Sådan manifesterer du dine ønsker

Manifester dine ønsker – Gør drømme til virkelighed.

manifester dine oenskerManifester dine ønsker. Sådan gør du.

Her får du et blogindlæg og en video der på en let måde viser dig, hvordan du indfrier dine mål og drømme. Hvis dine drømme skal blive til virkelighed må du sætte skub på og lægge energi i dine ønsker.
Du lærer også hvordan du får dine engle og guider til at hjælpe dig.

Walt Disney har sagt: Hvis du kan drømme det, kan du også skabe det.

Manifester dine ønsker – sådan gør du – 7 gode råd.

1. Ønsket skal komme fra dit hjerte.
Hvis der er noget du ønsker dig så har du i dig, potentialet til at skabe og manifestere det. Dette er et faktum.

For at du kan manifestere ønsket, skal du dog som det første sikre dig at ønsket kommer fra dit hjerte og ikke fra dit hoved eller dit ego.
Glem spørgsmålet: Hvordan skal jeg skabe, tiltrække eller realisere mit ønske? Hvordan skal det kunne blive til virkelighed.
Fokuser og læg i stedet al din energi på spørgsmålet: Hvorfor er er dette ønske vigtigt for mig?

Hvorfor er et langt stærkere og vigtigere spørgsmål i skabelsesprocessen, end hvordan.

Kom op med en masse gode grunde til hvorfor ønsket er vigtigt for dig og hvad det vil give/betyde for dig, at det bliver til virkelighed. Ikke bare 3 grunde, men 20, 30 … ja 100. Jo flere jo bedre.
Dine grunde skal være så stærke og kraftfulde, at du mens du skriver eller fortæller om dem, kan mærke indeni dig at du virkelig brænder for dit ønske. Det føles bare så rigtigt for dig. Det føles vigtigt. Det føles som om at det er det mest naturlige i verden.
Når det, du ønsker kommer fra hjertet, så vil du mærke en gnist – en passion. Du bliver simpelthen helt høj af at fortælle om det.

Kommer dit ønske fra hjertet, så kan andre også mærke at det, er det rigtige for dig. De føler sig næsten blæst bagover af din begejstring og entusiasme.
Nu ved du, at ønsket er sandt og rigtigt for dig og at der bag ønsket er den helt rigtige power.

Når først du har dine hvorfor – dine grunde og argumenter i på plads, så kommer svaret på dine hvordan  helt af sig selv. Du vil få vist vejen du skal gå og du vil blive inspireret til at gøre det, der skal gøres.

Undervejs må du stole på hvad dit hjerte og din intuition fortæller dig. Du kan lade dig guide af følelsen. Det du gør skal føles rigtigt. Gør det det, så vil der være en hel særlig energimæssig kvalitet over det og i dette energifelt sker skabelsen. Du tiltrækker, du skaber, du manifesterer dit ønske.

Dit hjerte/din intuition/din mavefølelse er i forbindelse med din sjæl og sjælen er i forbindelse med den åndelige verden. Derfor kan du trygt lytte til samt følge de råd, forslag og anvisninger du får på daglig basis. Dette er et vigtigt skridt for uden handling, kommer du ingen vegne.

2. Vær klar, konkret og specifik.
Skriv ønsket på et stykke papir. Klart og tydeligt. Du må være helt specifik for ellers kan Universet ikke vide hvad det er du vil have.
Lidt på samme måde som når du på en GPS indtaster en destination. Hvis ikke du skriver en helt specifik adresse, kan GPS ikke hjælpe dig.
Sådan er det også med dine ønsker. Hvis du ikke ved hvad du vil have eller hvad du ønsker dig, så kan den åndelige verden, dine guider og engle ikke hjælpe dig med at vise dig hvordan.

3. Skriv, læs højt og visualiser.
Skriv dit ønske ned. Dette vil hjælpe dig med at gøre ønsket klart og det forstærker også energien bag ønsket. Nu er ønsket ikke længere i dit sind men det, har allerede taget det første skridt i en fysisk form (nu står det på et stykke papir).
Hav gerne papiret med dig eller skriv det på et lille kort, som du hver dag kan tage frem og læse (højt). Gerne flere gange om dagen. Jo oftere, jo bedre.

Imens du læser det, forestiller du dig ønsket klart og detaljeret og med så mange sanser som muligt.
Se dig selv stå i billedet som var ønsket allerede manifesteret. Se det – føl det – mærk det – visualiser det som om at det ER virkeligt lige her og nu.

4. Tro på det.
Du må være fast besluttet på at du vil manifestere ønsket og du må naturligvis også tro på det.
Tvivler du, vil det blokere for skabelsesprocessen.

Bag enhver tanke, følelse, ord og handling er der en energi, en vibration og det er denne energi, denne vibration der tiltrækker, skaber og realiserer dit ønske.
Du får det, du tror på. Så hvis der er den mindste tvivl, usikkerhed, ubeslutsomhed, passivitet eller negativitet omkring dit ønske, så vil det ikke lykkes for dig at skabe det. Derfor må du være positiv og optimistisk.

5. Universets opbakning.
I alt hvad du foretager dig har du 100 % opbakning fra Universet, dine hjælpere og guider.

De motiverer, støtter og hjælper dig. De skubber dig i den retning du går, tænker og føler.
De skelner og vurderer ikke hvad der er godt eller skidt for dig. De giver dig det, du beder om. Det betyder at hvis du tror at du kan, at du vil lykkes og at du vil få succes med at manifestere dine ønsker, så vil det være sådan. Det vil lykkes for dig. Dine bønner vil blive hørt og vejen vist for dig.
Hvis du tror det modsatte og du tvivler, så vil det desværre også vise sig at holde stik.

Du får det tilbage som du sender ud og dine overbevisninger vil skabe din virkelighed.

6. Forvent det bedste.
I forlængelse af ovenstående, så vær fortrøstningsfuld og forvent det bedste i hvert eneste øjeblik.
Måske har du hørt nogen formulere det på følgende måde: Forvent hver dag et mirakel. Tro på og vær overbevist om, at I dag sker det.
Det er faktisk et ret godt råd fordi det, du forventer og tror på er det, der vil blive dig givet.

Vær overbevist om at muligheder vil blive præsenteret for dig, døre vil åbne sig og at du vil få vist vejen du skal gå samt hvilke valg og beslutninger du skal træffe.

Vær fleksibel og vær åben for alle de veje, løsninger, gode råd og muligheder der viser sig for dig – og husk at handle på dem. Gør noget.
Måske kommer tingene til dig på en lidt anden måde end du havde troet og måske indfries dit ønske hurtigere end du have forventet. 😊

7. Vær taknemmelig.
Dette er en meget vigtig nøgle.
Den største bøn er ikke at bede om men derimod at takke for at det, du ønsker dig allerede ER manifesteret.

Et ønske og en drøm kan forblive som et håb og ligge derude og vente på dig i fremtiden, hvorimod det manifesteres og tiltrækkes her i nuet, hvis du takker for og påskønner det, og lader som som om du allerede har fået og skabt det.

Dette skyldes energien og den vibration der er i dine tanker og ord.
At gå og håbe på noget har en lav energimæssig skabende effekt, hvorimod der er fuld power på taknemmelighed. Taknemmelighed fungerer altså som en super stærk magnet.

Gør dine drømme til virkelighed.

Nu har du alt hvad du har brug for, for at kunne manifestere dine ønsker og nu er det bare med at gå i gang. I ovenstående video fortæller jeg om vejen du må gå: Fra ønske til virkelighed. Manifester dine ønsker.

Sæt endnu mere skub på dine ønsker.
Hvis du vil have endnu mere fart på så dine ønsker, hurtigt kan realiseres så hør også min lydfil “Loven om tiltrækning” 
I lydfilen får du flere gode råd om, hvordan du skaber og tiltrækker netop det, du ønsker dig og du lærer også om hvordan de spirituelle love indenfor tiltrækning og manifestering fungerer.
Den er skrevet og indtalt af mig. Den varer 1 t og 48 min og koster 49,- Kr
Du kan høre den så ofte du vil på din mobil, tablet eller computer.

Læs også: Tankens kraft. Så stærke er dine tanker.

17 Responses to Sådan manifesterer du dine ønsker

 1. Løkke 10.12.2018 på 18:12 #

  Tak🙏🏻

 2. Kirsten Møller 11.07.2018 på 10:40 #

  Tak for altid dine gode opslag og vejledning 🌸🌸🌸🌸🌸🌸kunne du evt fremkomme med nogle øvelser om tilgivelse og hvorfor det er så vigtig at tilgive ? Hvad med ens vrede over det der er sket, hvordan kan den afhjælpes spirituelt?
  Mvh kirsten

  • Jette Harthimmer 13.07.2018 på 07:17 #

   Hej Kirsten,
   Tak for din feedback.
   Jeg sidder desværre ikke inde med øvelser der kan bruges til tilgivelse samt til at komme af med vrede, men er sikker på at du kan finde nogle hvis du søger lidt på nettet.
   De bedste tanker herfra.

 3. Pernille Grønbech 10.07.2018 på 21:29 #

  Jeg kender mennesker, der er dybt ulykkelige, fordi de ikke ved hvad de ønsker sig. Umiddelbart set har de det hele, og alligevel føles livet bare forkert. Selv de ting der burde være vidunderlige mister glansen i sorgen over ikke at kunne finde sin vej i livet. Har du et indlæg om at søge og søge, i årevis, efter noget at brænde for, og ikke kunne finde det?

  Tak for dit indlæg.

 4. Mette 08.07.2018 på 20:21 #

  Hej Jette,

  Jeg vil prøve at teste ovenstående, men kan man kun fokusere på ét ønske af gangen eller kan man godt “sætte ild i flere”? Jeg tænker, hvis de er vidt forskellige og ikke (umiddelbart) modarbejder hinanden? Eller skal man fokusere på ét af gangen?

  Tak for en super inspirerende side, podcasts, kurser mv!

  • Jette Harthimmer 09.07.2018 på 08:25 #

   Hej Mette,

   Du kan godt ønske flere ting men du vil opleve, at det er det letteste og hurtigste hvis du kun fokuserer på samt arbejder på ét ønske af gangen.

   Tak for din positive feedback. 😊

 5. Lui 23.08.2016 på 08:45 #

  Du er altid en stor inspiration 💜

 6. Sanne 22.08.2016 på 20:10 #

  Tusind tak Jette,

  dine gode råd kom på det helt rigtigt tidspunkt. Wauv – du er god – tak

 7. Winnie Kramer 22.08.2016 på 10:09 #

  Tusind tak……..for dit livsberigende og livsbekræftende skriv. Det er virkelig et jeg kan bruge til noget.det giver mig bare så meget mening. Tak :)❤️

 8. May-Britt 05.01.2014 på 01:19 #

  Tusind tak Jette. Jeg vil helt klart gå i gang med det samme :-) og holde fast i 1 måned. Små skridt. Hvad kan det ikke føre til :-)

 9. Trine 07.12.2013 på 21:38 #

  Yes!!!

 10. Sarah 07.12.2013 på 19:14 #

  Tak Jette :)

  Jeg så “if you can dream it, you can do it” igennem en butiksrude jeg løb forbi.
  Det sjove er, at jeg har løbet og gået forbi den så mange gange; butikken er dør om dør med den opgang jeg bor i, men jeg har aldrig set det lille skilt før. Men dagen jeg då det, var netop en dag hvor jeg var i fuld gang med at tage de første små skridt mod at realisere en drøm.

  Pudsigt at du bringer det op her <3 og i den forbindelse! :)

 11. Jytte 07.12.2013 på 18:21 #

  Hej Jette
  Tak for et godt indlæg! Det ville være genialt, hvis du ville skrive lidt om konkrete situationer, hvor du selv har nået dine mål ved selv at gøre ovenstående.
  Ha’ en dejlig uge!

 12. Anne 05.12.2013 på 17:02 #

  TAK!

  Fantastico – de virker, de 7 gode råd!
  Jeg er i gang med at praktisere og skabe efter denne tankegang. Og det går helt godt :-)

  Der er et ordsprog, der siger, at gode råd er nogle , man giver videre til andre, fordi man ikke selv kan bruge dem til noget … Men det gælder altså absolut ikke her ;-)

  TAK!

 13. Birgit 05.12.2013 på 16:16 #

  “Forvent hver dag et mirakel” Whau… Fik helt gåsehud, da jeg læste den sætning, det kan kun være et godt tegn.
  Tak Jette, du er uundværlig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.