alle.

Gode priser og masser af kærlighed
På Cave får du virkelig kvalitet for pengene, og der er ingen tvivl om at kokken kan sit kram og har lagt sin sjæl og kærlighed i maden. Det kan du simpelthen smage.
En forret koster omkring 50,- Kr og en hovedret i snit 110,- Kr Det er rørende billigt! Jeg ville gerne have betalt det dobbelte fordi maden smager så godt, og fordi jeg er overbevist om at der bliver brugt de bedste kvalitetsvarer.

5 karmapoint til byens bedste indiske restaurant.
Normalt bedømmes en restaurant fra 1 – 5 kokkehuer, men jeg må jo holde den alternative og spirituelle stil, og giver derfor Restaurant Cave 5 karmapoint ud af 5 mulige ;-)

Restaurant Cave
Store Kongensgade 72
1264 København K
NB: NY EJER.

Jeg har fundet ud af, at der er kommet en ny ejer fra 2015. Jeg ved ikke om den nye ejer samt tilhørende kok, leverer samme høje standard og de smagsfulde retter. 

4 kommentarer til “Byens bedste indiske restaurant”

 1. Jeg elsker selv indisk mad og især fordi det er et fantastisk køkken at være veganer i!
  De indiske retter er så anderledes og giver virkelig meget inspiration til når jeg selv laver nye varianter af danske klassiske retter, som jeg ellers personligt synes kan være lidt halvkedelige til tider.
  Jeg kender faktisk ikke Cave, men det er da et forsøg værd! Til gengæld har jeg flere gange været på punjabrestaurant i Valby, og den er både autentisk, varieret og billig :-)

 2. Christina Neumann

  Tak for oplysningen ,meget svært at finde gode spisesteder. Efterhånden serverer de pizzaer, burger og sandwich alle steder, eller også har de et menukort på 2 linier til meget dyre priser.
  må lige tjekke de 5 point :)

 3. Anja Lysholm

  Tak for anbefalingen – den skal helt klart prøves! Elsker indisk mad! :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top