Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jeg er her skam stadig.

Det er nu 3 uger siden, jeg sidst har skrevet et blogindlæg. Det er lige før, at jeg af den grund, skulle have et rullende banner med teksten: “Breaking News” på forsiden af min hjemmeside.

Siden 2009 har jeg blogget flittigt, og det indlæg du læser her, er blogindlæg nr. 390, så det er med tiden blevet til en hel del.
Jeg har som mål, at skrive 1 indlæg pr uge, og flere gange er det da også blevet til 2.

Hvorfor intet nyt i 3 uger?
Tro mig, de manglende blogindlæg, skyldes ikke at jeg hverken har ligget på den lade side, eller at jeg ikke har været inspireret. Tværtimod. Inspiration har der været masser af, men jeg har bare kanaliseret den ud på noget andet.

Jeg har brugt tiden på mine kurser, jeg har været rundt i landet på messer og ude hos diverse firmaer, for at holde foredrag. Jeg har været hjemme hos Majken Matzau for at interviewe hende til den næste podcast, og så har jeg brugt tiden på at lave en helt ny webshop og producere nye lydfiler.

Jeg har lyttet til jeres feedback.
Da jeg åbnede min første webshop i påsken 2014, da vidste jeg godt, at den ville fungere som en midlertidig løsning, indtil jeg fandt en bedre.
Mange har skrevet til mig, at de ønsker en enklere købsproces, lettere download og at man kan købe flere lydfiler på én gang. Disse ønsker er nu blevet hørt og opfyldt, da jeg igennem de sidste måneder har arbejdet på en ny og bedre løsning.
Men alt tager tid, og det der ser let og enkelt ud, er som oftest det der tager længst tid at lave. Så det har været en lang proces, men nu er min webshop endelig klar. :-)

Nye lydfiler
Jeg har også skrevet, været i studiet og indtale 3 nye lydfiler.
1. Få healing og hjælp døgnet rundt.
2. Du er fantastisk.
3. En ny meditation: Godnat og sov godt.

Og lige nu sidder jeg hver dag og skriver teksten til den næste lydfil “Alternativ Behandler – Lev af din passion.”, som jeg forventer at have færdig fredag den 31. oktober.

Jeg er her skam stadig.
Så jo, jeg er her skam stadig. Jeg har blot brugt tiden på at kanalisere min inspiration ud på noget andet, end de ugentlige blogindlæg.
Web-shoppen har bare taget rigtigt meget af min tid.

Vil du se min nye web-shop?
Link: Jettes nye spirituelle web-shop.

4 kommentarer til “Jeg er her skam stadig.”

 1. Hana

  Det glæder jeg mig til Jette ❤️

 2. Lilie Naira

  WOW hvor FEDT. Det glæder jeg mig vildt meget til Jette. Jeg tror også der kommer bedre salg i det – nu får vi se. Alt mulig held og lykke med det. <3

 3. Marianne Nielsen

  Hej Jette
  Jeg glæder mig for vildt til at din nye butik åbner. Jeg har set mig lun på den spirituelle pakke. Den ser vildt god ud. Så snart du åbner, så står jeg først i køen :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top