Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Sådan manifesterer du dine ønsker

Manifester dine ønsker – Gør drømme til virkelighed.

sådan manifesterer du dine ønsker Manifester dine ønsker. Tiltræk og skab det, du ønsker dig. Her er opskriften hvordan.

Her får du et blogindlæg samt en video, der på en let og overskuelig måde viser dig, hvordan du indfrier dine mål og drømme.

For hvis dine drømme skal blive til virkelighed, skal du lægge en særlig energi og bevidsthed i dine ønsker.
Du lærer også hvordan du får dine engle og guider til at hjælpe dig.

Walt Disney har sagt: Hvis du kan drømme det, kan du også skabe det.

 

Manifester dine ønsker – sådan gør du – 7 gode råd.

1. Ønsket skal komme fra dit hjerte.
Hvis der er noget du ønsker, så har du i dig, potentialet til at skabe og manifestere det. Dette er et faktum.

For at du kan få succes med at manifestere ønsket, skal du som det første sikre dig, at ønsket kommer fra dit hjerte og ikke fra dit hoved eller dit ego.

Glem spørgsmålet: Hvordan skal jeg skabe, tiltrække eller realisere mit ønske? Hvordan skal det kunne blive til virkelighed.
Fokuser og læg i stedet al din energi på spørgsmålet: Hvorfor er er dette ønske vigtigt for mig?

Hvorfor er et langt stærkere og vigtigere spørgsmål i skabelsesprocessen, end hvordan.

Kom gerne op med en masse gode grunde til hvorfor ønsket er vigtigt for dig, og hvad det vil give/betyde for dig, hvis det bliver til realiseret. Ikke bare 3 grunde, men 20, 30 … ja 100. Jo flere jo bedre.

Dine grunde skal være så stærke og kraftfulde, at du mens du skriver eller fortæller om dem, kan mærke indeni dig at du virkelig brænder for dit ønske. Du kan mærke, at det bare føles rigtigt for dig. Det føles vigtigt. Det føles som at det er det mest naturlige i verden.

Når det du ønsker, kommer fra hjertet, vil du mærke en særlig gnist – en passion. Du bliver simpelthen helt høj af at fortælle om dine ønsker.

Kommer dit ønske fra hjertet, kan andre også mærke at det er det rigtige for dig. De føler sig næsten blæst bagover af din begejstring, energi og entusiasme.

Nu ved du, at ønsket er sandt og rigtigt for dig og at der bag ønsket er den helt rigtige energi.

Når først du har fået dine hvorfor – dine grunde og argumenter i på plads, så kommer svaret på dine hvordan helt af sig selv. Du vil få vist det første skridt du skal tage, vejen du skal gå og du vil blive inspireret til at gøre det der skal gøres.

Undervejs må du stole på hvad dit hjerte og din intuition fortæller dig, og lad dig guide af følelsen.
Det du gør skal føles rigtigt. Gør det det, så vil der være et helt særligt energifelt over dit ønske og i det energifelt sker skabelsen. Du er nu i fuld gang med at tiltrække, skaber og manifestere dit ønske.

Dit hjerte/din intuition/din mavefølelse er i forbindelse med din sjæl og sjælen er i forbindelse med den åndelige verden. Derfor kan du trygt lytte til samt følge de råd, forslag og anvisninger du får på daglig basis. Dette er et vigtigt skridt – for uden handling, kommer du ingen vegne.

Læs også >> Stol på din intuition.

2. Vær klar, konkret og specifik.
Skriv ønsket på et stykke papir. Ønsket skal være klart og entydigt. Du må være helt specifik i dit ønske for ellers kan Universet ikke vide, hvad det er du vil have.

Lidt på samme måde som når du på en GPS indtaster en destination. Hvis ikke du skriver en helt specifik adresse, så kan din GPS ikke hjælpe dig eller guide dig til dit mål.
Sådan er det også med dine ønsker. Hvis ikke du ved hvad du vil have eller hvad du ønsker dig, så kan den åndelige verden, dine guider og engle heller ikke hjælpe dig med at vise dig hvad eller hvordan du gøre.

3. Skriv, læs højt og visualiser.
Skriv dit ønske ned. Dette vil hjælpe dig med at gøre ønsket klart og det forstærker energien bag ønsket. Nu er ønsket ikke længere bare i dit sind, men det har allerede taget en fysisk form (for nu står det på et stykke papir).

Hav gerne papiret med dig eller skriv ønsket på et lille kort, som du hver dag kan tage frem og læse (højt). Gerne flere gange om dagen. Jo oftere, jo bedre.

Mens du læser, forestiller du dig ønsket klart og detaljeret, med så mange af dine sanser som muligt.
Se dig selv stå i billedet, som var dit ønske allerede manifesteret.
Se det – føl det – mærk det – visualiser det, som om at det allerede ER virkeligt lige her og nu.

4. Tro på det.
Du må være fast besluttet på, at du vil manifestere ønsket og du må naturligvis også tro på det.
Tvivler du, vil det blokere for skabelsesprocessen.

Bag enhver tanke, følelse, ord og handling, er der en energi, en vibration og det er denne energi, denne vibration der tiltrækker, skaber og realiserer dit ønske.

Du får det du tror på. Så hvis du har den mindste tvivl, usikkerhed, ubeslutsomhed, passivitet eller negativitet omkring dit ønske, vil det ikke lykkes for dig at skabe det. Derfor må du være positiv og optimistisk.

5. Universets opbakning.
I alt hvad du foretager dig, har du 100 % opbakning fra Universet, dine hjælpere og guider.

De motiverer, støtter og hjælper dig. De skubber dig i den retning du går, tænker og føler.
De skelner og vurderer ikke hvad der er godt eller skidt for dig.
De giver dig det, du beder om.
Det betyder, at hvis du tror at du kan, at du vil lykkes og at du vil få succes med at manifestere dine ønsker, så vil det være sådan. Det vil lykkes for dig. Dine bønner vil blive hørt og vejen blive vist for dig.
Hvis du derimod tror det modsatte og du tvivler, så vil det desværre også vise sig at holde stik.

Du får det tilbage som du sender ud og dine tanker og overbevisninger vil skabe din virkelighed.

6. Forvent det bedste.
I forlængelse af ovenstående, så vær fortrøstningsfuld og forvent det bedste i hvert eneste øjeblik.
Måske har du hørt nogen formulere det på følgende måde: Forvent hver dag et mirakel. Tro på og vær overbevist om, at I dag sker det.
Det er faktisk et ret godt råd, fordi det du forventer og tror på, er hvad der vil blive dig givet.

Vær overbevist om at muligheder vil blive præsenteret for dig, døre vil åbne sig og at du vil blive vist vejen du skal gå samt hvilke valg og beslutninger du skal træffe.

Vær fleksibel og vær åben for alle de veje, løsninger, gode råd og muligheder der viser sig for dig. OG husk at handle på dem. Gør noget.
Måske kommer tingene til dig på en lidt anden måde end du havde forventet og måske indfries dit ønske hurtigere end du havde turde håbe på. ?

7. Vær taknemmelig.
Dette er en meget vigtig nøgle.
Den største bøn er ikke at bede om, men derimod at takke for at det du ønsker dig allerede ER manifesteret.

Et ønske og en drøm kan forblive som et håb og ligge derude og vente på dig i fremtiden, hvorimod det manifesteres og tiltrækkes i nuet, hvis du takker for og påskønner det, og lader som som om at du allerede har fået og skabt det.

Dette skyldes energien og den vibration der er i dine tanker og ord.
At gå og håbe på noget, har en lav energimæssig skabende effekt, hvorimod der er fuld power på taknemmelighed. Taknemmelighed fungerer altså som en super stærk magnet.

Gør dine drømme til virkelighed.

Nu har du alt hvad du har brug for, for at kunne manifestere dine ønsker, så nu er det bare med at gå i gang.
I ovenstående video fortæller jeg om vejen du må gå: Fra ønske til virkelighed. Manifester dine ønsker.

Sæt endnu mere skub på dine ønsker.
Hvis du vil have endnu mere fart på, så dine ønsker hurtigt kan realisere sig, så hør min lydfil >> “Loven om tiltrækning” 
I lydfilen får du flere gode råd om hvordan du skaber og tiltrækker netop det, du ønsker dig og du lærer også om hvordan de spirituelle love indenfor tiltrækning og manifestation fungerer.
Lydfilen er skrevet og indtalt af mig. Den varer 1 t og 48 min og koster 49,- Kr
Du kan høre den så ofte du vil på din mobil, tablet eller computer. Der er ingen udløbsdato på den.

Læs også >> Tankens kraft. Så stærke er dine tanker.
Læs også >> Hvad er det præcist du ønsker dig?

25 kommentarer til “Sådan manifesterer du dine ønsker”

  1. natasja

    du er så god :) er det ikke noget med at man skal skrive sit ønske i nutid?? eller er jeg helt galt på den

  2. Hanne

    Jeg er stor fan af alle dine lydfiler. Hvornår producerer du nye? Jeg vil meget gerne købe flere ?❤️

    1. Hej Hanne
      Tak for din dejlige feedback på mine lydfiler: http://harthimmer.dk/butik/

      Der kommer nye online kurser, foredrag og meditationer når/hvis de “kommer til mig”.
      Jeg har brug for tid samt inspiration, ligesom en forfatter der venter på sin næste bog eller musikeren der skal udgive et nyt album. ?

      Jeg kan dog afsløre at der er to nye podcast på vej: https://harthimmer.dk/podcast/ ??

  3. Kære Jette ❤️

    Tak for du deler din viden på smukkeste vis . Du er et meget inspirerende menneske at lytte til . Elsker at høre dine podcast om spirituelle emner .

  4. Pingback: Ved dine guider hvad du vil? | Få hjælp af dine guider. Jette Harthimmer

  5. Lotte

    Tak for dig! Tak for din energi! Den er lige spot om på, hvad jeg har brug for for tiden.
    Jeg har i mange år dyrket The law of attraction og bogen The secret har været fast inventar på mit natbord i 8 år. Jeg har manifesteret alt lige fra min drømmemand, drømmejob, den taske jeg i så mange år havde drømt om, og senest drømmehuset – eller dvs drømmebeliggenheden for planen er nemlig at rive ned og bygge nyt når vi ellers får solgt vores nuværende bolig.
    Til at starte med var jeg utrolig i tvivl om det var en god ide at flytte, det nye hus vil være langt dyrere at bo i og vi har det jo rigtig godt hvor vi er. Men drømmen har altid været at komme ´tilbage` tættere på familien og på byen. Og selvom det var en svær beslutning at sætte vores hus til salg, så føles det så rigtigt nu, nu kan vi bare ikke vente med at få solgt og komme videre. Men ingenting sker. 8 fremvisninger på 5 måneder men ingen bud og derudover også tre aflysninger på dagen. Jeg mangler virkelig inspiration og god energi til at manifestere drømmen om at flytte og bygge nyt. Skal jeg mon fokusere på salg af vores hus eller skal jeg fokusere på det nye hus vi bygger og så ikke spekulere på salget?
    Jeg skriver hver aften `dagbog` hvor jeg takker for de ting jeg har oplevet og allerede manifesteret. Jeg tænker dagligt på hvor dejligt det bliver når først vi er flyttet og jeg forstiller mig jævnligt at tage fat i håndtaget og gå igennem vores nye og dejlige hus. Men ingenting sker og inderst inde kan jeg nok ikke lade være med at føle at det er lidt træls endnu en gang at skulle rengøre hele huset til en fremvisning som alligevel ikke fører til noget. Men det er så svært at komme af med den følelse, når det lige netop er hvad man oplever hele tiden.

  6. Kirsten Møller

    Tak for altid dine gode opslag og vejledning ??????kunne du evt fremkomme med nogle øvelser om tilgivelse og hvorfor det er så vigtig at tilgive ? Hvad med ens vrede over det der er sket, hvordan kan den afhjælpes spirituelt?
    Mvh kirsten

    1. Hej Kirsten,
      Tak for din feedback.
      Jeg sidder desværre ikke inde med øvelser der kan bruges til tilgivelse samt til at komme af med vrede, men er sikker på at du kan finde nogle hvis du søger lidt på nettet.
      De bedste tanker herfra.

  7. Jeg kender mennesker, der er dybt ulykkelige, fordi de ikke ved hvad de ønsker sig. Umiddelbart set har de det hele, og alligevel føles livet bare forkert. Selv de ting der burde være vidunderlige mister glansen i sorgen over ikke at kunne finde sin vej i livet. Har du et indlæg om at søge og søge, i årevis, efter noget at brænde for, og ikke kunne finde det?

    Tak for dit indlæg.

  8. Mette

    Hej Jette,

    Jeg vil prøve at teste ovenstående, men kan man kun fokusere på ét ønske af gangen eller kan man godt “sætte ild i flere”? Jeg tænker, hvis de er vidt forskellige og ikke (umiddelbart) modarbejder hinanden? Eller skal man fokusere på ét af gangen?

    Tak for en super inspirerende side, podcasts, kurser mv!

    1. Hej Mette,

      Du kan godt ønske flere ting men du vil opleve, at det er det letteste og hurtigste hvis du kun fokuserer på samt arbejder på ét ønske af gangen.

      Tak for din positive feedback. ?

  9. Lui

    Du er altid en stor inspiration ?

  10. Sanne

    Tusind tak Jette,

    dine gode råd kom på det helt rigtigt tidspunkt. Wauv – du er god – tak

  11. Winnie Kramer

    Tusind tak……..for dit livsberigende og livsbekræftende skriv. Det er virkelig et jeg kan bruge til noget.det giver mig bare så meget mening. Tak :)❤️

  12. May-Britt

    Tusind tak Jette. Jeg vil helt klart gå i gang med det samme :-) og holde fast i 1 måned. Små skridt. Hvad kan det ikke føre til :-)

  13. Sarah

    Tak Jette :)

    Jeg så “if you can dream it, you can do it” igennem en butiksrude jeg løb forbi.
    Det sjove er, at jeg har løbet og gået forbi den så mange gange; butikken er dør om dør med den opgang jeg bor i, men jeg har aldrig set det lille skilt før. Men dagen jeg då det, var netop en dag hvor jeg var i fuld gang med at tage de første små skridt mod at realisere en drøm.

    Pudsigt at du bringer det op her <3 og i den forbindelse! :)

  14. Jytte

    Hej Jette
    Tak for et godt indlæg! Det ville være genialt, hvis du ville skrive lidt om konkrete situationer, hvor du selv har nået dine mål ved selv at gøre ovenstående.
    Ha’ en dejlig uge!

  15. Anne

    TAK!

    Fantastico – de virker, de 7 gode råd!
    Jeg er i gang med at praktisere og skabe efter denne tankegang. Og det går helt godt :-)

    Der er et ordsprog, der siger, at gode råd er nogle , man giver videre til andre, fordi man ikke selv kan bruge dem til noget … Men det gælder altså absolut ikke her ;-)

    TAK!

  16. Birgit

    “Forvent hver dag et mirakel” Whau… Fik helt gåsehud, da jeg læste den sætning, det kan kun være et godt tegn.
    Tak Jette, du er uundværlig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top