Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Den bedste blender 2024

Den bedste blender 2024. Hvilken blender er den bedste?

Vil du have den bedste blender der er på markedet?
En god, bundsolid og kraftig blender, der bare holder år efter år?
En blender der kan lave silkebløde smoothies samt meget andet?
En blender med 10 års garanti?

Den bedste blender 2024.
I dette indlæg får du en udførlig beskrivelse af, hvorfor og hvordan mit valg faldt på en Vitamix blender, og du får også en masse tips og gode råd.

Jeg har skrevet det for at dele min begejstring for den maskine jeg bruger i hverdagen, og fordi jeg ofte får stillet dissse spørgsmål:
Hvilken blender er den bedste til grøntsager.
Hvilken blender bruger de hos Joe and the Juice?
Hvilken blender er bedst i test?

den bedste blender 2024 Med en kraftig og virkelig god blender, også kaldet en high speed blender, kan du hurtigt fylde din krop med alle de vitaminer, mineraler samt næringsstoffer som kroppen har brug for – og det bliver meget let og overkommeligt at indtage Sundhedsstyrelsens daglige anbefalede mængde af både frugt og grønt.

Blend og drik din frugter og grøntsager.
Boost din krop med masser af spændende og smagfulde blandinger af alt lige fra planteriget, frugter, grøntsager, smagsgivere, frø og nødder.

Hvis du følger mig her på min blog og på min Facebookside, så ved du at jeg prioriterer min sundhed ganske højt. Især efter jeg læste en artikel om, hvilken stor betydning maden har for vores krop og helbred.
Det har jeg skrevet om i et dette indlæg >> Har du talt med dine celler i dag?

Med mad kommunikerer du med din krop.
Mad er ikke bare mad. Mad er en måde du kommunikerer med din krop på.
Når du giver din krop gode sunde råvarer, taler du kærligt og respektfuldt til kroppen.

Jeg har af den grund i årenes løb stort set dagligt lavet en smoothie eller et glas friskpresset grøntsagssaft og til det formål har jeg brugt forskellige maskiner, men egentlig har jeg aldrig rigtigt været helt tilfreds med nogen af dem, fordi mens de har været gode på nogle punkter, så havde de mangler og svagheder på andre.

Derfor besluttede jeg for et stykke tid siden, at investere i det bedste af det bedste. Jeg satte mig for at jeg ville finde frem til den bedste blender på markedet og jeg skal da lige love for, at det nu er blevet en sand fornøjelse at gå i køkkenet for at blende smoothies, lave nøddemælk, hummus og alt muligt andet sundt og godt.

Billig blender? Nej, det kan den ikke prale af at være.
Indrømmet – hvis går du efter den bedste blender, så betyder det, at det ikke bliver den billigste blender.
Men her hænger pris og kvalitet virkelig sammen og jeg håber, at jeg med dette indlæg kan overbevise dig om, at det i den grad kan betale sig for dig, at investere i den bedste blender frem for i en blender der er billigere.

Jeg garanterer dig for, at hvis du køber den bedste blender, ja nogle har endda kaldt den verdens bedste blender, så er den på den lange bane alle pengene værd.

En anden ting er, at den blender jeg skriver om i dette indlæg, på ingen måde kan sammenlignes med nogen anden traditionel blender.

Mange timers søgen efter den bedste blender 2024.
Jeg har brugt mange timer på Google på at sammensætte søgeord såsom “den bedste blender 2024”, “verdens bedste blender”, “stærk og god blender” , “high speed blender” samt på at læse anmeldelser fra både ind- og udland.

Ligeså har jeg siddet og set et hav af videos på YouTube. Alt sammen i min søgen efter hvilken blender andre anbefalede og sagde var den bedste.

Det jeg fandt ud af vil jeg nu dele med dig, så du slipper for at bruge din kostbare tid på at søge rundt på nettet.

Den bedste blender 2024.

den bedste blender 2023I mine øjne er den bedste blender du kan få uden tvivl en >> Vitamix blender-model Ascent A2300i (Den fås i sort, hvid, grå og rød).

Vitamix Ascent A2300i er den nyeste model fra Vitamix.

Sammen med Vitamix Ascent a2300i følger der masser af opskrifter og du får bunker af inspiration til alt det spændende du kan lave med blenderen.

Mit første møde med en Vitamix blender.
Første gang jeg stiftede bekendtskab med en Vitamix blender var for mange år siden, hvor jeg var til et Raw Food arrangement i Brøndby Hallen. Der stod den på et bord sammen med et bjerg af frugter og grøntsager, og på et skilt stod der: Bedste blender på markedet.

Sælgeren fortalte begejstret om den samtidigt med at han på nul komma fem lavede den ene smoothie efter den anden, som vi fik smagsprøver på. Jeg var solgt på stedet, men prisen skræmte mig. Den var alt for dyr for min pengepung og jeg overbeviste mig selv om, at min egen blender hjemme i køkkenet såmænd var god nok. Den kan jo også lave smoothies.

Det var dog bare et spørgsmål om tid, før jeg overgav mig og købte en Vitamix blender, da min egen blender hurtigt gik i stykker. Og ærligt talt, nu hvor den står på mit køkkenbord og jeg har brugt den dag efter dag, kan jeg kun sige:
Den er alle pengene værd. Den bedste blender er derfor i mine øjne en Vitamix.

Når det drejer sig om valget af det man kalder en powerblender, altså en god, solid og kraftig blender, fandt jeg ud af at kampen ofte stod mellem mærkerne: Blendtec og Vitamix

Hos mig faldt valget på Vitamix og der er en del forskellige modeller at vælge mellem.

>> Oversigt over de forskellige Vitamix modeller.

Jeg valgte Vitamix fordi jeg kunne se at de fleste hardcore brugere på YouTube (raw food, veganere, vegetarer og lign.) bruger blenderen. Ligeså er det en Vitamix blender der er på disken hos rigtigt mange juice- og smoothie barer f. eks Raw42 og ligeså i køkkenet på mange restauranter.
Jeg vidste derfor at den kan holde til at blive brugt hver eneste dag og da der også er 10 års motor garanti på den, synes jeg at det siger en masse om maskinen: Den er robust og kvaliteten er helt i top.

Støjer mindre.
En anden grund til at jeg valgte Vitamix frem for Blendtec var, at en Vitamix blender støjer mindre end Blendtec, hvilket betyder en del for mig, da jeg bor i lejlighed.

En blender med over 2 HK.
Denne blender er bomstærk. Motoren i Vitamix sparker r.. for den er på ikke mindre end 2,2 HK.
Det svarer til kraft og styrke af hvad der sidder i en plæneklipper. Her får du altså en blender der virkelig kan arbejde og som kan omdanne alt til en fin fløjsblød smoothie.

Kan omdanne småsten til grus.
Blenderen kan køre variabel hastighed fra 1.000 – 24.000 omdrejninger pr. minut (så vidt jeg ved er der ingen anden blender der kan køre så langsomt). Den kan endda nå op på over 30.000 omdrejninger pr. minut hvis du sætter den på max.

Det betyder, at bladene roterer med en hastighed af 385 km/timen. Dette kombineret med dens stærke motor gør, at den så let som ingenting kan pulverisere golfbolde, din mobiltelefon eller sågar omdanne småsten fra din indkørsel til grus (ikke at jeg vil anbefale dig at gøre det), men det er blot nogle af de test som jeg har set denne blender blive udsat for på You Tube. Prøv du at gøre det i en OBH, Phillips, KitchenAid eller Braun blender.
Det er derfor jeg trygt kan sige at den er den bedste blender 2024. 😉

Vitamix er en ekstrem populær blender blandt rawfood elskere, netop på grund af den overlegne kvalitet samt dens store kraftoverskud. Den kan bruges til meget andet end bare at lave smoothies på.

Vitamix Ascent a2300i er den nyeste blender fra Vitamix og en opgradering af deres tidligere mest solgte model Vitamix TNC 5200.

Anbefaler TÆNK denne blender?
Bedst i test? Har du hos forbrugerrådet Tænk søgt på Den blender 2024? Når jeg skal ud og investere i køkkenmaskiner eller andet grej, tjekker jeg altid TÆNK.dk hvilke anbefalinger de giver og jeg søgte da også på artikler hos TÆNK efter den bedste blender 2024.
Men blenderen var ikke med i deres testprogram. Hvis du undrer dig over hvorfor TÆNK ikke tester en Vitamix blender, skyldes det ene og alene prisen.

Havde de haft en Vitamix med i testen, havde den blæst enhver anden god blender af banen. Den er simpelthen i en liga for sig.

En blender med mange år på bagen.
VitaMix blender bliver produceret i USA af VitaMix Corporation, som blev grundlagt af Willian Grover Barnard i 1921. VitaMix var blandt de første til at markedsføre moderne køkkenmaskiner. Siden starten er VitaMix vokset kraftigt og den er stadig en familie ejet virksomhed.

Firmaet VitaMix laver kun blendere og dermed ikke alle mulige andre produkter. Gode kraftige blendere der holder i mange år, er deres speciale.

En brølende løve.
Jeg har haft mange andre blendere og de har hver haft deres plusser og minusser. For de penge, jeg igennem tiden har brugt på dem, kunne jeg have købt 2 af denne maskine og det ville jeg faktisk ønske at jeg havde gjort, for så havde jeg sluppet for de talrige skuffelser, når min blender enten brændte sammen, ikke kunne blende ordentligt, der stadig var klumper i smoothien eller når den gik i stå bare fordi jeg ville blende en hummus.

At lave en jordbær/banan smoothie på en Vitamix blender er en hån mod den. Den vil grine dig op i ansigtet. Ha, er det det bedste du kan bruge mig til? Giv mig noget hvor jeg kan få lov at slå mig løs, spille med mine muskler og bruge alle mine kræfter.
Set i forhold til de traditionelle og gængse blendere på markedet er Vitamix en brølende løve – en rigtig arbejdshest.

En silkeblød smoothie, selv med frosne grøntsager.
Nu er det slut med klumper i din smoothie. Nu kan du i stedet være sikker på, at du får en silkeblød og cremet konsistens, uanset hvad du putter i den.
Du kan hælde råvarerne i hele og frosne og du sparer derfor tid, da du slipper for at stå og skære ingredienserne i mindre stykker.

Vidste du, at du kan lave suppe på en Vitamix blender?
Er der da et varmelegeme i den?
Nej, men da dens blade kan rotere meget hurtigt, så kan du smide alle mulige grøntsager hele ned i din Vitamix, hælde koldt vand på, tænde og så skrue op på max. Efter ca. 4- 5 min er suppen klar. Cremet og rygende varm!

Sunde fastfood retter.
Kommer du hjem og er sulten, så kan du i en fart tømme køleskabet for grøntsager, hælde det hele sammen i din blender og efter 5 minutter er du klar til at sidde og nyde en sund og nærende suppe.
Her taler vi om sund fastfood.

Vil du have inspiration til hvilke lynhurtige retter du kan lave i din nye blender, så er denne bog et must LINK >>
Power Blending – Verdens hurtigste og måske sundeste fastfood.
50 plantebaserede opskrifter.

Digitalt display.
Der er digitalt display med timer, så du ikke er i tvivl om tiden for det, du blender.

Glem alt om din stav-blender.
1. Hvis du IKKE har en Vitamix blender:
Du vil lave en lækker velsmagende suppe. Du skærer alle ingredienserne ud og koger dem i en gryde.
I opskriften står der at du skal blende suppen med din stavblender.
I gryden med den kogende suppe, tænder du for stav blenderen og det flyver med suppe til højre og venstre.
Det tager lang tid før alle grøntsagerne er omdannet til noget der bare ligner en suppe.

2. Hvis du HAR en Vitamix blender:
Hæld den kogte suppe op i din Vitamix blender. Kør 1 minut og du har nu en suppe der er lækker cremet og du finder ingen klumper i den.

3. Eller som jeg skrev tidligere – lav suppen direkte i blenderen. Hæld grøntsager, smagsgivere og koldt vand i blenderen. Kør i 5 min på maks og suppen er klar OG rygende varm.

Kan jeg lave hummus i en Vitamix blender?

Ja. I denne video viser Mads Bo hvordan:

Vitamix er meget mere end en blender.
Det er en madmaskine. Du kan på ingen måde sammenligne denne power blender med en traditionel blender. Der er en grund til at den har titlen som den bedste blender 2024. Det er en maskine der kan meget mere end bare at blende og lave smoothies, hummus og lign.

Blenderen kan både lave is, sorbet, den kan hakke, lave mel (af ris, korn, nødder og lign.), nøddemælk, nutella, peanut butter, knuse frø, lave supper, plantemælk og alt muligt. Det kan den fordi den er én af de mest kraftige blendere på markedet.

Hvad mener en hardcore bruger om en Vitamix blender?

Danmarks nok mest kendte “juice- og smoothie mand” Mads Bo fra High on Life, kendt fra blandt andet TV2 Go Morgen Danmark samt fra hans mere end 300.000 solgte juice og smoothie bøger udtaler:
Vitamix blenderen er den maskine jeg mest bruger i mit køkken. Ofte flere gange om dagen. Den er uden tvivl den bedste blender.

Når du på morgen tv ser ham stå og lave lækre smoothies eller andre spændende og sunde ting, er det altid på en Vitamix blender.

Den bedste blender.

Se denne 2 min video, hvor Mads Bo viser maskinen og fortæller hvorfor han mener at >> Vitamix er den bedste blender 2024 der er på markedet.
Den bedste blender - interview lydfil med Mad Bo.

Du kan også høre en gratis podcast episode med Mads B0 hvori han fortæller, hvilken stor betydning det har for din krop, at få masser af frugt og grønt. Lydfilen varer 60 min og er gratis.

Hvad kan juice og smoothie gøre for din krop?
Hør interviewet her >> Podcast interview med Mads Bo. 🎧

Lydfilen var 60 min og er gratis.

Frugt og grønt – den anbefalede mængde.
Med en god blender kan du så let som ingenting spise/drikke dig igennem den anbefalede mængde på 600 gram hver dag!

Mange tror, at de får frugt og grønt nok, men det er desværre langt fra tilfældet. Undersøgelser viser at 9 ud af 10 danskere slet ikke kommer i nærheden af den anbefalede mængde.
600 gram er en ret anseelig mængde hvis du skal tygge dig igennem den, men propper du det i en blender, kan du drikke det og få nogle helt fantastiske smagsfulde smoothies ud af det. Så er det pludselig sjovt og let at “go green” samt spise mere plantebaseret. Så blenderen er uden tvivl den ultimative genvej til flere grøntsager.

Læs også >> de nyeste officielle kostråd (januar 2024)

Er du nybegynder i smoothie universet og/eller vil du have børnene til at spise mere sundt, kan du i begyndelsen blande 2/3 frugt med 1/3 grønt og hen af vejen øge andelen af det grønne, så det til sidst fylder mest.
Du vil også opleve at du (din krop) med tiden automatisk rækker ud efter mere af det grønne og mindre af det søde (frugt).

Køb billigt. Frugt og grønt – direkte fra fryseren.
Du kan med fordel fylde din fryser med økologiske frosne frugter og grøntsager, når de er på tilbud, så har du dem altid lige ved hånden. Det gør jeg. Jeg har dog tidligere haft det problem med de frosne varer, at min gamle blender slet ikke har kunnet klare at blive fyldt op med de frosne frugter og grøntsager. Den har simpelthen ikke været stærk nok til at kunne knuse det. Bladet har sat sig fast eller maskinen er gået i stå. Den kommer på overarbejde og jeg skulle hele tiden tilføre mere væske eller stå og rode rundt og løsne den frosne masse med en ske.

Vitamix blenderen knuser så let som ingenting det hele og hvis du ikke er vild med at din smoothie er iskold, så kan du bare lade maskinen køre 1 minut mere, så vil du kunne mærke at temperaturen stiger og du kan stoppe blenderen, når du synes at din smoothie har fået den rette drikke-temperatur.

Smoothie til 2 dage.
Er der morgener hvor du ikke lige har tid eller bare ikke orker at lave en smoothie, så lav en ekstra stor portion dagen i forvejen og hæld den overskydende portion over i denne Vacucraft beholder.

Det er et helt nyt produkt hvor du kan “suge” luften ud af beholderen så der opstår et vaccum og dermed kan din smoothie sagtens holde sig frisk til dagen efter.
Juice Saver fra Vacucraft kan købes på dette link. Undgå madspild >> Hold din juice og smoothie frisk.

Køb bananer.
Vidste du at bananer kan fryses? Der er ingen grund til at kassere bananer bare fordi de er gået hen og blevet godt modne eller du ikke lige kan nå at få spist de 10 du har købt på tilbud. Tag dem ud af skrællen og put dem i fryseren. Jeg gør det samme med ananas, mango, rødbeder og lign. Jeg skærer dem i tern, og har dermed de fleste ingredienser liggende klar, når jeg skal blende. Selv avocadoer kan du fryse. Skær dem halv over, lad dem blive i skallen og læg dem i fryseren.

En maskine med power betaler sig. Du sparer tid.
Jeg kan godt lide opskrift nr. 10 (Beat it) fra Mads Bo´s bog “High on Smoothies”.

I den smoothie skal der både rødbeder, jordbær, spinat, avocado, ingefær og banan.
Som jeg skrev før: Prøv at blende alt dette i enhver anden blender, hvis både rødbederne, spinatkuglerne, jordbærerne og bananen er dybfrossen. Blenderen vil ikke rokke sig ud af stedet, men din nye Vitamix powerblender, tygger sig igennem det hele på no time.

Du vil sikkert gerne spare tid på at lave smoothies, så du kan med denne maskine sagtens have fryseren fuld af grøntsager og bare tage dem direkte ud af fryseren og hælde ned i din blender. Så behøver du ikke først stå og vaske, skrælle og ordne dem.

Undersøgelser har vist at grøntsager på frost, har et højere indhold af vitaminer og mineraler, da de bliver frosset ned i samme øjeblik de bliver høstet. >> Frosne grøntsager er sundere end friske.

Låget skal smøres.
Låget på blenderen drillede mig i starten. Jeg syntes det var hårdt at få på og af. Men efter en søgning på nettet fandt jeg ud af, at hvis man lige smører lågets kant med lidt olivenolie, så bliver det meget mere medgørligt. Dette behøver du kun at gøre når låget er helt nyt og altså kun 1 gang. Nu har jeg ingen problemer med det.

Rengøringen er let.
Rengøringen er som en leg. Du behøver bare at skylle kanden, så er den klar igen. Hvis du en dag synes at din blender skal have den store tur, så hælder du koldt vand i kanden, tilsætter 1 dråbe opvaskemiddel og tænder på max. Efter nogle minutter koger vandet og du får på den måde renset både bladene og beholderen, så den bliver helt ren.

BPA
VitaMix kanden er BPA fri.

Stadig ikke overbevist?
Så læs lige dette indlæg fra den danske importør >> Hvorfor Vitamix?

Vitamix blender eller Blendtec blender?
Har du undersøgt markedet og står du nu og skal vælge mellem Blendtac eller Vitamix? Hvilken blender skal du vælge? Det er selvfølgelig smag og behag.

Ingen tvivl om at Blendtec også er det bedste af det bedste. De har modeller, der ligger i samme prisleje som Vitamix men de har såmænd også en model de kalder: Blendtec Stealth 875 professional. Den koster omkring 18.000 Kr men så får du også en motor på 3,8 HK og en blender der er pakket ind i en støjkappe.
Men hvis vi lige skal holde os nede på jorden, så kan du godt få en Blendtec der er lidt billigere end Vitamix og der findes naturligvis også dyrere modeller, hvor de begge producerer blendere til professionelt brug.

Som tidligere nævnt, så har jeg brugt mange timer på nettet for at finde frem til for og imod de forskellige blendere og den der føltes mest rigtig for mig var Vitamix – blandt andet på grund af støjniveauet, men ingen tvivl om at du også får et super godt produkt, hvis dit valg falder på en Blendtec.

den bedste blender 2023Her kan du købe din Vitamix:

Vitamix blender Ascent A2300i

Link: Mere info og pris.

Farver: Blenderen fås i rød, hvid, grå og sort.

Der er 10 års garanti.
Der er 10 års garanti på en Vitamix blender – det siger vist alt.
En kvinde i USA havde købt en Vitamix. Efter 29 års dagligt brug, røg der en skrue. Hun kontaktede Vitamix og fik uden beregning, tilsendt en ny blender. Se hendes video her: 29 år med min Vitamix.

Få inspiration og drik 1 smoothie hver dag.

Smoothie365 er et gratis smoothieunivers, hvor du får en simpel ugeplan og opskrift på super lækre smoothies.
Det er gratis og du får fin variation. Du køber ind én gang om ugen, og får dermed brugt alle frugt og grøntsager.

I denne uge drikker jeg denne:
1/3 citron uden skræl.
1/2 appelsin uden skræl.
1 lille håndfuld spidskål
1 håndfuld frisk eller frossen spinat.
2,5 dl vand.

Hvis du gerne vil have en bog fyldt med opskrifter og lækre billeder, så er dette én af mine favoritter:
Mads Bo “High on Smoothies – Drik dine grønsager.

Sådan laver du den bedste smoothie – hver gang.
Få mine bedste råd >> Sådan laver du en perfekt smoothie.

Kender du Fully Raw Kristina?
Kristina spiser 100 % raw og er veganer. Hun spiser kun frugt og grønt og har gjort det i over 10 år. Hun har en million følgere på sin YouTube kanal og der ligger 100-vis af inspirerende videos til det sunde liv.

Hun har kun 2 maskiner i sit køkken. En Vitamix blender samt en slow juicer. Hun om nogen må kende til det bedste af det bedste og også hun anbefaler Vitamix som værende den bedste blender.

I denne video viser hun opskriften på en smoothie for vægttab samt healing, hvor hun kun bruger 2 ingredienser: Mango og kål.

Lada eller Rolls Royce?
En Vitamix er ikke billig, men du kan på ingen måde sammenligne den med andre maskiner på markedet.
Det ville svare til at du skulle sammenligner en bedstemor-cykel med en racer-cykel.
De kan begge transportere dig fra punkt a til b, men glæden, rejsetiden, kræfterne du må lægge i for at nå dit mål er vidt forskellige.
Ligeså kan du heller ikke sammenligne en Lada med en Rolls Royce og en Vitamix er en Rolls Royce. Den bedste blender du kan få.

Noget andet er, at du når du køber dette kvalitetsprodukt så behøver du ikke at købe en ny blender om 1 år eller hvert andet år. Maskinen er bundsolid og godt kram. Den tåler at blive brugt hver eneste dag. Blenderen er stærk som en bryggerhest.

Spar penge. Lav din egen smoothie.
Før i tiden købte jeg dagligt en juice eller en smoothie to-go på vejen til min klinik. Det løber hurtigt op og tærer på budgettet når de koster 50,- Kr pr stk. Det kan godt blive til ca. 10.000 Kr om året.
Nu presser og blender jeg selv og det er på den lange bane betydeligt billigere.
Du bruger heller ikke for 50 Kr frugt eller grønt i din blender hver dag – ej heller selvom du kun køber økologisk.

Køb en lidt dyrere model og få programmer med i købet.
Vælger du i stedet at købe en Vitamix Ascent A3500i så har denne model 5 programindstillinger:
* Smoothies.
* Frosne Desserter.
* Supper.
* Puréer.
* Rengøring.

Derfor kan du bruge den til mange forskellige måltider i familien og rengøringen klares let med lidt vand, en dråbe opvaskemiddel og en tur på rengøringsprogrammet.
Blenderen har stadig den velkendte hastighedskontrol-knap, som lader dig styre hastigheden fuldkommen og du kan derfor kreere et hav af forskellige teksturer.

De nye funktioner ved Vitamix A3500i er blandt andet et digitalt display med touch-panel, der er en fuldkommen transparent kande, så låg og prop er også gennemsigtige. Der er installeret en sikkerhed, som gør, at blenderen ikke kan starte medmindre låget er på og hvis låget bliver løftet eller kanden taget af undervejs, stopper motoren indenfor 2 sekunder.
Det er dog stadig muligt at tilføje ingredienser undervejs ved at tage proppen af låget.
Maskinen fås i børstet stål.

Stadig i tvivl om hvilken Vitamix model du skal vælge?
Læs dette indlæg >> Hvad er forskellen på Vitamix´blendere? Få en oversigt over de forskellige modeller.

Her kan du købe de lækre maskiner:
1. Den bedste blender 2024 (den model jeg har): Vitamix A2300i.

2. Her er blenderen med 5 programmer. Vitamix A3500i

Nye modeller kommer konstant til, men uanset om du vælger netop de modeller som jeg har skrevet om her eller en anden model så kan du være sikker på, at du får fuld valuta for dine penge.
Du får mange års garanti, langt ud over hvad andre producenter tilbyder. Det vidner om, at her er der tale om produkter af høj kvalitet.

Billig Vitamix blender.
Sidste år kom der en ny Vitamix model på markedet.
Nu kan du købe en helt ny Vitamix blender til under 4000 kr >> Vitamix Explorian E310 er en blender fra serien af klassiske blendere fra Vitamix.

Blenderen hedder Explorian og er tiltænkt til dig der ikke har behov for den store Vitamix Ascent-serie, som kommer med en 2 liters kande. E310 kommer nemlig med en smal og elegant 1,4 liters kande og har en motor med 2 HK. Optimal til små og mellemstore portioner eller, hvis du kun skal lave mad til dig selv.

Hvis du længe har gået og overvejet om du skulle have dig en Vitamix men synes at det er et stort skridt grundet prisen, så tag lige et kik på denne maskine – en Vitamix lillebror til ca. 3.500,- Kr >> Explorian E310

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye sunde liv.

Link 1: Den bedste blender 2024 >> Vitamix blender.

Link 2: Bøger med opskrifter på smoothies, safter og sund livsstil.

Masser af lækkert udstyr til din nye gode blender.

Blenderkopper 600 ml: Lav individuelle smoothies. Blend direkte i din smoothie-kop og tag den to-go.
Blenderskåle: Lav en hurtig og lækker salatdressing, en salsa, en dip eller babymad på få minutter og server direkte i blenderskålen – uden ekstra opvask.

En blender eller en slowjuicer?
Går du med overvejelser om du i stedet for en blender skal købe en slowjuicer?
Så kan jeg anbefale dig at læse dette indlæg >> Den bedste slowjuicer.
Indlægget er fra 2022 men den anbefalede slowjuicer, er i dag maj 2024 stadig nr. 1 på markedet.

tilbehoer til Vitamix bedste blender

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top