Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Er der en mening med alt – gælder det også sygdom?

metamedicin lars mygindMetamedicin. Lars Mygind som bragte tankefelt terapi til landet er blevet grebet af metamedicin.
Han begyndte at arbejde med principperne i metamedicin i 2002 og langsomt har det vokset sig stærkere og stærkere. Metamedicin passer godt sammen med tankefelt terapi, men er uafhængigt af terapiform og ofte er det bedst at kombinere flere terapier hvis man skal skabe mirakler.

For Lars Mygind er metamedicin opskriften på mirakler indenfor fysisk helbredelse. Da metamedicin er nyt og under udvikling er det ikke alle som oplever det fysiske mirakel. Lars Mygind har selv oplevet mange skavanker forsvinde eller lindres med en metamedicinsk plan, bl.a. psoriasis, svamp, herpes, rygmerter, fodsmerter og natlig tisseri.

Måske har du læst ”Helbred dit liv” af Louise Hay og derfor ved du, at der en sammenhæng mellem din krop og din bevidsthed, hvilket også Lars fortæller om.

Med metamedicin er der kommet en bog ”Din intelligente krop” af Susanne Billander redigeret af Lars Mygind. Bogen forbinder det naturvidenskabelige og det spirituelle. Tankerne bag bogen kommer fra tyskeren Ryke Hamer og de tanker kom til Danmark allerede i slutningen af firserne uden at finde fodfæste. Metamedicin har en blødere og mere åben tilgang. Alle er velkomne til at læse og lære om metamedicin og være med til at udvikle modellen. Der findes i dag en international metamedicin forening hvor man kan følge med. Du finder dem her: www.metamedicine.info.

Bogen ”Din intelligente krop” vil vende op og ned på hvad du opfatter som sygdom og sundhed. Den model der præsenteres vil være en åbenbaring for nogen og en provokation for andre.

Susanne Billander skriver at der findes en videnskabelig sammenhæng mellem vores tanker, vores oplevelser og vores skavanker. En stor del af de sygdomme vi i dag opfatter som dårligdom er i følge metamedicin, kroppens naturlige reparationsproces, som vi kan understøtte i større eller mindre grad. Traditionel lægekunst afvises således ikke, men bør anvendes i samspil med forståelsen af kroppens egne effektive reparationsprocesser. Tankerne bag bogen giver håb for mange mennesker. Et håb som mange gange er afgørende for hvor godt vi har det, vores livskvalitet, og vores chance for at overkomme kroniske eller alvorlige lidelser. Gennem teori og cases fremlægges dette revolutionerende paradigme.

Meta betyder at se det store overblik, medicin betyder egentlig lægekunst og lægekunst kan forklares som evnen til at fremme kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Kort om Lars Mygind.
Lars er en dygtig og underholdende formidler af METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og Transbiologisk traumeterapi gennem foredrag og undervisning, for mennesker med vidt forskellig baggrund.

Han ser sig selv som ekspert i traumer og udbrændthed/depression, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner igennem i hans arbejde med mennesker.

Han er medforfatter til bøgerne “Forstå kroppens intelligens”, ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt vært på flere DVD’ere fra Frog & Toad Publishing om tankefeltterapi og METAsundhed.

Hvad er META-sundhed?
Din intelligente krop og METAsundhed hjælper dig til at oversætte kroppens symptomer sådan at vi kan forstå hvad den fortæller os når vi ikke føler os raske, når vi har fysiske eller følelsesmæssige symptomer. På denne måde gør det os i stand til at forstå, at der ligger en intelligens, som er udviklet gennem millioner af år, bag kroppens måde at fungere på og at kroppen altid forsøger at hjælpe os. Ved at forstå og samarbejde med denne intelligens kan vi optimere vores helbred, måske få det bedre, spare os selv for frygt og blive gladere, mere selvhjulpne mennesker.

Kurser og foredrag med Lars Mygind.
Lars Mygind kommer rundt i Danmark og holder både kurser og foredrag. Det kan du læse mere om på hans hjemmeside >> METAsundhed. Din intelligente krop. På siden kan du få en gratis E-bog “Få et bedre liv med META-sundhed.”

Gratis podcast.
Hvis du vil høre mit interview med Lars Mygind, så klik her >> Podcast
Vælg podcast episode nr. 16. Lars Mygind – Tankefeltterapi.
Interviewet varer 38 min og det er gratis. I interviewet fortæller Lars om metamedicin, krop, sundhed, hans viden og teknikker.

Læs også >> Har du selv valgt et hårdt liv?

3 kommentarer til “Er der en mening med alt – gælder det også sygdom?”

  1. hanne fabricius

    hej betina.
    dit indlæg gik rent ind, vi er simpelthen på samme bølgelængde.
    jeg har lige haft et "cancer-forløb
    og ja – vendt det hele om.

    takket være bl. metafysikken i et kursus i mirakler og mange andre holistiske tiltag.
    Jeg er ved at skrive om processen, så du er meget velkommen til at kontakte mig, evt. læse min hjemmeside:
    namaste.dk

    de bedste hilsner fra hanne

  2. Eva

    Det Lars Mygind og den omtalte bog mener, har jeg i årevis "vidst" var sandt!
    Fik konstateret forhøjet blodtryk i 1998, samtidig med at min hjerterytme begyndte at blive uregelmæssig, med deraf flg. hospitalsindl. uden at lægestanden kunne forklare hvorfor. På det tidspunkt havde jeg det dårligt psykisk på min arb.plads, var ikke tilfreds/tilpas i mit liv i det hele taget.
    I 2000 løste en hjertespecialist fra Gentofte hosp. gåden. Min hjerne sendte signaler til hjertet om at "pumpe løs". Hvorfor kan ikke forklares.
    Jeg fejlede med andre ord ikke noget fysisk, men havde en reaktion på min livstilstand!
    Dette fysiske blev ordnet ved et simpelt indgreb, men det psykiske måtte jeg så til at arb. med.
    Det hele endte i en dyb depression som jeg først nu er ved at komme mig over. Så jeg ved, at kroppen sender een advarsler.
    Kærlig hilsen Eva Riborg Andersen

  3. Betina

    Hej Jette – det er pudsigt, du skriver om det. Jeg er netop ved at læse Andreas Moritz' "Kræft er ikke nogen sygdom, det er en overlevelsesmekanisme" samt "Intelligente celler" af Bruce H. Lipton.
    Min mor døde sidste fredag af kræft, så det er noget der ligger mig meget på sinde. Ville virkelig ønske at holistisk behandling var mere tilgængeligt i stedet for at det kun handler om at behandle krop. Det hele skal vendes om. I mit hovede har det længe været et ønske at det hed Kræftens forståelse i stedet for bekæmpelse. Modstanden gør mere skade end gavn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top