Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Er dit hoved blevet for stort?

Sagar Constantin Bohnstedt I dag giver jeg ordet til Sagar Constantin Bohnstedt, som jeg mødte for ca. 10 år siden, hvor jeg var til et af hendes foredrag.
Det handlede om hendes bog “Imellem – Living Between” der er en spirituel roman. Jeg sad og tænkte, hold da helt op, der er da bare så megen glæde, energi og power i den kvinde.
Der er løbet meget vand i åen siden da, og Sagar har i dag skrevet flere bøger, hun er spirituel underviser og foredragsholder. Hun tilbyder kurser i personlig og spirituel udvikling, og Sagar udviklede i 2000 Neo Feng Shui, som er en enkel og effektiv måde at bruge boligindretning til at styrke sin personlige udvikling.

Sagar Constantin Bohnstedt, ordet er dit:

Kender du følelsen af at dit hoved er ved at sprænges med tanker, ting du skal nå og bekymringer om, hvordan du skal få hverdagen til at hænge sammen?

Så er du ikke alene. Det er en af de mest hyppige udfordringer, jeg møder på min uddannelse i De Ni Kraftfelter. Vi mister os selv i alt det vi tror, der er ”normalt” at skulle nå, og ofte med det resultat, at vi går ned med stress, eller aldrig bliver rigtig glade for noget af det vi når, for vi er allerede på vej videre. En af mine kursister fortalte da hun startede hos mig, at hun havde en fornemmelse af, at hun bar rundt på et kæmpe hoved, der balancerede på en meget tynd hals. Hun prøvede at være der for sine børn, men tankerne var altid på det hun skulle nå, eller det hun måske ikke havde nået. Når hun var på arbejde, havde hun dårlig samvittighed, både overfor det hun følte hun skulle nå og præstere på arbejdet og samtidig overfor fraværet fra familien. Det var lige meget hvad hun gjorde, så var det aldrig godt nok.

Jeg oplever, at mange i dag går rundt med en forestilling om hvordan, og hvor meget de skal nå, men den forestilling bygger på et pres fra omgivelserne, og har ingen bund i, hvad der føles godt for den enkelte.

Nøglen til at finde en sund og berigende balance i hverdagen er, at komme ned i kroppen igen. Jo mere travlt vi har, desto lettere er det at ryge op i hovedet og lade tankerne tage over. Det betyder, at vi ofte ikke kan mærke, hvad der er godt for os eller sætte grænser. Derfor kommer vi til at sige ja til alt for mange opgaver, og påtage os ansvar, vi ikke kan leve op til. Vi har travlt med hvad andre synes, i stedet for at mærke, hvad der er vigtigt for os. Vi mister i bund og grund kontakten til os selv

På et tidspunkt siger kroppen fra, når det bliver for meget. Derfor er der flere og flere der går ned med stress. Det er kroppens måde at råbe dig op på og sige, at nu er det nok. Det interessante ved stress er, at det er svært at gå tilbage til den måde du levede før. Kroppen vil reagere ved den mindste overbelastning. Hvis du havde brækket benet eller måske fået lungebetændelse, så ville kroppen hele, og inden kort tid ville du være tilbage i dit gamle mønster, men ikke med stress. Der får du en længere timeout som gør, at du bliver nødt til at lytte til dig selv og din krop. Du bliver tvunget til at ændre din livsstil.

Du behøver ikke nå dertil!

Hvis du kan mærke at du har for travlt, mister dig selv og løber efter andres idealer, så kan det hjælpe at stoppe op. Det er muligt at lære nye redskaber til at leve dit liv mere autentisk, uden at give afkald på det, som er vigtigt for dig. En af måderne er at meditere. Men ikke alle meditationer virker, for det gælder om at komme ned i kroppen og genskabe en sund kontakt med dig selv. Det kan du gøre ved for eksempel at ryste din krop. Når vi ryster, så får vi en eventuel overbelastning ud af vores krop. Det er på samme måde, som et dyr ryster, når det bliver bange. Den ryster så at sige chokket ud af kroppen. Hvis du allerede er gået ned med stress, kan det at ryste blidt også hjælpe, for det får dit nervesystem til at hele sig selv. Når vi bliver stressede, så er det netop vores nervesystem, som bliver overbelastet, og derfor er det at ryste kroppen effektivt.

Der findes mange former for meditation, men min erfaring er, at de aktive meditationer er gode, når vi har for travlt og mister os selv. For hvis du prøver at sætte dig ned og stoppe dine tanker, vil der ske det modsatte. Tankerne vil juble og udnytte muligheden for nu at få endnu mere plads til udfoldelse, fordi du prøver at slappe af. Når du er aktiv og nærværende omkring din krop, er det svært også at tænke.

Det handler om at blive bedre til at tage dig selv alvorligt og lytte til dine behov. Sørg for at du prioriterer dig selv hver dag, og at det ikke kun handler om alt det du skal nå for andre. Så vil der ske en mærkbar forandring i dit liv.

Kærlig hilsen
Sagar Constantin Bohnstedt

Den 8. marts 2014 starter Sagar Constantin Bohnstedt et nyt uddannelseshold med De Ni Kraftfelter.
De Ni Kraftfelter er en måde at arbejde med vores livsfundament og gøre det sundt og stærkt. Du arbejder med årsagen til dine udfordringer, og kan derfor skabe vedvarende positive forandringer.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og modtage en gratis rystemeditation.

interview SagarLydfil / Interview med Sagar
Senere på året vil du kunne høre mit interview med Sagar, hvor vi taler om Neo Feng Shui, boligens farver,  indretning, dens betydning for vores krop, adfærd, spirituel udvikling og meget andet spændende.

1 kommentar til “Er dit hoved blevet for stort?”

  1. Bella

    TAK for denne oplysende artikel – Det var lige hvad jeg havde brug for at blive mindet om.

    Tak også fordi du deler alle de gode ting med os – Håber der også kommer en masse godt igen til dig og at det gode budskab vil sprede sig som ringe i vandet, til gavn for alle og alt :D

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top