Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

82. Sanna Ehdin – 48 min – Find din indre power

Find din indre power sanna ehdin podcastFind din indre power.

Sanna Ehdin, som oprindeligt drømte om at blive skuespiller, læge eller kunstner, endte med at tage en doktorgrad i immunologi. Hun har forfattet 12 bøger og er dybt engageret i mennesker og energi. Hun deler sin viden om, hvordan man kan finde sin indre styrke og bruge den til at forme sit liv eller helbrede sig selv.

Ehdin blev kendt i Danmark med sin bestseller “Det selvhelbredende menneske”. Dette interview og hendes bøger fokuserer på at forbedre ens liv på alle områder. Emnerne inkluderer tankers betydning, sundhed, kroppen, kost, overbevisninger og livets muligheder. Ehdin giver også et indblik i sin udfordrende rejse, hvor hun tog drastiske skridt for at ændre sit liv og leve autentisk.

Sanna Ehdin diskuterer kroppens intelligens, årsager til sygdom og hvorfor sygdom kan være en del af vores læringsproces. Interviewet afsluttes med hendes tre gode råd til et bedre liv. Sanna Ehdin’s bøger afspejler hendes personlige og spirituelle udvikling og er rettet mod dem, der ønsker at leve livet fuldt ud.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top