Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jeg har vundet 3 millioner

jeg har vundet 3 millionerJeg har vundet 3 millioner eller har jeg? Mindst én gang om ugen, vinder jeg store summer penge.

Jeg kan huske den gang jeg var helt ny på nettet. Jeg havde købt en Mac LC der også gik under navnet “pizza boxen”. Jeg købte et domænenavn og fik hurtigt tilknyttet en mailadresse. Året var 1990 og jeg var stolt af at være .
En morgen var jeg ved at få kaffen galt i halsen. Jeg havde modtaget en mail hvori der stod, at jeg var den heldige vinder af 100.000 dollar. Jeg svarede prompte afsenderen og var helt oppe og køre.
Er det virkelig sandt? Whau. Ih hvor er jeg glad. Hvordan får jeg pengene udbetalt?
Jeg hørte selvfølgelig aldrig noget fra afsenderen.
Nu er jeg blevet klogere og er blevet vant til at jeg op til flere gange om ugen modtager “du har vundet” mails. I går vandt jeg f.eks 470.000 Euro. Afsenderen var
Dr. Maria Jose Muyor fra Euro Milliones Lottery
Jeg trykkede omgående på slet-knappen.
 
Andre mails som jeg er virkelig træt af at få er “du har arvet min afrikanske onkel” (vi skal bare lige have dit kontonummer og nogle penge fra dig, før udbetalingen kan finde sted), “pas på denne nye farlige virus der sletter hele din computer” eller søde kædebreve.
Send denne mail videre til 10 af dine venner inden 48 timer, så vil lykken smile til dig.
Disse mails har kun ét eneste formål og det er at opsnappe en masse e-mailadresser fra dit adressekartotek.
 
Hvis du f.eks modtager en virusadvarse, og du gerne vil vide om den er en reel trussel for din computer eller ej, så kan du altid søge på virussets navn på Google eller f.eks  F-Secure.
Hver eneste gang jeg har gjort dette, har det vist sig, at det var en hoax – en and.
 
Er du træt af at få spammails i din indbakke, har du desuden også en mulighed for at klage over disse. Se hvordan på: IT-Borgerservice 

Jeg har vundet 3 millioner.

De eneste “du har vundet” mails jeg ikke sletter, er dem fra Dansk Tipstjeneste hvor jeg online køber en lottokupon, så jeg hver uge automatisk er med i lodtrækningen om at vinde den store gevinst og hvem ved – måske får jeg den en dag. 
Hvis du ønsker at universet skal berige dig med nogle penge, så husk at have en dør stående på klem, så det er muligt. Det er derfor jeg spiller lotto. Den dør jeg har sat på klem er, at jeg spiller 2 rækker, hvilket koster 8,- Kr. om ugen.
Hvis du reelt vil have mulighed for at tiltrække, vinde eller skabe flere penge i dit liv, så lyt til min lydfil >> Penge og et hjerte af guld.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top