Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Find din indre styrke

Interview og podcast med Sanna Ehdin

Gratis lydfil: Find din indre power

Sanna Ehdin er denne gang gæst i mit program ClairCast.
Hun blev kendt i Danmark da hun i 2003 udkom med bogen “Det selvhelbredende menneske”. En bog der øjeblikkeligt blev en bestseller. Den handler om kroppens fantastiske evne til at læges og blive hel.

Siden da har hun skrevet ikke mindre end 12 bøger og hun er i dag en meget populær forfatter og foredragsholder. Hendes fokus ligger på hvordan vi kan skabe et bedre liv, føles os tilfredse og opleve lykke og glæde.

Jeg har for år tilbage læst “Det selvhelbredende menneske”, og besluttede allerede den gang for at jeg ville lave et interview med hende. I en lejlighed på Østerbro blev jeg budt velkommen med en god kande the, småkager og frugt.

Overskrift fra mit møde med hende, og hvad du kan høre i lydfilen.
Sannas vej til der hvor hun står i dag, har ikke været let, hvilket hun ærligt fortæller om i interviewet. Hun har taget mange drastiske skridt, for at forandre og for at være sand mod den hun er. Hun fortæller også, hvorfor hun i dag har det navn som hun har. Hun ville egentlig være skuespiller eller læge, men endte med at tage en doktorgrad i immunologi ved Lunds Universitet.

Sanna Ehdin havde sin spirituelle opvågning da hun var 16 år gammel. Hun købte alle mulige spirituelle bøger, men fik dem aldrig læst til ende fordi hun hurtigt fandt ud af, at hun besad al viden i sig selv, som vi jo alle gør, men at vi en gang imellem bare har brug for at blive mindet om det.

Hun svarer med glæde på mine mange spørgsmål. Blandt andet: Hvordan kommer man tilbage til sin indre kraft og får den manifesteret ud i hverdagen og i sit liv?
Hvad gør man, hvis man har en følelse af at man ikke er god nok eller ikke ved hvad man har lyst til med sit liv?
Hør om kroppens intelligens og hvorfor man bliver syg. Sanna siger også, at sygdom kan være en vigtig del af vores læringsproces. Hvorfor og hvordan?
Hvad gør du hvis du bor i byen og gerne vil kompensere for forurening? Hør om planternes vigtige betydning for vores helbred samt også kostens.

Sanna slutter interviewet med at give sine 3 bedste råd til et bedre liv.

Hør gratis interview med Sanna Ehdin
Det varer 45 minutter og du finder det her www.harthimmer.dk/podcast.
Vælg lydfil nr. 82.
Rigtig god fornøjelse.

Vil du i kontakt med Sanna Ehdin, læse hendes blog, se hvornår hun næste gang gæster Danmark eller se hvilke bøger hun har udgivet, så finder du hende her >> LINK.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top