Gratis foredrag og inspiration

Jeg bliver simpelthen så glad når jeg kan se at der er omkring 10.000 der hver måned hører eller at downloader de lydfiler jeg har liggende på min hjemmeside.

Jeg har siden 2005 brugt en meget stor del af min fritid på at lave disse lydfiler da jeg føler at det er vigtigt at der findes et sted hvor man kan sidde og bare lytte, lære og blive inspireret på områder der vedrører personlig og spirituel udvikling.

Det er gratis
Mange har sagt til mig,  at jeg burde tage penge for lydfilerne, så jeg kunne tjene på mit arbejde, men jeg har altid stået fast på at de skal være gratis og ligge frit tilgængeligt for alle, da mit ønske er at give til og berige de mennesker der søger viden indenfor det spirituelle.
Jeg føler desuden at al den tid jeg bruger på at lave hver eneste podcast / lydfil er min måde at lave frivilligt arbejde på som kan komme andre til glæde og gavn.

Vidste du at …
1. Mit program hedder Claircast?
2. At man kan abonnere på det – gratis?
3. At du kan følge programmet på Facebook?
4. At du kan både kan lytte online, downloade eller brænde lydfilerne på en cd?
5. At der kan gå 1 – 2 år før optagelsen er i kassen?
6. At du har medindflydelse på Claircast?

Uddybende forklaring
1. Navnet Claircast er i sin tid opstået på grund af ordene clairvoyance og podcast. Et godt navn, da programmet i begyndelsen kun handlede om alternativ behandling. I dag er programfladen dog meget bredere.

2. Bruger du iTunes, har du en feedreader eller kender du til RSS? Hvis ja, så kan du bruge dette feed og du vil nu fremover modtage alle mine podcast uden at du først behøver at lægge vejen forbi min hjemmeside. Alt sker automatisk, direkte til din computer ;-)

3. Jeg skriver om programmet på min Facebook-side.
Hvis du følger mig der, får du en gang imellem tilbud om nogle særlige lydfiler. Det kan være en optagelse af et spændende foredrag jeg har været til. Disse får man kun hvis man følger min side og de kommer ikke ud på min hjemmeside.
Desuden får du besked, hver eneste gang jeg har en ny lydfil klar (ca. hver 3 måned)

4. Hvordan hører du et program? Du kan selv vælge den metode der passer dig bedst. Du kan lytte direkte til udsendelsen fra min hjemmeside. Du kan downloade hele filen, lægge den over på din mp3 afspiller og høre den på farten eller når du er offline. Du er også meget velkommen til at brænde filerne over på en cd. Mange vælger dette, for så at kunne høre den mens de kører bil.

5. Jeg har mange på min liste som jeg ønsker at møde og lave et interview med. Nogle gange må jeg arbejde meget ihærdigt for sagen, og der kan derfor sagtens gå 1 til 2 år fra jeg retter henvendelse til vedkommende første gang, og indtil jeg har interviewet i kassen.

6.  Claircast er dit program. Det betyder, at hvis du kender nogen som du synes kunne være interessant at høre et interview med, så er du meget velkommen til at kontakte mig og give mig et praj. Ligeså vil du på Facebook-siden altid kunne se, hvem næste gæst bliver. Du kan sende mig spørgsmål til gæsten, som jeg så vil stille når jeg laver interviewet. På den måde kan du være med til at forme programmet.

Her er noget mange ikke ved
På nedenstående link finder du en hjemmeside, hvor du  kan læse om hvad hver eneste lydfil handler om. Her finder du uddybende information, hvilke områder taler vi om, hvilke spørgsmål stilles og hvad kan du lære?  Der er desuden relevante links til gæstens hjemmeside, anbefalinger og meget mere.
Klik her og dan dig et hurtigt overblik over hvilke lydfiler der kunne have din interesse.

Vil du hjælpe mig med at sprede det gode budskab?
Kender du nogen der er interesseret i personlig og spirituel udvikling? Fortæl dine venner, arbejdskollegaer og i dit netværk at programmet findes og at det er gratis.
Klik på “Synes godt om” knappen og kom med på Facebook-siden hvor du vil kunne følge med i hver gang et nyt interview ligger klart.

Her kan du høre og downloade alle de gratis lydfiler.

, , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.