Dine tanker skaber dit liv

Hør en podcast med Jette Harthimmer - Dine tanker skaber dit livGratis lydfil om tankens kraft

Hvis du vidste hvor stor en betydning dine tanker har, så ville du nok bruge meget mere tid på dem.

Tænk positive tanker

Dine tanker skaber.
Du bliver hvad du tænker.
Du skaber det du tænker.

Ændrer du dine tanker, så ændrer du dit liv.
Så kort kan det siges.

Jeg har brugt et par dage på at skrive teksten til en ny lydfil, hvori jeg fortæller om hvor stor kraft dine tanker har. Jeg har indtalt den i dag, og den ligger nu klar til at du kan høre den her på hjemmesiden.

I den kommer jeg rundt om hvordan dine tanker og dine følelser hænger sammen. Hvorfor mental fitness må være det vigtigste i dit liv.
Jeg fortæller, hvordan du med dine tanker kan skabe og påvirke dit liv, de hændelser der sker omkring dig og om personer du møder på din vej. Jeg kommer også rundt om hvordan du kan arbejde med eventuelle negative og destruktive tanker.

Hør historierne om hvordan en mand manifesterede en parkeringsbøde, en lærer der skabte de dygtigste elever i landet samt om hvorfor en kursusarrangør ikke kunne manifestere deltagere nok på hendes hold. Og hør ligeså om hvordan du helt ubevidst kan komme til at realisere de overbevisninger du har om en person, hvad enten det er dit barn, din partner, en arbejdskollega eller dig selv.

Dine tanker er som frø du sår i en have.
De tanker du tænker i dag, vil du høste i din fremtid.

Link:  “Dine tanker skaber dit liv”  Vælg podcast nr. 84
Lydfilen varer 47 minutter.

Den gratis lydfil er fra 2012. Hvis du også vil høre min helt nye lydfil, hvor du får endnu flere værktøjer, så finder du den her: Loven om tiltrækning. Den varer knap 2 timer og koster 49,- Kr. Med den i bagagen kan du tiltrække og skabe hvad som helst. 😉

Rigtig god fornøjelse.

Læs også mit indlæg: Så stærke er dine tanker
Se min video: Tanker og alderdom

Jeg sender dig masser af gode tanker!

, , , ,

3 Responses to Dine tanker skaber dit liv

 1. Charlotte 14.05.2012 på 15:52 #

  Jeg skal bare sige TAK.

  Jeg hørte lydfilen lørdag samtidig med, at jeg modtog lys fra dig!

  Søndag skete følgende:

  en supervenlig sjæl havde slået græsset i min lille have, jeg var målløs da jeg opdagede det……..det viste sig at være naboen…..det skal lige siges, at min have er yderst forsømt og jeg hader havearbejde.

  En telefonopringning fra en af min søns legekammerater, gjorde det pludseligt muligt for mig at få en masse uforudset tid til at læse fagligt stof, jeg var bagud med. Min søn hyggede sig gevaldigt, jeg blev klogere………

  Min bror kom med et rigtig lækkert kamera, som han ikke havde brug for mere. Jeg har længe manglet et, og min økonomi er pt ikke til nyanskaffelser.

  Naboen foreslog grillhygge, når vejret blev varmere…

  Wow siger jeg bare for en dag, hvor alting pludselig spillede.

  Tanker har en enorm kraft, og det lyder umiddelbart ligetil bare at skifte dem ud. For mig er det en kæmpeproces, som går frem og tilbage.

  Nu tager jeg en tanke om dagen…..

  Charlotte

  • Jette Harthimmer 22.08.2013 på 08:07 #

   Hvor er det fint Charlotte.
   Du skal blot holde fokus og opmærksom på dine tanker, så du styrer dem i stedet for at de styrer dig.

   Pøj pøj med det fortsatte arbejde.

 2. Stella 11.05.2012 på 19:22 #

  Go’ lydfil og meget tankevækkende.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.