Doris kan ikke være alene.

doris kan ikke være aleneDoris kan ikke være alene.
Hold en hund med selskab i dagtimerne. I min gade hænger der et opslag: Mopsen Doris kan ikke være alene. Vil du holde hende med selskab?

Doris ejer bor på Østerbro og har sit job nær Kongens Have. Han vil hver morgen aflevere Doris på din adresse og hente hende igen, når han har fri.

Jeg synes det er alle tiders idé. Hvorfor er der ikke flere der gør det? Jeg ved ikke hvad lønnen er, og egentlig behøvede man jo ikke at skulle have noget for det. Hvis man alligevel er hjemme i dagtimerne, kunne det bare være rigtigt hyggeligt med lidt selskab. Desuden ville det være en god motivation for at komme ud og få noget frisk luft hver dag og gå en lang tur, for Doris skal naturligvis luftes.

Der står at Doris er meget kælen og selskabelig. Hun elsker børn, er legesyg og er glad for at ligge og putte.
Jamen kæreste ven dog. Hvis jeg var hjemme i dagtimerne skulle Doris være mere end velkommen. Jeg ville nyde hendes selskab og forkæle hende godt. 😉

I mange lejligheder sidder hunde alene 9 timer om dagen mens deres ejere er på job. I andre lejligheder sidder der måske nogle ældre, eller nogen der arbejder hjemme, der godt kunne trænge til lidt liv og selskab. Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk? Når jeg ser ud af mit vindue kan jeg se over på naboejendommen. På 3. sal løber en collie fra den ene stue til den anden, op i vindueskarmen, ned på gulvet igen, fra stue til stue, så op i sengen, den gør lidt og så begynder det hele forfra. I ny og næ hviler den, men jeg er egentlig overrasket over hvor mange timer den er vågen og bare går og venter på at dens ejer skal komme hjem fra arbejde. Den ville helt sikkert også have nydt godt af lidt selskab i dagens løb.

Hvis du har hund, så tænk over om du mon kan finde på nogle løsninger, som kunne berige hunden de mange timer hvor du er på job.

Skulle vi ikke starte en hundebørnehave?

Eller hvad med at hyre en professionel hundelufter? >> https://www.profhundelufter.dk/
Se, det kunne også være en god løsning. Så bliver vovsen luftet mens du er på arbejde.

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.