Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing og Bøn uge 16

Healing og Bøn – Kæledyr

Fredag den 19. april 2013 kl 10.00
Dette er budskabet der blev givet under vores fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret til mig, fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os alle healing og budskaber.
Dagens fokusområde er: “Vores kæledyr”

Budskab:
Vær hilset alle sammen.
Vi er Jeres venner, hjælpere og vejledere. Vi er kommet for at støtte, berige og løfte jeres spirituelle bevidsthed.

Dyr spiller en meget stor rolle på Jorden og for menneskeheden. Hvis I åbner Jer for dem, har de hver især budskaber til Jer. At kunne høre, se, opfange disse budskaber kræver dog at I elsker, værdsætter og påskønner dyrene. At I forstår at de ligesom Jer er spirituelle sjæle iboende en fysisk krop.
Respekter dyrene. Forstå at også de knytter bånd, og at også de har behov for tryghed, kærlighed og tid sammen med Jer.

Lad dem leve i harmoni med deres væren, natur og instinkter. De er selvstændige individer, og de er ikke på Jorden for at blive brugt som et statussymbol, modefænomen, pynt eller legetøj, hvor man fratager dem deres respekt og værdighed.

Nogle dyr har specifikt valgt Jer som deres familie, og de kommer med så megen kærlighed. Åben Jeres hjerter og I vil med det samme kunne mærke hvor stor en betydning dyrene har for Jer.
Kærligheden fra deres side er betingelsesløs, uden krav og er af den reneste energi. De fortjener at blive mødt med den samme fra menneskets side.

Kæledyr kan være en god ven og følgesvend, en støtte i svære tider, samt berige hverdagen med smil og glæde.
En afsked med dem kan være svær når den dag kommer hvor deres sjæl forlader den fysiske jord, men I skal vide at deres sjæl rejser til den åndelige verden og at de her har det godt.
Hvis I har knyttet bånd af kærlighed, vil I på et tidspunkt igen mødes. Enten via reinkarnation, hvor de igen vil komme til Jer som et kæledyr og bo hos Jer, eller de vil stå klar og møde Jer, når jeres sjæl kommer hertil.

Vi vil over de næste 24 timer sende healing og kærlighed til Jeres kæledyr. I skal bare bede os om det.
Har I lyst til at få en forståelse for, hvad det er for budskaber og energier kæledyret beriger netop Jeres familie med, så kan I også bede om dette.

Indtil næste gang vi mødes: Hav tillid, bevar håbet og vid at vi er der for Jer og naturligvis også for dyrene, og at Jeres bønner er blevet hørt.

Tak for nu. I fred og kærlighed.

Næste healing og bøn: Fredag den 26. april kl 10.00 – St. Bededag ??
Fokusområde: “Karma”

Vil du deltage, så skriv dig på her: Ja, tak jeg vil gerne være med fredag St. Bededag den 26. april kl 10.00

Har du ikke været med før?
Sådan får du gratis healing.

Jette Harthimmer oplevelse
Jeg følte at jeg befandt mig i den åndelige verden. Her så jeg tusindvis af dyr. Mange forskellige arter. De var glade.
Jeg satte mig i en stol og fornemmede at de samlede sig om mig, og lagde / satte sig godt, behageligt og trygt til rette. Ligesom når du sætter dig med en god bog, og din kat enten lægger sig på dit skød eller hunden kommer og lægger sig ved din side. Der opstår en fredfyldt stemning og en rigtig god energi. Sådan var det, og sådan følte jeg det.
Dyrene havde det godt der, og de havde alle været inkarneret på jorden.

Så skiftede billedet til at jeg svævede hen over og så ned på jorden. Jeg så hvor mange dyr der levede i ubalance, disharmoni og lidelse. Det gjorde så ondt i mit hjerte at se dette. Det var både dyr i den vilde natur, hvor vi som mennesker ødelægger deres vækstbetingelser eller jager dem af forskellige grunde. Der var dyr i landbruget, som havde det forfærdeligt på grund af menneskets behov for at spise dem, og for at få størst mulig profit.
Der var kæledyr der led, fordi deres ejer ikke behandlede dem ordentligt. Åh, det var så hårdt at være vidne til og jeg indså at dyrenes lidelse, på grund af menneskets spirituelle uvidenhed, må stoppe NU.

Læs også >> Er du spirituel?

Et nyt billede kom til mig.
Nu så jeg ikke længere mennesker som mennesker, eller dyr som dyr, men derimod så jeg os som sjæle. Sjæle der kommer fra og er en del af den åndelige verden. Jeg mærkede med det samme en samhørighed med disse sjæle, uanset om det var en menneske- eller en dyresjæl. Alle var vi lige. Jeg var ikke mere værd end en dyre-sjæl. Vi har alle brug for kærlighed og respekt.
Så gik dagens healing i gang. Der blev sendt healing, kærlighed, forståelse og respekt til os alle, og jeg kunne mærke dens dybde. Det var som om at der sænkede sig fred og et håb for både mennesker og dyrene.

Jeg ønsker for os alle, at vi fremover kan se dyrenes storslåethed og at vi i vores hjerter vil elske, værdsætte, beskytte og påskønne dem.

Scroll to Top