Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn. Idealvægt.

Healing og Bøn

Torsdag den 30. januar 2014 kl 19.00
Dette er budskabet der blev kanaliseret til mig under dagens healing og bøn.
Det er kanaliseret fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Din idealvægt.”

Mange af Jer tror, at I ikke kan kontrollere Jeres vægt, fordi I har forsøgt på dette i årevis uden at opnå de ønskede resultater. Muligvis har I været på en masse slankekure, og prøvet alle mulige forskellige metoder.
Det bedste I kan gøre, er dog at bruge tankens og følelsernes kraft – at visualisere og føle Jer netop sådan som I ønsker at Jeres krop skal være. For på den måde at forme og skabe den.
Alt hvad I da har brug for, og ikke mindst den helt rette metode for netop Jer, vil da blive tiltrukket i Jeres liv, hvor også de rette ord, billeder, situationer, bøger og mennesker dukker op.

Med den rette bevidsthed, vil Jeres krop begynde at ændre sig. I vil bedre, mere klart og tydeligt kunne høre dens anvisninger og behov, da den kan guide Jer hele vejen mod det ønskede resultat.
Der vil være dage, hvor I vil føle Jer draget mod én bestemt type mad eller særlige fødevarer, og det vil vise sig, at det netop er disse, som Jeres krop har brug for i dens process.

Når I føler Jer overvægtige, eller at der er noget i vejen med Jeres krop og hvordan I ser ud, da kan I ikke tiltrække Jeres idealvægt, på samme måde som at I ej heller kan tiltrække rigdom, hvis I føler Jer fattige.
Det vil skabe en energimæssig ubalance, som Jeres krop reagerer på.
I kan ikke skabe noget godt ud fra en overbevisning om det modsatte.
For det som I ser, opfatter og føler Jer selv, er det I vil tiltrække mere af. Sådan er loven om tiltrækning.
Det er derfor I måske har oplevet at når noget går godt, så går alt godt og det ser ud som om at alt lykkes, hvorimod når noget går skidt og galt, så bliver der ved med at komme mere fra samme skuffe.

Når I har et negativt syn på noget, vil dette tiltrække mere.
Med andre ord, hvis I tænker, føler og ser Jer selv med for mange kg på Jeres krop, så blokerer dette for at kunne ændre den, uanset hvor få kalorier I spiser. For selvom I kan tabe en masse kg her og nu, så vil Jeres krop forme sig ud fra hvad I grundlæggende mener om den, og derfor oplever mange af Jer, at I efter en kur tager alle kg (eller flere) på igen.

Jeres sind er derfor det stærkeste redskab I har. Ligeså Jeres ord og følelser. Hvad tænker I om Jeres krop? Hvordan omtaler I den? Hvilke grundlæggende følelser har I om den?
Derfor: Selvom I har ønsket, så kan Jeres overbevisninger, ord og tanker komme til at stå i vejen for samt blokere for resultatet I ønsker.

Hvis I i mange år har kæmpet med for mange kg, så har I også i mange år set og skabt et billede af Jer selv som værende for tykke.
Jeres opgave bliver derfor i første omgang, at se for Jer det billede af Jer selv som I ønsker at skabe.
Gør Jeres bedste for at fokusere på noget andet end hvad I mener er kroppens fejl og mangler. Fokuser på noget, der får Jer til at føle Jer bedre. Et mere positivt syn og perspektiv.
Jeres krop vil nu give en respons og den begynder at arbejde hen imod det nye sunde billede I har af Jer selv. I vil automatisk række ud efter, og I vil spise mad, der er i harmoni og balance med dette.
I vil tillige ændre adfærd og vaner.
I vil derfor se, at når I fylder Jeres sind med billeder af en sund krop og Jeres idealvægt, så vil I helt automatisk begynde at række ud efter og spise den helt korrekte føde, som er i overenstemmelse med Jeres krops behov.

Når vi er ved emnet, kan vi i samme moment nævne helbred og sundhed (og alt andet for den sags skyld).
Mange går og håber på at de ikke bliver syge, ikke kommer til at fejle hvad nogen i deres familie har døjet med. Nogle frygter for grå hår, rynker og alderdom.
Kan I se, at I med dette har fokus et helt forkert sted? I giver Jeres opmærksomhed og Jeres følelser / bekymringer til noget I ikke vil have, frem for på det I ønsker, hvilket jo er sundhed.

Ser I og føler I Jer  som værende gamle, svage og trætte, da vil Jeres krop manifestere dette.
Ser I og føler I Jer som unge, vitale og fyldt med energi, da vil I være det.

I, Jeres liv og hverdag, formes efter hvad I tænker, og det I tænker vil påvirke hvordan Jeres krop reagerer på den mad I giver den. Er I overbeviste om at maden vil give Jer energi, så vil den gøre det. Tror I at I tager på af den, så vil den gøre det. Tror I på, at det er det bedste I kan give og gøre for Jeres krop, så vil det være sandheden.
Er I overbeviste om, at kaffe er dårligt for Jeres krop, vil den være det.
Selve maden er nødvendigvis ikke årsagen i sig selv, men derimod tanken om maden.

Elsk, værdsæt og påskøn Jeres krop. Kroppen er bolig for Jeres sjæls.
Dette er et meget vigtigt budskab, for uanset hvordan Jeres krop er og ser ud, så elsk den. Tilfør og fyld den med energi af kærlighed og respekt. Den har brug for det, for uden kærligheden, da vil I ikke tilføre den noget godt.

Healing
Vil vil resten af denne uge sende Jer healing og støtte Jer. Vi vil hjælpe Jer med at se Jer selv som sunde, vitale, energifyldte og med Jeres idealvægt, da dette vil sætte skub i en proces i den ønskede retning.
Hver gang I tager Jer selv i at tænke, føle eller omtale Jeres krop, vægt, sundhed i en negativ retning, så tag fat og ret op på det med det samme.

Spørg Jeres krop, hvad den har brug for og tag den med på råd, når I køber Jeres fødevarer.
Jeres krop sidder inde med alle svar til dens sundhed.

Hav tillid, bevar håbet og vid at vi altid er der for Jer. Jeres bønner er blevet hørt.

Næste healing og bøn: Fredag den 7. februar 2014 kl 08.00
Fokusområde: “Din udvikling.”

Vil du deltage, så klik på dette link og skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn fredag den 7. februar kl 08.00

Har du ikke været med før?
Så læs først dette indlæg: Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Budskabet var så langt, at jeg kun havde kort tid til selv at være i min egen proces.
Det der kom til mig var dog, at det ikke kun er vægten der kan tynge og fylde vores krop. Det kan være en bagage af gamle minder, negative følelser, tanker og overbevisninger. Det kan være noget der tynger i vores liv.
Vægten kan afspejle, at man forsøger at holde noget eller nogen på afstand i sit liv, eller “fylde sig” ligesom en slags beskyttelse eller en buffer. At man ikke ønsker at nogen skal komme tæt på.
Den kan fortælle om en manglende gejst og livsglæde, og at man ikke tager noget ind / lukker nogen ind.
Arbejder vi bevidst på de ydre områder i vores liv, så vil det også påvirke vores indre liv og vores krop. Det samme gælder omvendt. Arbejder vi på vores krop, vil der ligeledes ske forandringer på andre områder.

Hvilke tanker har du, når du ser dig selv i spejlet eller når andre ser på dig? Jeg er tyk, jeg har for mange kg på kroppen, jeg er buttet, jeg er for tynd, jeg er ranglet, min krop er ….
Det er disse tanker, vores guider mener er vigtige at arbejde med.
Vi skal også have nogle andre billeder af os selv på “nethinden”.

Hvad med at gå i Tivoli eller et sted hvor der er nogle sjove spejle? Føler du dig for tynd, så stil dig foran et spejl hvor du får nogle ekstra kg på.
Føler du dig for tyk, så stil dig foran spejlet hvor du bliver tynd.
Tag et billede og hæng op på dit køleskab og / eller på spejlet på badeværelset.
Nu har du et udgangspunkt, og du vil både have et billede af “din nye krop” og du vil også kunne grine af det. Humoren vil kunne transformere den frustration eller de negative tanker du tidligere har gået rundt med, så din proces bliver tilført en god energi.

Relevante links til dagens emne:

1. Har du talt med din krop i dag?
2. Din krop reagerer på dine ord. Omgiv dig med gode ord i dit køkken.
3. Den bedste blender. Sådan får jeg hver dag fyldt min krop med den anbefalede mængde frugt og grønt. Jeg investerede sidste år i en ny blender og juicepresser og det har gjort alverden for min sundhed. Det kan virkelig betale sig.

665 kommentarer til “Healing og Bøn. Idealvægt.”

 1. Hej
  Jeg vil gerne deltage i healing og bøn lørdag d.15,jeg vil også gerne have min far Peder ,min mand Henning ,min søn Emil med.
  På forhånd tak
  Annemarie

 2. Søren Andersen

  Kære Jette
  Ja tak. vil meget gerne deltage fredag kl 8 til healing og bøn,tusind tak <3

 3. Kære Jette

  Jeg vil gerne være med fredag kl. 8 til healing og bøn
  Kærligst Annette

 4. Chanet Markmann

  Ja tak, jeg vil gerne være med til til fælles healing og bøn fredag d.7 februar kl.8.00.

 5. Hej,

  jeg, wietske, vil gerne være med til healing og bøn i morgen hvor emnet er udvikling

  Tak :)

 6. Maria Navntoft

  Ja, tak – jeg vil super gerne være med til healing og bøn i morgen fredag. Hvor emnet er udvikling… <3 Tak – for det er muligt…

 7. Ja, mange tak, jeg vil meget gerne deltage i bøn og healing fredag kl. 8.00.

  Venligst

  Gitte

 8. dorte jensen

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn fredag den 7. februar kl 08.00

 9. JA TAK til healing og bøn i morgen den 7. feb. Glæder mig som altid meget!! TAK Jette <3

 10. Ja tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn i morgen fredag d 7 februar kl. 8

 11. Bente Kjær Jensen

  Ja tak til bøn og healing fredag den 7. feb. Kl 8:00 – sidder godt nok til en fælles dag med mine kollegaer…..men måske er det også er det også det jeg skal…..har nemlig brug for svar om min jobmæssige fremtid……. ;-)

  Kram
  Bente

 12. Kære Jette :) Ja tak, jeg vil gerne deltage
  Imorgen D 7 kl 8 :)
  Mange kærlige hilsner <3

 13. Cristina Vesterdal

  Jeg vil gerne være med til healing d 7 feb for første gang.
  Har brug for indre ro i forhold til den mand jeg venter på.

 14. Helle Ellidshøj Jensen

  Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn fredag den 7. februar kl 8.00

 15. Lisbeth Lykke

  Ja tak jeg vil gerne deltage i healing og bøn fredag den 7.2. kl. 8.00. Mener jeg har skrevet mig på tidligere, men kan ikke finde det i tråden, hvorfor jeg for at være sikker skriver igen.

  Kærligst
  Lisbeth

 16. Karen Morkjer

  Jeg vil gerne være med til healing og bøn fredag den 7. februar 2014 kl. 8.00

 17. Conny Sørensen

  Håbet at der snart er afklaret på alle det der sker i min liv, så ja tak til været med fredag kl. 8.00

 18. Jette Petersen

  Ja, tak jeg vil gerne deltage i Healing & Bøn fredag d. 7. februar 2014.

  Kærlig hilsen
  Jette

 19. Ja mange tak jeg og mine drenge Theodor og Tjalfe på 3 og 5 vil meget gerne modtage healing og bøn! tak!

 20. Ja tak
  Vil gerne deltage
  Skal love for at der sker en udvikling her hos mig
  Tak for hjælpen jeg får fra dig
  Knus fra Ulla

 21. Joan F.P. Petersen

  Ja tak, jeg vil meget gerne være med i healing og bøn, fredag d. 7.2.14

 22. Ja, tak jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn fredag den 7. februar kl 08.00.
  Tak :-)

 23. Eva M. Ogstrup

  Ja TAK, jeg vil gerne være med til gratis bøn og healing fredag d. 7. februar kl. 8.00.
  KH Eva

 24. MarianneHansen

  Tak, vil gerne være med d.7/2-14 kl. 8.00. Vil gerne heales og have en bøn for min syge albue, så den bliver rask :-)

 25. Lis Andersen

  Hej Jette.

  Jeg vil gerne deltage i healing fredag den 7. februar kl. 8.

  Venlig hilsen Lis Andersen.

 26. Tak for healingen :-) Og ja tak til at være med ved healing og bøn i morgen kl 8 – glæder mig!

 27. Af hjertet tak Jette, for din villighed til at dele med os alle.
  Tak og atter tak til alle vores guider, healere og engle.
  Jeg vil rigtig gerne være med igen fredag den 7. kl 8 til Din udvikling. Sikke en rejse jeg er på og taknemmelig for den støtte jeg får igennem disse sessioner.
  Vinnie ❤❤❤

 28. Hej Jette
  Tak for healing og bøn for ideal vægt.

  Og ja, tak – jeg vil gerne være med til gratis healing og bøn fredag den 7. februar kl 08.00 med fokus på udvikling.
  Vh
  Tina

 29. Marianne Fischer

  Jeg vil meget gerne prøve at være med på fredag. Venlige hilsner marianne