Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jeg har vundet i lotto

Vil du også gerne vinde i Lotto? Sådan vinder du.

Penge & Spiritualitet. Kursus.Jeg har vundet i Lotto hos Dansk Tipstjeneste, og det kan du også.

Hvert år før årsskiftet, sætter jeg mig og definerer nogle helt klare mål for det nye år.

Jeg har, blandt meget andet, besluttet at jeg vil vinde i lotto, at jeg får mere tid til venner, leg, ferie, motion, rejser og til selv at gå på inspirerende kurser.

Men jeg nøjes ikke med at tænke mine mål, eller skrive dem – jeg laver også en collage på et stort stykke karton, som jeg hænger op i min stue.
Collagen er en blanding af tegninger, billeder og positive ord som jeg har fundet og klippet ud af diverse blade og aviser. Det gode ved at hænge collagen i stuen er, at jeg konstant ser på den. Dermed bliver jeg dagligt mindet om, hvad det er jeg ønsker at skabe.
Jeg ser på billederne / ordene og for et øjeblik forestiller jeg mig, at jeg allerede har skabt og realiseret målene. Så mærker jeg den boblende glæde og taknemmelighed i min krop, der ofte får mig til at tage nogle aktive skridt i retning af selv at gøre noget konkret for at skabe målet. Jeg fyldes af idéer og inspiration.

Jeg sender måske en sød mail til en god veninde, søger på nettet efter et spændende kursus, løber mig en lang aftentur langs Langelinie, laver en lækker salat sprængfyldt med vitaminer, eller hvad der nu lige popper op som forslag til at jeg kunne gøre – for på den måde at tilføre noget god energi til skabelsesprocessen.

Der skal nemlig også handling til. Det er ikke nok at jeg bare lægger mig på sofaen og forsøger at drømme mig til det. Hvordan er det så gået for mig?

1. januar modtog jeg en mail fra dansk tipstjeneste om at jeg havde vundet i lotto.
2. januar fik jeg tjekket en lynlotto jeg havde købt lige før juleaften. Den var der også gevinst på.

3. januar modtog jeg med posten 2 gaver fra to forskellige kursister. En dejlig jazz cd af Sille Grønberg samt en meget smuk bog af Masaru Emoto.
4. januar var jeg i Dyrehaven med en veninde. For første gang i vel 10 år.
5. januar fik jeg en mail fra en kursusudbyder der tilbød mig 1000,- Kr i rabat, hvis jeg havde lyst til at deltage på hendes kursus.
7. januar modtog jeg et brev fra min advokat med en besked om at jeg har arvet.
Jeg har også fået en mail fra en ven jeg ikke har set i mange år, der spørger om ikke det er på tide at mødes til en kop kaffe ;-)
Så indtil videre er mine mål om at skabe forandringer på økonomi og venskaber da kommet rigtigt godt fra start.
Jeg tror på, at i år bliver et fantastisk år, og jeg kan kun opfordre dig til at gå i gang med det samme.
Definer dine mål og find nogle gode “billeder” eller “ord” i nogle blade som passer til. Er det en ny bil, bolig, penge, en kæreste, et nyt job, en slankere krop, at gennemføre en maraton, at spise mere økologisk, at være mere glad i hverdagen….. Mulighederne er uendelige.
Du må gøre noget aktivt.
Ud over at lave din collage, så er det også vigtigt at du handler.
Bøn og visualisering, er ikke nok.
Tag hver dag nogle små aktive skridt for at støtte processen. På den måde skaber du et positivt momentum og du gør det til en god vane.

Vil du gerne have flere penge, så husk at skabe nogle “åbninger” og muligheder for at det kan ske.
Gør som jeg: Køb en online lotto kupon. Jeg har en med bare 2 rækker og den fornys automatisk.
Den koster mig 8,- Kr om ugen!
Jeg tænker, at hvis Universet har lyst til at berige mig med penge, så sætter jeg gerne en dør på klem, så det er muligt. ;-)
God fornøjelse med projektet. Det er så sjovt!
Husk, at sige tak og vær taknemmelig, hver eneste gang du oplever, at der sker noget godt indenfor det område du arbejder med. Uanset om det er penge, kærlighed eller andet, der har værdi og betydning for dig.
Yderligere inspiration.
Hør mit gratis foredrag: Jettes podcast..
Vælg podcast /lydfil nr. 30 Den varer i alt 52 minutter. Det er helt gratis.

Du kan også høre: “Loven om tiltrækning”.
Du finder den under dette link: Skab det du ønsker dig.
Tilføjelse:
Da min søde veninde læste dette blogindlæg, kom hun med følgende kommentar:  Gå bare i gang med at klippe tekster/billeder ud som siger dig noget, og se så undervejs hvor og i hvilken retning collagen fører dig hen, for på den måde at se hvad som ubevidst er dine ønsker og behov.
Det var da en rigtig god idé som jeg nu har givet videre.
Mere godt:
Jeg er nu flyttet ind i en ny lejlighed. Jeg fik uventet en ekstra sum penge ind i mit liv, hvilket gjorde at jeg i dag er gældfri.

Vind i lotto eller kom på pengekursus og lær det hele.
Ved du at man kan lære at manifestere penge og rigdom?
Læs mere her. Kursus: Penge, rigdom og et hjerte af guld.

4 kommentarer til “Jeg har vundet i lotto”

 1. Anonymous

  Dejligt for dig at du har vundet i Lotto. Jeg håber ikke det betyder, at du holder op med at holde kurser.
  Det vil jeg næsten ikke kunne bære, da jeg elsker at blive undervist af dig.
  Lis Petersen.

 2. Anonymous

  Stort tillykke til dig Jette. Selv har jeg benyttet mig af disse positive visualiseringer igennem flere år. Jeg er nu også medfødt et positivt menneske, men det gør jo ikke noget, at vi manifesterer det på flere måder. Jeg giver gerne dette værktøj videre til mine klienter. Vigtigst er måden vi formulerer det på. Skriver vi ned, skal vi huske at formulere ønskerne i nutid. Altså som om at vi allerede HAR fået dem opfyldt. Ønsker vi os penge, bolig osv. skal vi også huske at sætte “navn og adresse” på. Jeg har virkelig oplevet mange mennesker bliver beriget med lige den lejlighed, de ønskede sig, ligesom mange klodser om benene er taget væk. Et godt numeroskop med harmoni og balance, hvor vi således selvsagt med de nye energier også tiltrækker flere af de gode ting i livet og færre af de negative hjælper også stort. Hvis man ser sig omkring på mennesker med succes, har de faktisk ofte tegnet deres drømmes mål allerede fra de var små. Et dejligt indslag – og fortsat held og lykke til dig Jette. Kærligst Nené

 3. Anonymous

  Jamen dog, det lyder så enkelt, at det godt kunne fungere. Det skal afprøves :) Tak for ideen.

  Mange hilsner
  Lisbeth.B

 4. Anonymous

  Sikke et godt og inspirerende indlæg. Jeg vil straks gå i gang.
  Tak
  Dorthe, Tårbæk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top