Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad er det præcist du ønsker?

Hvad ønsker du?

Hvad du ønsker skal du få.
hvad er det praecist du oenskerHver gang du tænker en tanke, svarer det til, at du indtaster en adresse på din GPS i bilen.

Derfor er det meget vigtigt hvad du tænker, hvis du vil være sikker på at nå dine mål, havne det rette sted samt tiltrække netop det, du ønsker dig.

Det lyder jo ganske lige til og det er det egentlig også, men det sjove er, at de fleste gør det stik modsatte. De siger én ting den ene dag og det modsatte den næste.

Du bremser i stedet for at køre.
Jeg vil gerne have dit eller dat, jeg ønsker at dette skal ske, et nyt job, et dejligt berigende parforhold, en sund økonomi, et godt helbred, at jeg kan komme ud og rejse eller hvad det nu end måtte være.
De har tænkt eller udtalt ønsket og det er godt. Universet begynder nu at gøre klar til levering og sørge for at ønsket kan gå i opfyldelse.

Men … og der er et stort men. Nu trækker de i land, de begynder at tvivle, kommer med alle mulige begrænsende tanker eller negative overbevisninger.
Nej, det vil nok aldrig lykkes for mig, jeg er aldrig heldig, det er også godt nok som det er, jeg kan da sagtens nøjes med …, det er nok bare mig der stiller for store krav, jeg plejer aldrig at lykkes, ingen vil have mig, jeg er ikke god nok, alle andre kan finde ud af det, bare ikke jeg.

Det svarer til at du har tastet adressen ind på GPS´en (dit ønske), startet bilen og sat den i gear for derpå at træde bremsen i bund. Hvad sker der så? Ingenting. Du kommer ikke ud af stedet.

Vil du have Universet med på dit hold?
Når du tænker eller siger: Jeg ønsker at skabe, tiltrække eller realisere dette mål, så vil hele Universet, din sjæl, dine guider og hjælpere køre det hele i stilling for at støtte dig i at manifestere dit ønske.
Du er i fremdrift og en positiv proces er sat i gang, men pludseligt træder du hårdt på bremsen og kører i den stik modsatte retning, fordi du er begyndt at tvivle, begrænser dig eller fordi du vil lade dig nøjes med mindre. Jeg er ikke god nok, jeg tør ikke, jeg tror ikke på succes eller at noget vil lykkes for mig, jeg er bange for at træde ud af flokken og andres krav og forventninger til mig, jeg er altid uheldig osv osv.
Universet reagerer prompte. Nå, nu vil du det modsatte af hvad du sagde før? Jamen fint nok, det er jo dig der bestemmer, så kører vi da bare den modsatte vej.

Du er ubevidst kommet til at indtaste det stik modsatte på GPS´en af det, du i virkeligheden ville have (fordi du er begyndt at tvivle).

Hold dit fokus og hold fast.
Universet skelner ikke mellem hvad der er godt eller skidt for dig. Hvis du siger a, får du a. Siger du b, får du b.
Derfor er det vigtigt at du holder fast i de gode tanker og ikke lader dig styre af nogle negative.
Hold hele tiden dine tanker og dit fokus på det, du ønsker skal ske.
Du bliver simpelthen bare nødt til at tro på, at noget godt er på vej til dig og at det nok skal lykkes.

Hvad du ønsker skal du få, eller noget der er endnu bedre.
Vær åben for at det, du ønsker dig kan komme på en anden måde end den du havde forestillet dig. Ligeså at der kan komme noget der er bedre.

Hvis du finder et job du gerne vil have, men du får afslag, så sig til dig selv at muligheden for et andet og bedre job snart vil vise for dig.
Tro på og hold fast i, at der venter dig et endnu bedre job, et job der bare ikke er slået op endnu.

Finder du drømmehuset og det bliver solgt lige foran snuden på dig, så overbevis dig selv om, at der lige nu sidder en familie med planer om at sælge deres skønne hus – og at dette hus er endnu bedre end det du lige har “mistet”.

Hvis manden/kvinden du har forelsket dig i ikke vil have dig, så er vedkommende ikke din soulmate. Tro mig. Hvis han/hun var den rette, så var du også den rette for ham/hende. Sig derfor til dig selv, at du en dag vil møde den mest vidunderlige, søde, kærlige og dejlige partner. Han/hun er derude, du har bare ikke mødt ham/hende endnu.

Giv mig det NU.
Vær tålmodig. Nogle gange kan det være, at du ønsker noget skal ske lige her og nu, hurtigst muligt og hvis det ikke gør, bliver du modløs, skuffet og du begynder at tvivle.
Men sagen er bare den, at nogle gange sker tingene i en anden rækkefølge end hvad du lige havde forestillet dig. Hav derfor tillid til processen som den udfolder sig, følg flowet og vid, at alt vil komme til dig på rette tid og sted.

Mine ønsker bliver ikke opfyldt.
Hvis noget ikke går min vej, betyder det bare at der venter mig noget endnu bedre!
Dette har været mit holdepunkt hele livet og det gør hverdagens udfordringer og modgang noget lettere.
Du bliver også i bedre humør, når du tænker på den måde fremfor hvis du går og slår dig selv oveni hovedet, føler at hele verden er imod dig eller at du er født under en uheldig stjerne.

Sådan er det ikke. Der er en plan og der er en mening med alt.

Det er også meget lettere at manifestere det du ønsker, når du holder dine tanker på rette kurs. Fokuser på det, du vil have og på det, der skal ske frem for på det modsatte. Du bestemmer hvad du vil tænke på og hvad du vil give din energi og opmærksomhed. Det der får din opmærksomhed er det, du vil tiltrække på grund af loven om tiltrækning. Lige tiltrækker lige.

Bevar håbet, troen og optimismen.
Dine bønner bliver altid hørt!

Universets mulige svar på dine bønner.

1. Ja
2. Nej, ikke endnu
3. Vi har noget endnu bedre til dig

Del din drøm med andre.
Jo flere du deler dine drømme og ønsker med, jo hurtigere realiseres de og jo mindre energi skal der bruges på at manifestere dem. Dette skyldes, at der skabes en synergi effekt. Nu har du fået både Universet, dine venner og hele dit netværk bag dig. Det er alt sammen med til at akkumulere den energi der skal til for at skabe og tiltrække dit ønske. Med andre ord: Masser af positiv støtte og energi er sendt af sted.

Hvis du har lyst må du meget gerne dele din drøm i nedenstående kommentarfelt. Det vil blive læst af ligesindede og vi vil alle sende dig og dit ønske en kærlig tanke.

Læs også: Sådan manifesterer du dine ønsker.
I blogindlægget får du 7 konkrete råd samt også en video, hvori jeg fortæller dig, hvad du kan gøre for at dine ønsker skal gå i opfyldelse.

130 kommentarer til “Hvad er det præcist du ønsker?”

 1. Dreamy

  Jeg glæder mig til at flytte ind i det hus som kam rumme min familie og jeg og ikke mindst mine heste. Et sted med ridehal og natur at ride og gå ture i, et sted hvor min søn kan lege frit væk fra biler og støj. Jeg vil hver dag være taknemmelig og glædes ved at have mine heste lige ude foran min dør, og jeg vil bruge dette fantastiske sted til at hjælpe mennesker igennem min uddannelse som rideterapeaut. Min familie og jeg vil stortrives her tæt på naturen, men stadig i en kort afstand til byen så vi hurtigt kan besøge vores familier. Stedet er rummeligt, charmerende og indbydende for dyr og mennesker. Jeg er så taknemmelig for denne mulighed og jeg glæder mig til at leve resten af mit liv her!

 2. Henriette Rolf Larssen

  Jeg får mit drømmejob hvor jeg er kreativ hver dag , griner og er glad
  Hilsen Henriette

 3. Mie

  Jeg ønsker mig en bolig, hvor jeg sover godt. Hvor der er glæde, latter ig masser af besøg fra mennesker der vil mig det godt. Og at jeg med lethed kan betale mine udgifter.

 4. Marianne Zetenna Gaarslev

  Jeg ønsker mig, i lethed, nemhed og glæde at kunne manifestere og modtage 5 millioner kroner nu.

  Så jeg har tiden, energien og overskuddet til, at kunne hjælpe flest muligt mennesker med min kunnen og viden til, at den enkelte i glæde, selv kan skabe sig det bedst mulige liv ud fra sine ønsker og behov her i livet.

  Og til, at jeg også kan købe et hus, der ligger dejligt med natur og hav eller fjord omkring, hvor der også er mulighed for at have hjemmeklinik og mulighed for, at kunne lave et lille fristed til, at ex en psykisk udfordret ung kan bruge det som frirum = som aflastning i et par overnatninger ved behov.

  Kærligst ?
  Marianne

 5. Heidi

  Jeg har manifesteret vores drømmehus nu i over et års tid.
  Jeg har fundet det og det står tomt, men er kommunens ejendom. Har skrevet til kommunen flere gange, og venter på at de skal sætte det til salg.
  Ejendommen vil kunne opfylde flere ønsker og bl.a. et galleri til min kunst, og andres kunst. Så jeg også ville kunne leve som kunstner.
  Min familie og jeg føler at dette hus kalder på os.

 6. Jeg ønsker inderligt at skabe /tiltrække flere millioner af danske kroner!

  Fordi: Så kan jeg etablere et større netværk af FOOD TRUCKS som kører rundt på gader og stræder; parker og lign. og donere måltider til alle hjemløse i Danmark
  Fordi; så kan jeg etablere flere steder med overnatningsmuligheder med bad rundt omkring i Danmark så ALLE altid har et sted at sove.
  Fordi: Så kan jeg etablere et netværk af dyrlæger som kører rundt og vaccinerer og behandler hjemløses hunde
  Fordi: Så kan jeg gøre så meget mere filantropisk arbejde som jeg brænder for
  fordi – fordi- fordi og sådan kan jeg blive ved :-)

  1. Bente Lykke Hansen

   Hej MT
   Hvor er det dejligt at læse, at du ønsker at hjælpe de hjemløse, stor respekt for dig, og jeg håber dit ønske går i opfyldelse ??
   Jeg selv hjælper også, dog kun 1 næsten lokal hjemløs, og hvor er det dig kummerligt, at de stort set ingen hjælp får fra det offentlige, der er alt for mange hjemløse der er overladt helt til sig selv året rundt ?

 7. Simone

  Jeg ønsker og drømmer om at uddanne og dygtiggøre mig indenfor personlig udviking, coaching, healing, spirituelvejleder og leve godt af det. Jeg vil gerne være selvstændig i et samarbejde med andre inspirerede mennesker som har samme passion og lyst til at vejlede og guide andre mennesker til at leve et meningsfuldt liv.
  Jeg ønsker at skabe et netværk af mennesker som deler samme interesse og passion som jeg og at vi kan inspirere hinanden og skabe forandring i samfundet.
  Jeg ønsker at holde foredrag og inspirere andre ud fra mit eget liv og alt den viden jeg har og får.
  Jeg elsker at se andre mennesker blomstre og udvikle sig.
  Jeg håber jeg kan få en god indkomst og leve af det!
  Jeg ønsker at vi har økonomisk frihed til at kunne leve godt, rejse og opleve verden sammen som familie.

  Jeg vil gerne frigøre mig fra samfundets pres, stress og jag og ønsker frihed til at følge mine drømme, opleve, rejse og leve et liv i harmoni, fred, flow og glæde sammen med min dejlige familie.
  Jeg vil gerne være med til at vise andre at succes er det modsatte af at arbejde sig halvt ihjel, være stresset, være fanget i hamsterhjulet, tjene mange penge.
  Definitionen på succes er netop det modsatte: frihed, ro til nærvær og fordybelse, arbejde mindre tid, så der er tid til sig selv og sin familie.

  Jeg ønsker at mine børn får et godt helbred, og lever et liv i harmoni og ro. At de følger deres drømme og gør det de har lyst til, følger deres hjerte og ikke hvad andre mener de skal gøre. At de bliver stærke til at passe på sig selv og sætter grænser og lever et lykkeligt liv med masser af kærlighed omkring dem.

  Jeg ønsker at min kæreste og jeg bliver ved med at udvikle os sammen og passer på vores kærlighed til hinanden. Jeg ønsker vi snart bliver gift og får vores drømmebryllup. Jeg ønsker inderligt at min farmor og farfar stadig er levende og er med til at opleve vores bryllup.

  Jeg ønsker mig et godt helbred og at slippe af med mine kroniske smerter.

  Tak til universet, åndelige vejledere, englene for at hjælpe mig på rette vej og hjælpe mig med at udleve mine drømme og ønsker. Tak for alt hvad jeg har og alt hvad livet bringer mig???

 8. Anja

  Jeg er endelig i en alder af 50 år “kommer ud” som lesbisk sent i livet og ønsker nu så inderligt at møde en kæreste for livet ❤️ ?

 9. Oxana

  Jeg ønsker at vores kat Lykke er kommet hjem i god behold.

   1. Oxana

    Mange tak, Jette – fra mig og mine børn??

  1. Lizette Frisch

   Jeg håber at din kat er kommet hjem til jer

 10. Lone

  Jeg ønsker at finde en kæreste
  TABE mig
  Blive gældfri
  og finde et godt job
  Få en bolig med min kommende kæreste tæt på havet og stranden
  og… at udvikle mine claivoyante evner og kunne have det som hobby

 11. Jeg ønsker mig at arbejde i en mega hyggelig garnbutik med strikkekurser og café, hvor jeg kan dele min passion for garn og strik med kunder og kolleger. Der skal være en stemning af hygge, kreativitet, varme og kærlighed.

  Og så vil jeg også gerne være yogainstruktør.

  To ønsker sendt af sted til universet. Glæder mig til modtagelsen :-)

 12. Anne-Lene

  Kære Univers, guddommelige kraft og hjælpende guider og engle,

  Jeg beder til at jeg må finde styrke, mod og glæde hver eneste dag. At jeg må føle mig rask og stærk og i stand til at udnytte mine potentialer.

  Jeg beder til at min familie må være sund, stærk og kærlig i en udviklende forening. At vi vil vokse sammen og være frie, glade og kunne være glade og kærlige hver eneste dag. Jeg elsker min mand og vores drenge og ønsker at være den stærkeste, kærligste mor og kone, der støtter og bidrager på alle måder til vores liv i kærlig overflod og med de mange muligheder for oplevelser, trivsel og fællesskab som skaber daglig lykke

  Jeg beder om et job tæt på min bopæl, hvor jeg trives i lyse og lette omgivelser, hvor jeg kan bruge mine evner og mit potentiale og hvor jeg vokser i fællesskabet med mine kolleger. Indholdet er meningsfuldt, udviklende og det er en daglig glæde at gå på arbejde og bidrage til den store sammenhæng og blive regnet med i fællesskabet. Jeg tjener en god løn, der bidrager til min families gode liv og som giver os de muligheder vi ønsker for at skabe fælles oplevelser.

  Jeg beder om at udvikle og dyrke et stærkt netværk af venner og bekendte, som elsker og anerkender mig og som jeg får energi af at være sammen med. Det virker begge veje og vi udvikles i hinandens samvær.

  Jeg beder om et endnu tættere fællesskab med min mand, endnu mere nærhed, forståelse, respekt og anerkendelse. Vi er hinandens soulmates og vi ønsker at være der for hinanden og gi hinanden rum til at udvikle vores potentialer. Og at elske hinanden ubetinget og varmt.

  Jeg beder om økonomisk overflod til de ønsker og behov, vi har i familien, som hjælper os med at trives og dele ud til andre. Til at tage på ture, rejse, se nye steder, opleve verden, være i naturen.

  Jeg beder om alt dette og overflod af kærlighed til mig selv, accept af den jeg er og forståelse af mit livs mission.

  Tak, Univers, for at du hjælper mig med dette hver eneste dag.

  I taknemmelighed og kærlighed.

 13. Jette

  Jeg ønsker mig en kærlig, sjov, smuk og empatisk kæreste, jeg kan udvikle mig sammen med. En bolig med plads til et atelie, så jeg kan male smukke billeder og der skal være en stor kaffemaskine, så dem, der kigger ind, kan bydes den kaffe, de holder mest af. Jeg ønsker natur omkring ❤??.
  Jeg ønsker plads til et gæsteværelse, så familien fra nær og fjern kan overnatte. Jeg ønsker en god indkomst, så jeg også kan rejse på besøg hos den del af familien, som bor i Spanien. Tak ❤❤?

   1. Jette

    Du er hjertelig velkommen – glæder mig til at se dig :-)

   2. Therese

    Kære guddommeligt univers. ❤️
    Jeg beder om hjælp til, at min mand og jeg genfinder styrke og energi til, at vi kan fortsætte vores ægteskab fremfor skilsmisse.

    Jeg beder universet om at give mig styrke til at forbedre mig og min afhængighed af andre mennesker. Jeg beder universet om hjælp til, at jeg kan opnå mine mål med de beslutninger heg har taget. Mest for mig selv – men også for min mand og jeg.

 14. Naja

  Jeg ønsker mig en kærlig, sjov, flot mand. En der passer præcis til mig, og som også vil være noget godt i min søns liv.

  Og så ønsker jeg mig en større lejlighed, hvor jeg har mere plads til veninde/ familie besøg. Da jeg elsker at afholde selskaber for de mennesker der betyder noget omkring.

  Sender god energi ud til universet ?

  1. Jeg ønsker mig at min eks kæreste Shakib kommer tilbage til mig meget snart?

 15. Ida

  Jeg arbejder udelukkende med at skrive fiktion, vurdere kunst og at spille teater
  og jeg lever godt af det økonomisk
  fordi jeg er dygtig

 16. Isabella

  Hej Jette

  Jeg sad lige og snakkede med en veninde ift. øsnker.
  Kan man fx. godt ønske og drømme om at man fx. gerne vil møde sin kommende mand/livs kærlighed inden man fx. fylder 30 år eller fx. 2019 eller er det for bestemt?

  Jeg mindes, at have læst på et tidspunkt på din side tid det med ønsker og tiden, men samidigt at man også skal være præcis i sine ønsker.

  1000 tak for dit fantastisk arbejde og nyder at både læse med og lytte med. Du gør en forskel.

  1. Hej Isabella

   Tak for din fine feedback på mit arbejde. ???

   Da tid ikke er et begreb i den åndelige verden, ville jeg hvis jeg var dig, ikke bruge energi på at ønsket skal manifesteres og gå i opfyldelse, før du er 30.
   Hvad der er meget vigtigere er, at du ønsker og fokuserer på det parforhold du vil have/ ønsker at skabe. Hvordan er det? Hvordan har I det sammen? Beskriv, sæt ord på, visualiser og “føl” hvor dejligt I har det sammen. (Også selvom du endnu ikke har en partner ?). Se det, som var det allerede virkeligt.
   Pøj pøj med kærligheden. ❤️

   1. Isabella

    Kære Jette

    1000 tak for dit fine svar og fordi du gav dig tid. Den vil jeg tage med videre OG videre give til mine veninde.
    Jeg har rost dit arbejde og dine blogs overfor dem, så du kan tro du også har fået hentet dine lydfiler og liket din fb siden. <3 <3

    Ha den dejligste dag
    I kærlighed og taknemmelighed <3

  2. Ida

   Jeg ønsker mig en mand, der vil have et barn med mig. Jeg ønsker mig en kernefamilie med et positivt og sundt miljø. Jeg ønsker mig en mand, der elsker mig så højt, at han vil giftes med mig. Jeg ønsker mig et barn. Jeg ønsker et simpelt og roligt liv med tid til mig selv og til at lade op.

 17. Heidi

  Jeg ønsker at leve resten af mit liv autentisk og modigt.
  Jeg ønsker at arbejde med healing og clairvoyance og derigennem hjælpe mennesker og dyr. Jeg ønsker at arbejde med træning og adfærdsbehandling af hunde i et omfang som jeg kan leve af.
  Jeg ønsker mig det lille hus på landet med plads til mine dyr, min dreng og min kommende mand.
  Jeg ønsker mig en mand, der, ligesom jeg, er autentisk, god til dyr og mennesker. En mand der elsker mig for den jeg er og omvendt. En mand jeg kan have lange dybe samtaler med og spændende oplevelser med.
  Jeg ønsker at leve i harmoni med naturen og med mig selv. Finde min handlekraft igen og min indre ild.
  Jeg glæder mig til resten af mig liv :-)

  1. Martin

   Hej Jette og I andre.
   Jeg ønsker at leve et liv, med harmoni og kærlighed. Jeg ønsker at sprede lys omkring mig og leve af det, så jeg og min familie har nok penge til at leve i frihed og overflod på alle planer.
   Tak for jeres støtte.
   De kærligste tanker og tak fra
   Martin

 18. Jeg ønsker at jeg snart får et job, jeg er glad i og ikke skal køre for langt til hver dag, da det er vigtigt for mig at se min familiei hverdagen.
  Elsker min familie overalt på jorden <3

 19. Jeg ønsker at manifesterer at mit forhold til min mand og to børn bliver bedre, at vi får en god dialog omkring hvordan vi er sammen hjemme og hvad vi laver sammen. Så ønsker jeg at åbne min egen butik på nettet hvor jeg sælger mine egne bøger og kreative ting. Mest af alt ønsker jeg et roligt liv hvor jeg kan være med til at bestemme farten og leve af det.
  Kh Mimi K

 20. Andreas Grangaard

  Andreas
  Prøver at forstå loven om tiltrækning… Har jo set den virker på andre, så hvorfor ikke osse hos mig ??

  Manifesterer at min soulmate og jeg finder hinanden snart. Nærer et brændende ønske om at dele min kærlighed med en partner på godt og ondt. At vi sammen kan få lov at vær noget for hinanden og ikke mindst for andre

  Kh

 21. Sanne

  Jeg ønsker at min livspartner dukker op. Sammen skal vi realisere vores drøm om at sejle og at
  bo sammen et naturskønt og fredfyldt sted.
  Jeg ønsker mig et job hvor jeg bedre får udnyttet mine evner. Et job med mere ansvar og med større
  kontaktflade til mennesker.
  Jeg ønsker at min datter får en god eksamen, et job hun elsker og den mand hun elsker og som elsker
  hende tilbage.

 22. Soffie idalouisa mollie Mogensen

  Jeg ønsker for mit dejlige barn at han vil klare sig godt-få masser af kærlighed og tillid til sig selv i livet og at vi finder en dejlig skole han bliver glad for og trives med. Jeg ønsker at møde en dejlig kæreste som er den helt rette for mig -gerne i år. Jeg ønsker at jeg får styr på og mulighed for at tage ansvar for min økonomi og at jeg finder en arbejdsform som vil give mig både tid til familie -et stor styrke af faste klienter og masser af flow i økonomien. Jeg ønsker mig at turde tro på at jeg kan leve af min kreativitet. Jeg ønsker igen at blive herre i eget hjem. At kunne lukke døren til en lejebolig og skrive under på kontrakten til eget hjem.. jeg ønsker for mig og min søn,indre ro,masser af glæde og et liv med flow og kærlighed til os selv De bedste hilsner Soffie.

 23. Anine

  Jeg ønsker at manifestere: at jeg kommer til at arbejde som clairvoyant medium og med telepati til dyr. Jeg ønsker at få stor succes, får kunder og en jævn strøm af penge. Jeg ønsker at bruge mine evner på mennesker og dyr. Jeg ønsker at jeg udvikler mine spirituelle evner hele tiden. Jeg ønsker mig spirituelle bekendtskaber/veninder. Jeg ønsker fred og ro i mit liv. Jeg ønsker mig sund og rask

 24. Anine Nielsen

  Anine
  Jeg ønsker at manifestere : at komme til at arbejde som clairvoyant medium og med telepati til dyr. Jeg vil få stor succes, kunder og en jævn strøm af penge. Jeg ønsker, at kan bruge mine evner på mennesker og dyr. Jeg ønsker, at jeg udvikler mine spirituelle evner konstant. Jeg ønsker mig spirituelle bekendtskaber/veninder. Jeg ønsker fred og ro i mit liv, jeg ønsker mig sund og rask

 25. Anni Christiansen

  Tak for et super godt indspark.
  Har efterhånden forstået princippet bag lige tiltrækker lige, loven om tiltrækning, ønsker osv
  Så ønker at manifestere en sød og dejlig partner. ❤

 26. Dorthe

  Jeg ønsker at manifestere at blive selvstændig med egen klinik som coach, mentor og theta healer. At jeg vil få stor succes. At der er stor kunde og penge flow i min virksomhed. At jeg kan leve godt af det. At lave undervisningsforløb i at blive og leve glad og lykkelig. At mine forløb har stor efterspørgsel.
  Jeg ønsker at udvikle mine clairvoyante evner…også så jeg kan bruge dem professionelt,
  Jeg ønsker mig manden jeg kan leve mit liv med. Hvor vi er glade og elsker hinanden højt. Hvor vi har mange sjove, spændende snakke og oplevelser sammen.
  Jeg ønsker mig mod, styrke og handlekraft til altid at deale med hvad livet byder mig.
  Jeg ønsker mig et let og legende liv med masser af nydelse og frihed.
  Jeg ønsker mig spirituelle veninder/venner hvor vi inspirerer hinanden, dele, roser, bakke hinanden op i vores udvikling.

 27. Rosemarie

  Tak for dit indlæg her :-)

  Jeg føler, at jeg begynder fra nul af.
  Derfor er det, at jeg ønsker mig at blive plejeforældre og kunne gøre en forskel, for et andet menneske – sammen med min lille familie. <3 Hermed bliver jeg selv forsørgende og skal ikke tænke på, hvornår kan jeg handle mad eller om der er råd til at kunne betale almindelige udgifter.
  Det ønsker jeg mig – fordi jeg fortjener det. Min lille familie fortjener det.
  Jeg ved det kommer og jeg venter gerne.
  Held og lykke på jeres vej <3

 28. Regina

  Jeg ønsker at manifestere et permanent sted at bo,
  at jeg møder den mand der er tiltænkt mig,
  og at min økonomi altid vil være i overflod!

 29. Camilla strande

  Min manifestation: klarhed!
  Jeg har fundet mit kald i livet,
  Jeg får energi hver dag fordi jeg har taget de rigtige valg. Fordi jeg har lyttet, mærket efter, og haft styrke og mod til at handle.
  Mine handlinger og valg, har betydet vækst, harmoni og glæde.
  Mine skytsengle er med mig, de synger hver dag af glæde, fordi jeg endelig har lyttet.
  Jeg lever i balance med mig selv og mine medmennesker.
  Heldet er vendt tilbage til mig.
  Mine kære trives, min datter stortrives!
  Jeg føler mig hel og lykkelig!
  Alt er præcis som det skal være.

 30. Marianne Zetenna Gaarslev

  Jeg ønsker at jeg bliver forfremmet til en stilling som Trivsels Coach, – i min nuværende funktion ❤️
  Hvor jeg ydermere kan få lov, til at lave nogle unge grupper for de mest sårbare.

  Jeg elsker at bidrage med bl.a samtalehjælp til børn og unge med angst, stress, skolevægring m.m

  Elsker elsker elsker det ❤️

 31. Hanne Stralendorff

  Jeg er glad,
  jeg er frisk,
  jeg er rask,
  Jeg hører Universets beskeder med min klarhørelse,
  Jeg har økonomisk overskud,
  jeg er glad for mit nye job og
  jeg bor på min lille gård <3

 32. Sikke en masse fine, dejlige, positive og livsbekræftende ønsker. Jeg sidder med et stort smil på læben og føler mig helt glad. Jeg sender masser af god energi af sted til alle jeres ønsker. ?❤️

 33. Rikke

  VIBRER HØJT
  FØL DET
  FOKUSER PÅ DTE
  ASK BELEIVE RECEIVE

  Jeg beder til gud og alle min engle om at

  alle i hele verden får glæde lykke godt helbred og rigdom

  jeg beder om at Aladdin og jeg for evigt er sammen som kærester , venner forretningspartnere og ægtefolk

  jeg beder jer om hjælpe Aladdin med at åbne og lytte til hans hjerte og smide hans gamle indgroede mønster væk.og tro på os 2 , give sig 100 procent

  vi er gift

  Mine forældres ejendom er solgt til 9,5 mill
  At mine forældre får deres drømmehus på strandvejen 46 i Evbeltoft

  At vi alle er sunde og raske

  jeg bor sammen med Aladdinpå den hvide går på jeslshøjs højeste punkt

  jeg er gravid med vores ønskebarn

  jeg vejer 67 kg og er megalækker

  vores firma er verdenskendt successbrand.

  jeg er taknemmelig og velsignet tak tusind tak

   1. Jannie

    Jeg beder om at finde en partner, jeg kan dele mit liv med,min glæde og det fantastiske liv jeg har.

 34. Maria

  Jeg manifestere her mit dybeste ønske fra hjertet. At min mand fortryder brudet og vi finder sammen igen. At vi bliver forenet som par og familie, og han flytter hjem igen.
  Af hjerter tak til alle mine hjælpere som Manifestere mit største ønske.

 35. Rasmus Valentino Werge

  Kære univers!

  Jeg ønsker at flytte sammen med min kæreste i en 3 værelses lejlighed i København.

  Tak ?

 36. Amanda

  Jeg ønsker og tror på at penge til min nye gård vil komme, og at min nystartede virksomhed er en succes ??

 37. Bettina

  Mit største ønske er at der er ro og fred i mit liv. At jeg meget snart overtager den skønneste lejlighed som passer både til mit behov og økonomi, samt ønsker at den mand, naturligvis den skønneste, smukkeste, dejligste, sødeste, romantiske og empatiske mand, som jeg skal dele resten af livet med er på trapperne.

   1. Bettina

    Tusind tak søde Jette. Manden er kommet, mit livs kærlighed.

 38. MinnieMo

  Jeg ønsker inderligt at jeg finder manden i mit liv. En god mand, som lader mig være mig 100%. Jeg ønsker at jeg finder mit drømmejob og får bevist mit værd, fordi jeg ved at jeg kan. Jeg ønsker fred og ro i mit liv, og at alle mine kære får et godt og langt liv.

 39. Thomas

  Jeg ønsker virkelig at møde min soulmate !

 40. Madalena Kira

  Jeg ønsker inderligt at min lille hund og jeg snart finder et dejligt lyst og rart sted at bo i København. En dejlig, lys Lejelejlighed som vi lejer for min 1 år eller på toppen af en villa hos nogle søde og rare mennesker.
  Kærlig hilsen os :-):-)

 41. Karin

  Kære Univers
  I taknemmelighed til universet takker jeg på forhånd for manifestationen af mit drømmekob.Tak for at jeg har den drømmestilling, som jeg længe har drømt om. Tak for at jeg kan udnytte mit potentiale og bruge mine evner. Tak for mine søde nye medarbejdere. Tak for de daglige spændende udfordringer. Tak for at arbejdspladsen ligger tæt på min bopæl. Tak for de smukke omgivelser. Tak for den rigtig gode løn og tak for al den anerkendelse og respekt jeg møder. Tak for at jeg nu kan være den leder, som jeg altid har villet være, og tak for at arbejdspladsen deler mine værdier. Tak for at medarbejderne behandles med respekt. Tak for mit fantastiske nye job! Tak for tilliden!
  Kh Karin

 42. Majken

  Jeg ønsker inderligt at manden jeg elsker finder vejen tilbage til mig og vores familie.

 43. Karin

  jeg ønsker at finde den mand som er god for mig og jeg er god for ham , altså manden i mit liv :-)

 44. Heidi Bille

  jeg ønsker at få et forhold til den mand jeg elsker og som elsker mig, at han ville kunne lytte til sit hjerte og tro på at det umulige vil ske…lige meget hvor svært det ser ud…kram

  1. Kristina

   Jeg ønsker mig så inderligt mit drømmehus hvor jeg kan leve i harmoni med min familie og min store passion heste.
   Det er det jeg vil og det jeg ønsker .

 45. Karen

  Jeg vil gerne fordybe mig i mindfulness og kreative terapiformer, og give kurser i dette, og formidle min viden og erfaringer, til at hjælpe andre mennesker i deres personlige udvikling. Min drøm er at lave kurser sammen med andre, indenfor samme interessefelt, eller supplerende felter indenfor personlig udvikling, da jeg holder meget af teamwork, og inspirerende gensidigt samarbejde.
  Gerne i et form for fællesskab, hus eller lign, og gerne med en cafe , da jeg som bijob gerne vil arbejde med sund kost, og kan lide at møde mennesker, også uformelt.

 46. Bettina

  Jeg ønsker mig brændende den gård hvor vores heste nu står. Min mand har altid tydeligt givet sin mening til kende omkring at han IKKE skal bo på landet. Denne gård ligger ikke rigtig på landet, og han siger at skulle det være så skulle det være der… Gården bliver nu sat til salg og jeg har helt ondt i maven over det. Det er DRØMMEN at bo i tæt kontakt med naturen med, i nærheden af mine dyr og sammen med min elskede familie. Dette ER min mulighed det er DET jeg vil.

 47. kirsten

  Jeg ønsker mig den mand jeg har mødt og kald på. At Han vågner op og komm
  er.

 48. Merete

  Jeg ønsker snart der kommer ro på :-) har længe ønsket mig et nyt job .
  I øjeblikket gør jeg rent 37 timer om dagen og lige blevet opereret i venstre håndled for carpal tunnelsyndrom og startet på job igen, men dog på deltid og mit håndled vil ikke rigtig være med til det og har fået seneknuder inde i hånden .
  Jeg ber dagligt universet om hjælp men når jeg endnu ikke ved hvad for et job er det jo ikke nemt for har ingen uddannelse til noget .Jeg ved bare jeg skal være sammen med mennesker ..Jeg kunne godt tænke mig et job som piccoline hvor man har forskellige opgaver hele dagen eller lager hvor jeg kan lægge varer på plads ..

  Hilsen Merete

 49. Lercke

  Jeg har altid haft en evne til at synke helt ind i min egen verden, og i lyset af det kreative formået i dette lille univers at “folde” smukke former frem, f.eks. i form af møbler. mit største ønske er nu at få lov at leve af denne egenskab, da dette ikke er et valg for mig, men ligeså nødvendigt som at trække vejret. Jeg ønsker for alt i verden at min datter ikke skal være ensom mere. Vi er lige flyttet, og hun til en ny skole, hvor hverdagen har fundet sig frem, hun er ikke længere den nye spændende elev i klassen mere, og det er som om hun nu er i en situation hvor det er svært at få sig en bedste ven i hele verden, hvilket hun aldrig har haft problemer med før.
  Jeg ønsker mig at min nu afdøde mormor der var mere end bare min mormor, men en sjæleven, et helle sted, en ubetinget kærlighed, og støtte de første mange år af mit liv, ved hvor vanvittig meget jeg savner hende, hver dag, hver time og hvert sekund.

  They may say i am a dreamer, but i am not the only one:)

 50. !!!

  Jeg ønsker at at leve sammen med manden jeg elsker, og at han tilgiver sig selv, så vi kan finde sammen igen og leve lykkeligt. De bedste tanker og tilgivelse til ham.

 51. Freja

  Jeg ønsker et guddommeligt sandt hjerte fuld af kærlighed til mig selv om mine omgivelser, at sprede, skabe, bo og modtage glæde og lys i æstetiske natur skønne omgivelser. At udvikle en dyb skelneevne og en klar kommunikativ tale og intuition, følelsen af dyb samhørighed og fællesskab i mine relationer. Et eventyrligt, guddommeligt, kærligt samfund, hvor alle er bevidste omkring universets love og deres skaberevner….

  10000000 tak for hjælpen og inspirationen.
  Kærligst Freja

 52. Mette Jørgensen

  Jeg ønsker at blive forenet spirituelt og fysisk i et livslangt kærlighedsforhold med min tvillingsjæl i 2019.

  Jeg ønsker at være fyldt med livsglæde, ha’ personlig succes og økonomisk rigdom.

  Jeg ønsker en fortsat spirituel udvikling af mine evner og kunnen.

 53. tine koed thomsen fragkiskatos

  Jeg ØNSKER i [r 2019 at bliver FRISAT, allerhelst KØBT FRI til MANGE PENGE fra mit nuværende firma Trikiklo.
  Jeg ønsker at TRIKIKLO får lov til at leve videre i rigtig MANGE år og opnår SUPER SUCCES med min mand ved roret.
  Jeg ØNSKER at uddanne mig til Integrativ Shadow Coach hos Debbie Ford/The Ford Institute.
  Jeg ønsker at BOsætte mig i Danmark fra dette forår/sommer 2012.
  Jeg ønsker at bo og arbejde tæt på Vesterhavet.
  Jeg ønsker at finde et dejligt og inspirerende job, der kan betale for mine og min søns daglige udgifter og gerne mere så jeg kan betale min gæld af.
  Jeg ønsker at min søn får den ALLERKÆRLIGSTE og VARME velkomst i sin nye danske skole og at han finder venner og kammerater og BLIVER GLAD og LYKKELIG.
  Jeg ønsker at blive hotelejer med egen lille butik ved den danske Vestkyst.
  Jeg ønsker at bevare Grækenland og Danmark i mit hjerte, og forene det ABSOLUT BEDSTE fra dem begge i mit og min lille families liv.
  TAK fra mit hjerte <3 Tine

 54. chara

  Jeg ønsker at manifestere mit højeste ønske om et hus til min lille familie. Et hus med en skøn have hvor vi leger, soler, nyder græsset og skyerne drive forbi. Ser allerede for mig hvordan mine piger leger i haven i timevis.
  Ønsker mig at fastholde mine ønsker og sund livstid med god energi og positive tanker.

 55. Rose

  Jeg er SÅ klar…har næsten solgt min lejlighed på 3.e sal og nu flytter jeg ind i det lille hus med have tæt på vand og natur ikke langt fra min gode veninde i Hvidovre, tæt på børn og arbejde.

  Huset med tre værelse, nyere køkken og bad – skal ikke laves meget, da jeg efter to flyt er godt træt af at sætte lejemål istand. NU…slapper jeg af under æbletræer og vinranke, hængekøjen er sat op, og der står utallige krukker med pelagonier og klokkeblomst, min kat ligger i solen og slapper af og der lyder skøn musik fra stuen, jeg er endelig fundet hjem…. Tak til UNIVERSET, guider, hjælpere og opstegne Mestere…..jeg er hjemme hos mit eget jeg, alt er i Gudommelig Orden

 56. Michael

  Jeg ønsker min kæreste Anja tilbage så vi kan skabe et godt liv sammen

 57. Karinne Knudsen

  Hej Jette.

  Tak for alle de gode artikler du skriver, de er til stor inspiration, og tak for at du her hjælper med at manifesterer <3

  Jeg lytter til, og stoler på mit eget guddommelige selv. Jeg er lykkelig sammen med den mand jeg elsker, og arbejder som clairvoyant healer.

  <3 – kram
  Karinne

 58. Connie Svane

  Hej Jette.

  Sikke nogle dejlige ønsker der er på siden.
  Nu manifesterer jeg min allerstørste ønske. Jeg arbejder ud fra den shamanistiske tilgang med healing og clairvoyance. Har min skønne cirkel/medinhjul, hvor jeg har klienter inde. Lige for tiden er min mand og mig ved og lave en svedehytte, det glæder jeg mig til. Mit ønske er, at komme til og leve af det hjemme ved mig selv, Hjælpe både dyr og mennesker. Det er sådan en dejlig måde og hjælpe på
  Jeg arbejder også med massage og zoneterapi.

  Mvh Connie

 59. Tine

  Jeg ønsker mig inderligt at blive bedre til at se-føle-mærke-lugte-høre-forstå og kommunikere med mine guider og min indre stemme.
  Så jeg kan aflive min tvivl på mig selv og finde ud af hvad det er jeg skal dedikere dette liv til,turde ta valget og komme i gang..

  Jeg ønsker mig den spirituelle syns operation der gør mig istand til at læse klart og tydeligt hvad der står bogen med min mission.

 60. Ulla Elm

  Jeg ønsker at finde manden og soulmaten i mit liv.
  Ønsker at min søn får et godt og givende liv. Ønsker at rejse og se og opleve
  fremmede lande og kulturer :-)

  Sender lige en lille reminder til os alle: Hvis hesten er død – så stå af!

 61. Jeg vil være coach og healer og udvikle mig hele tiden gennem de mennesker jeg kommer i kontakt med. Det skal være præget af kærlighed og visdom og et åbent hjerte; vil kunne leve godt af det og sådan at alle har råd til at komme.

  Så vil jeg gerne tage en clairvoyant uddannelse og kunne guide andre og samtidig have begge ben på jorden.

 62. Eli

  Jeg ønsker så inderlig at jeg og min min mand skal få endnu et barn mere, samt at jeg vil udvikle mine healende og clairvoyante evner som jeg åbenbart har. Det vil jeg rigtig gerne lære at bruge og generelt udvikle mig mere spirituelt og måske kan jeg leve af det en dag, og få stor succes og anerkendelse. Jeg ser også for mig at jeg vil blomstre op som følge af dette, noget der vil smitte over på min mand og mit barn, og sammen vil vi få en dejlig og lykkelig tilværelse sammen i fuld harmoni i mit hjemland.

 63. Meluka

  Fred og Kærlighed i min familie

 64. Helle

  Jeg ønsker at min lejlighed bliver solgt, at jeg i endnu højere grad er tro mod mig selv, at jeg tiltrækker den, for mig, rette partner, og har modet til at indgå i et parforhold med ham.

 65. Dorthe Lind

  Jeg ønsker mig inderligt 2 millioner kroner til, at udvide og istandsætte mit kursuscenter på Lesbos i Grækenland.

  Alle skal have glæde af stedet!

 66. Malene Høilund

  Dejlig inspirerende blog…Tak for det Jette. :-)

  Jeg manifesterer hermed ønsket om at mit liv bliver fyldt med glæder store såvel som små fra nu af og fremover.
  Jeg ønsker, at min healing vil blive efterspurgt fordi den giver lindring og glæde til de mennesker, dyr og planter som modtager den og at den bliver efterspurgt i en sådan grad at jeg vil kunne leve af det.
  Jeg ønsker at jeg får inspirationen og overskuddet til at skrive min bog færdig og at et forlag udgiver den med succes.
  Jeg ønsker jeg får muligheden for at hjælpe de mennesker jeg møder på min vej på den bedst mulige måde.

  Jeg tror på at det kommer til at ske og sender samme tro til alle andre der har skrevet deres ønsker her.

 67. lisbeth

  Jette—– du ved jo at jeg ønsker mig en livsledsager, en med et lyst sind, humor og hjertet på rette sted i alle sammenhænge og som holder af mig for det jeg er. En livsledsager som beriger mit ellers gode liv og som jeg kan berige med alt hvad jeg indeholder. Så enkelt er det og så enkelt skal det være. Det ville jo være dejligt hvis det var en med de samme kvaliteter som du besidder for du er noget helt specielt.

 68. Sanne

  Mit ønske er at min kæreste meget snart får det job han ønsker sig, så han kan blive glad og positiv igen. Jeg selv vil gøre min lange uddannelse færdig og dermed få mulighed for et udviklende og spændende job.

 69. karen

  Jeg ønsker:
  Klarhed til at forstå
  Kærlighed i mit hjerte
  Humor og musik i mit liv
  Velstand så jeg ubekymret kan leve godt og betale mine regninger
  Godt helbred og styrke til at udrette gode gerninger

  tak:-)

 70. Anna

  Mit højeste ønske er at mine børn vil få deres ønsker i livet opfyldt og at vi vel være raske alle sammen . jeg ville også gerne lære at bruge min skytsengel noget bedre

 71. Tine

  Mit højeste ønske er at forstå mine dyr. At kunne leve i harmoni med dem og give dem den respekt de fortjener, samt acceptere dem som levende væsner med håb og forventninger. Alle mine dyr skal have det godt, når de bor ved mig, og jeg tror næsten, at jeg er en magnet på heste, der ikke har haft det helt optimalt.
  Jeg ønsker selv at lære, at telepatere med mine dyrevenner, så vi kan opnå større forståelse for hinanden på et højere plan. Lige nu må jeg nøjes med kropssproget. :)
  Jeg ønsker, at jeg vil se en større mening mellem forholdet dyr og mennesker har til hinanden.
  Jeg har desuden lovet, at jeg ville give mig selv et kursus i komunikationer med dyr, når jeg engang bliver 18 år. Men hvis der melder sig noget før den tid, så er jeg klar!

  Jeg ønsker mig også en tilfredsstillende studenter eksamen, når den tid engang kommer.

  Tine Petersen

 72. Karin

  At lave et fysisk ‘BevidsthedsHotel’ i en smuk gammel bygning i det indre af København.

  Her kommer mennesker (og måske også dyr?) der ønsker kontemplation i en dag eller i en hel uge. Et slag by-refugium.

  Her findes meget stilhed, det blideste musik, rislende vandvægge, levende ildsteder, nærende the-ritualer og opløftende/afslappende dufte. Alle beroligende og livgivende fysiske sanser udforskes og næres. Klarheden og bevidsthedsniveauet øges.

  Jubiii …jeg glæder mig SÅ meget …!

  Når du tjekker ind på BevidsthedsHotellet hvad vil du så gerne opleve/opnå?
  Og hvad er ellers muligt?

  Kh Karin

 73. Hanne

  Jeg ønsker at :

  – elske og accepter mig selv
  – føle mig fortjent til alt det gode
  – lukke op og modtage det der er godt for mig
  – skabe tryghed for mig selv
  – stole på at alt er godt. :-)

 74. Pia H.

  Kæreste Jette. Jeg manifesterer hermed ønsket om at jeg får lige nøjagtig dét job, jeg skal have – som giver mig de udfordringer, jeg ønsker og hvor jeg bliver behandlet med respekt for mine evner.
  Jeg sender disse tanker med et stort smil og en lethed i hjertet,
  Kærlig hilsen Pia

 75. ingunn

  Jeg vil leve hundre prosent i alle sammenhenger, være modig nok til å være meg selv. Det er ikke så viktig hva jeg gjør og ikke gjør, bare jeg følger mitt hjerte i det jeg gjør.

 76. Emil

  Jeg har en klar overbevisning om at jeg nok skal lykkes med mine projekter og ideer, til en start vil jeg udvikle apps og spil til iPhone og Android, og håber på denne måde at kunne hjælpe rigtig mange til en lettere hverdag, ved at benytte sig at mine udgivelser.

  Herudover vil jeg gerne opleve hele verden, på godt og ondt, være økonomisk uafhængig og leve et liv fyldt med oplevelser, glæde og tilfredstillelse.

  På sigt vil det højst sandsynligt betyde, at når jeg opnår økonomisk uafhængighed, vil meget af min tid gå med at skabe og hjælpe andre, evt. ved at udvikle ideer og systemer til sundhedssektoren, og på den måde redde liv!

 77. Gitte

  Jeg vil gerne blive bedre til at bruge min intuition, bedre til at lytte til min skytsengel. Jeg har et stort ønske om et godt og sundt liv til mine tre børn. Det ligger mig meget på sinde.

 78. Else

  Jeg ønsker et liv med økonomisk frihed til at udvikle mig spirituelt. Til at rejse, vandre og nyde hver dag som funklende perler på en snor!
  Jeg ønsker at leve i harmoni med mig selv og de mennesker der omgiver mig. Jeg ønsker at hjælpe, vejlede mennesker der har brug for min støtte, Jeg ønsker mig et liv i kærlighed og indre fred og tro på at alt dette vil ske!

 79. lise

  jeg ønsker mit sted til at stresset og syge heste kommer og får fornyet energi.
  med bjerregårds dråber og urter som findes i min butik.
  og jeg tager ud – og healer / snakker med heste. min indtægt øges hele tiden

 80. Åh hvor er det en dejlig opfordring. Min store drøm er at jeg lykkedes med at være sprunget ud som selvstændig. At jeg som clairvoyant bliver ved med at udvikle mit syn, at mine sessioner briner kærlig healing til modtagerne og at jeg tør tage al den positive feedback ind jeg har fået :-) At jeg i alle mine celler og på det dybeste plan selv forstår den måde jeg er healer på, så jeg kan manifistere mit kraftfulde potintiale med tillid og troværdighed , og at min påtænkte kombination af walk & talk med healing i naturen blir’ en succes og når ud til en masse mennesker. At jeg om 1 år har så travlt og tjener så mange penge, at jeg kan sige mit nuværende job op. :-)
  Skøn dag derude….

 81. Dejligt at læse alle Jeres ønsker.
  I takt med at jeg læser dem, visualiserer jeg at de bliver manifesteret og går i opfyldelse, og jeg sender jer dermed alle god energi og positiv tænkning.
  Jette Harthimmer

 82. Kjersti

  Jeg ønsker å få leve sammen med den mannen jeg elsker. Jeg ønsker også å få den jobben som jeg nå på torsdag skal på intervju på.

 83. Conni

  Min drøm og håb for nuet og fremover, er at jeg finder kærligheden. Gensidig ubetinget kærlighed, som jeg ønsker at dele med manden i mit liv. Han har de dejligste øjne og det mest charmerende smil – og den lækreste krop. Han er min bedste ven og sparringspartner, giver mig kærlige skub og inspirerer mig til at blive et bedre menneske, ligesom han inspireres af mig til det samme. Vi har det sjovt sammen – og er alvorlige sammen…..og har det mest fantastiske sexliv.

 84. Jeg ønsker å være lykkelig i den verden jeg lever i uansett hvor jeg måtte befinne meg. Jeg ønsker å være sterk og tydelig, energisk og kreativ. Jeg ønsker å bli elsket for den jeg er og elske noen tilbake. Jeg ønsker at dette skal vare livet ut. Jeg ønsker å jobbe mindre og bruke mer tid på å være kreativ, skape bilder, invitere gjester, by på meg selv, god mat og ha energi til å være sosial slik at jeg kan møte flere mennesker og lære mer om livet. Jeg ønsker også å utvikle mine synske evner og arbeide med healing slik at jeg kan hjelpe andre mennesker med å forstå livets egenskaper.

 85. Jan A

  Mit højeste ønske er at have succes som person/foredragsholder/speaker, som kan hjælpe og vejlede andre mennesker med at få det gode liv. At leve efter nedenstående punkter.

  Tips to live the good life. Be yourself, be honest, do your best, take care of your family, treat people with respect, be a good citizen, follow your dreams, follow your heart.

 86. Maiken

  Jeg ønsker mig et hjem, hvor jeg føler mig tryg og lykkelig på alle måder.
  Et hjem i smuk natur og have til.

 87. Nie

  Jeg ønsker å bli ansatt i min drømmejobb hvor jeg får faglige utfordringer, vises tillit til erfaring og kunnskap som allerede er ervervet, får mulighet til å vokse både faglig og personlig og som også gir veldig god lønn. Så ønsker jeg å finne en rimelig, trivelig, stor og lys leilighet som ligger sentralt og i et trivelig og fint strøk hvor jeg ofte kan invitere min kjære, min familie og mine og hans venner til et hyggelig selskap. Samtidig synes jeg det vil være fint å være i et fast forhold med en partner som innehar de viktigste kvaliteter som jeg ønsker hos en partner: åpen, ærlig, snill, kjærlig, trofast, åndelig opptatt, humoristisk, sporty, kjekk, maskulin, lidenskapelig og som gjerne har god utdanning og romslig og ryddig økonomi:-) Så ønsker jeg at mine kjære, mine venner, bekjente, kolleger og andre får et rikt og lykkelig liv!

 88. Mette Aa

  Jeg ønsker at drive en lektiecafe hvor børnene i min by kan komme og lave lektier, få hjælp til lektierne og hygge sig imens. Jeg ønsker at min lektiecafe ligger på gågaden. Lektiecafeen støttes financielt af kommunen og jeg får lærerløn får at drive stedet. Jeg kan hjælpe i matematik, engelsk og dansk. Derfor ønsker jeg en kollega der kan hjælpe med de naturvidenskabelige fag samt fransk og tysk. Lektiecafeen er for hele folkeskolen. Tidlig eftermiddag for de mindste og mellemtrinnet og sen eftermiddag / tidlig aften for de ældste børn.
  Indtil min lektiecafe står klar ønsker jeg at arbejde i en Sfo/skole som støttelærer, skolepædagog og lektiehjælper.
  Jeg ønsker at jeg i mit liv er omgivet af glade, taknemmelige og positive mennesker og at jeg har helt styr på at leve mit liv uden stress.

 89. Jeg ønsker at arbejde med regresjonsterapi og healing og få akkurat så mange kunder så jeg kan betale min skat og jeg kan forsatte at være så rig at jeg kan rejse der jeg vil og gi bort de gaver, jeg vil.
  Og så vil jeg husker jer der skriver her på at universet opfatter ikke “ikke” – så husk at be om det du vil have, ikke hvad du ikke vil have. Ditt sind forstår heller ikke “ikke”. Hvis jeg siger: “Ikke tenk på en rosa elefant” – hvad gør du så?

 90. krebsen

  Jeg ønsker mig at blive helt rask.
  Så rask så jeg selv kan vælge hvilket liv jeg ønsker at leve, fremfor hvad
  dagen bringer. Og så mod til at vælge livet.

 91. karen

  Jeg manifestere hermed mit store ønske om at blive guldsmed og få min egen butik med smykkker som kommer ind under huden på folk. Samtidig ønsker jeg at have mit eget værksted og en chinchilla pension. Jeg ønsker MIG fri for for mange bekymringer, samt et godt helbred og at jeg vil forblive en populær person som mange kan lide. Jeg drømmer og ønsker et dejligt hus eller gård. Lige nu onsker jeg min bare fri for bekymringer, at min lille pus kommer sig helt og alt går fremad – jeg er klar og tage imod

 92. Inger J A

  Siden september 1993 har jeg ønsket å slippe fri fra min slitsomme, høye, ringende tinnitus og leter hver dag etter en mulighet til å bli kvitt den … dette er et av mine høyest prioriterte ønsker for igjen å kunne leve et mer tilnærmet normalt liv igjen. Diverse leger, helsevesen og healere har hittil ikke kunnet hjelpe, men et eller annet sted er det trolig en mulighet … som jeg kanskje kan se en vakker dag…..

  1. Hanne

   Kære Inger.
   Det forstås! Her er en “lille ting” med stor effekt til dig og alle andre der lider af tinnitus såvel som hovedpine og tilbagevendende kvalme. Og du kan gøre den selv til hver en tid.

   Metoden hedder triggerpunkt-behandling og er særdeles virksom og anerkendt. vi bruger den bl.a. på vores klinik og i vores forretning hvor vi gerne lærer den fra os, da den er en stor hjælp til værdifuld selvhjælp:

   1)Tag fat godt inde om om scalenerne i skiftevis den ene og den anden side af halsen. Du tager fat med den modsatte hånds tommel og øvrige fingre og kontakter blidt de ømme punkter, der kan føles som knuder.

   2)Træk vejret dybt, tager godt fat og klem til, mens du puster la-a-a-ngsomt ud.
   Slap gerne af i bækkenbunden imens og forestil dig, at du ånder ud her også.

   Gå nu hele vejen ned igennem halsmusklen og koncentrer dig særligt om de ømme punkter.
   Gentag max tre gange i hver side. Husk vejrtrækningen :-) – og bagefter en stor tår vand.

   OBS: Vær opmærksom på, at selv en kort massage kan give dig voldsom kvalme. Det går hurtigt over igen.

   Hvad går det ud på?
   De ømme punkter ligger ofte som perler på snor. Ofte som en eller to store “perler” af forkrampet muskelvæv (infiltrationer) ned langs scalenerne, som de lange halsmuskler her også kaldes.

   Når du aktiverer infiltrationerne på denne måde – først blidt, siden med et stadigt fastere pres – øger du blodgennemstrømnngen i den ellers “lukkede” muskel. Den bliver skyllet igennem og kan bedre slappe af og finde sig til rette i en mere naturlig, sund tilstand.
   Infiltrationerne blokerer for vigtig energi og blodcirkulation, så du kan også opleve at dit syn bliver bedret og at du får en friske kulør i ansigtet.

   (Hvis du har svært ved at lokalisere scalenerne, så går de skråt ned fra oppe under øret og hæfter under kravebenet i hver side.)

   Samme metode er særdeles effektiv mod tinnitus, når den bruges på to punkter lige over og udfor skulderbladenes top. Men her skal du nok have en hjælpende hånd. Vejrtrækningen er den samme. (Du kan evt. prøve med en hård bold op ad en væg).

   Hvis du har en god pig-måtte, kan du bruge den til at løsne musklerne op. Her bruger jeg selv nakkepuden fra Hegu Akupres måtten til siderne af halsen og hele rygpuden til at løsne op i ryggen. Og det virker guddommeligt, når man er ved at blive bims af hovedpine og ringen for ørerne.

   Held og lykke med øvelsen :-)

   De bedste hilsner
   Hanne Vesti

   (Disclaimer: Hegu-måtten er ikke et helt upartisk valg, da vi er importør. Men den er i al beskedenhed den bedste. Jeg synes dog godt, jeg kan skrive det, da vi næsten har indstillet importen og kun sælger en professionel version til professionelle behandlere.)

 93. Jane

  Godt lige at blive mindet om det . Tak for det

 94. Supert indlæg, Jette! Tak for påmindelsen! ♥

 95. Susanne

  Hermed manifesterer jeg min store drøm, som er min egen klinik hvor jeg kan give behandlinger og sælge min kunst, og på en så god og succesfuld måde at jeg kan leve af det. Jeg manifesterer et sted hvor mange mennesker kommer ,fordi der er rart at være …et sted fuld af kærlighed og energi og masser af grin ♥

  Jeg glæder mig , jeg tar´imod… jeg er så klar…

  smil fra Susanne

 96. Charlotte

  Nu manifesterer jeg det altså også her på din hjemmeside (med sved på panden):

  Jeg ønsker mig min egen garnbutik, hvor jeg kan smitte alle med min store passion for garn og kreative skabelser i alle størrelser og udseender. Et sted med salg, jeg kan leve af, kreative kurser, højt til loftet og med plads til alle, der for en tid i deres liv har tabt pusten og ønsker at gå en anden vej…………

  Et sted, hvor jeg hver dag kan være omgivet af garn i alle kvaliteter og farver……………

  Kom hid alle mine kreative guider og pust på mig.

  Jeg er klar!

  kh
  Charlotte

  1. Helle

   Den forretning har jeg allerede lyst til at besøge, har den også salg af garn og opskrifter på nettet?
   Det lyder til et skønt sted at komme og garnnørde!!!
   Alt det bedste
   Helle

   1. Charlotte

    Selvfølgelig, den har det hele, i hvert fald med tiden……jeg tænker først en fysisk butik, fordi jeg ønsker direkte kundekontakt. Derefter en web!! Jeg kigger og kigger efter lokaler…….steder, hvor der i forvejen ikke sælges garn. Giv endelig lyd, hvis du ser noget……….mit sted.

   1. Charlotte

    Kæmpehyggelig strikkecafe skal der være, men også kurser, hvor man kan blive lidt klogere og dele ud af sin egen viden og kunnen. Det liv, vi lever i dag har alt for ofte for lidt fokus på praktiske færdigheder!

    kh

    1. Hanne

     Jeg ønske at gøre Anerkendende Sprogbrug til det nationale sprog :-)

     Waw ! for en verden vi kunne skabe sammen.

     Jeg tillader det at ske :-)

     Kærligst fra Hanne

     1. AnnetteMarie Hansen

      Jeg tiltrækker mennesker til min virksomhed Naturens Kraft og Visdom som ønsker en vej til indre ro, healing, nærvær, langsommelighed og naturforbindelse. Jeg tiltrækker klienter til min klinik hvor jeg tilbyder Mindfull healing og deltagere på mine naturvandringer og workshops i naturen.

      TAK TAK TAK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top