Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

82. Sanna Ehdin – 48 min – Find din indre power

Find din indre power sanna ehdin podcastFind din indre power.

Sanna Ehdin, som oprindeligt drømte om at blive skuespiller, læge eller kunstner, endte med at tage en doktorgrad i immunologi. Hun har forfattet 12 bøger og er dybt engageret i mennesker og energi. Hun deler sin viden om, hvordan man kan finde sin indre styrke og bruge den til at forme sit liv eller helbrede sig selv.

Ehdin blev kendt i Danmark med sin bestseller “Det selvhelbredende menneske”. Dette interview og hendes bøger fokuserer på at forbedre ens liv på alle områder. Emnerne inkluderer tankers betydning, sundhed, kroppen, kost, overbevisninger og livets muligheder. Ehdin giver også et indblik i sin udfordrende rejse, hvor hun tog drastiske skridt for at ændre sit liv og leve autentisk.

Sanna Ehdin diskuterer kroppens intelligens, årsager til sygdom og hvorfor sygdom kan være en del af vores læringsproces. Interviewet afsluttes med hendes tre gode råd til et bedre liv. Sanna Ehdin’s bøger afspejler hendes personlige og spirituelle udvikling og er rettet mod dem, der ønsker at leve livet fuldt ud.

Hør interviewet med Sanna Ehdin.
Du kan høre podcast episode, nr. 82 “Find din indre power”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Læs også >> Sanna Ehdin. Find din styrke.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Sanna Ehdin og Det selvhelbredende menneske.

Det selvhelbredende menneske” af Sanna Ehdin er en bog, der udforsker forholdet mellem krop, sind og sjæl og hvordan dette forhold kan påvirke vores helbred og velbefindende. Nogle af de vigtigste punkter i bogen inkluderer:

Helhedsforståelse af sundhed:
Sanna Ehdin argumenterer for en helhedsforståelse af sundhed, der omfatter både fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige aspekter. Hun fremhæver vigtigheden af at behandle hele mennesket frem for blot at fokusere på symptomer og sygdomme isoleret set.

Selvhelbredelse:
Bogen udforsker idéen om, at kroppen har en iboende evne til at helbrede sig selv, når den gives de rette betingelser. Sanna opfordrer læserne til at tage ansvar for deres eget helbred og undersøge alternative metoder til at styrke kroppens naturlige helingsprocesser.

Stresshåndtering:
Sanna Ehdin forklarer i bogen betydningen af stress og dens negative indvirkning på helbredet. Hun giver råd om stresshåndteringsstrategier, herunder mindfulness, meditation og afspændingsteknikker, som kan hjælpe med at reducere stressniveauet og fremme indre ro og balance.

Ernæring:
Bogen indeholder også kapitler om ernæring og betydningen af en sund kost for at styrke kroppens immunforsvar og fremme optimal sundhed. Sanna Ehdin fremhæver vigtigheden af at spise en varieret og næringsrig kost baseret på friske, hele fødevarer.

Livsstilsfaktorer:
Endelig diskuterer Ehdin forskellige livsstilsfaktorer, der kan påvirke helbredet, herunder søvn, motion, sociale forbindelser og livsformål. Hun opfordrer læserne til at skabe en sund livsstil, der fremmer trivsel og velvære på alle planer.

Samlet set søger “Det selvhelbredende menneske” at inspirere læserne til at tage aktiv del i deres eget helbred og til at forstå forbindelsen mellem krop, sind og sjæl i søgen efter optimal sundhed og velvære.

Hør interviewet med Sanna Ehdin.
Du kan høre podcast episode, nr. 82 “Find din indre power”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top