Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jorden går under 21. dec 2012

Jorden går under. Jordens undergang og dommedag.

jorden går underJorden går under den 21. december 2012.

Det er i alle fald det rygte der svirrer på nettet.
Men er der hold i det?

Mayaernes kalender udløber.
Jorden går under. Denne dommedags profeti opstår på grund af en række sammenfald.

Det ene er at Mayaindianernes kalender udløber den dag, Nostradamus har også forudsagt det og så er der også noget med at nogle planeter står på en særlig linje i solsystemet og at vores sol og måne den 21. december står på linje med et gigantisk sort hul i Mælkevejen.

Jeg har den holdning, at det så vidt muligt gælder om at være optimistisk og positiv. At kunne se det positive i samt at få det bedste ud af enhver situation. Det gode er derfor, at hvis jorden går under den 21. december, så behøver du hverken bekymre dig om julegaver, betale regninger, din restgæld, opvasken og vasketøjet kan du for den sags skyld også roligt lade være.

Jorden går under 1999.
Jorden er gået under før, eller rettere sagt, det skulle den have gjort. Vi skal nemlig ikke bladre langt tilbage i vores kalender, før jorden tidligere er blevet spået til at den vil gå under. Det skulle blandt andet være sket den 31. december 1999 (overgangen til det nye årtusinde), den 5. maj 2000 og ligeså på mange andre datoer som du kan finde en oversigt over, hvis du søger lidt på nettet.
Alligevel er vi vågnet op den efterfølgende morgen og alt er som det plejer at være.

DR2 transmiterer jordens undergang live.
På tv stationen har det naturligvis ikke gået ubemærket hen, at jorden går under og DR2 har derfor dedikeret hele deres programflade den 21 december med tv-programmet “Live fra Jordens Undergang” For som programredaktøren siger: Hvis dette bliver det sidste tv-show nogensinde, så slutter det i alle fald af med et brag, og alle seere kan følge med hjemme fra stuen.

Tag en dyb indånding. Der er ingen fare.
Jeg modtager i øjeblikket mange mails fra folk der bekymrer sig for hvad det er der skal ske den 21. december, og jeg kan berolige alle med, at jorden ikke går under og ej heller suges ind i et sort hul og forsvinder.

Forandringer vil ske.
Du behøver altså ikke at bekymre dig for dommedag. Der vil dog ske forandringer, men det bliver på en helt anden måde. >> Forudsigelser for 2013.

Vi mennesker og vores jord kommer i fremtiden til at gennemgå en transformation. Det sker som en naturlig del af den ny tids energi (spirituelt). Der kommer til at ske en forandring i frekvensen af de spirituelle energier og dermed også i vores bevidsthed. Spirituelle energier bliver “højere” og vores udvikling kommer til at gå hurtigere.
Jeg vil om en uges tid skrive et indlæg om dette.

Jorden overlever.
Så den gode nyhed er, at jorden fortsætter med at eksistere. Du kommer til både at fejre jul, nytår, fødselsdage i 2013, tage på sommerferie og alt det, du har planlagt for næste år.
Den dårlige nyhed er, at du alligevel ikke slipper for at restgæld, opvask og vasketøj. ?

Update: Jorden går under februar 2019.

Jordens undergang er udskudt til februar 2019 >> Artikel fra DR nyheder.

Jeg tror ikke  vi kan se os fri for disse skræmmende udsagn. Hverken nu eller fremover. Jeg sidder og skriver denne opdatering 17 maj 2019. Altså 3 måneder efter jorden sidst skulle være gået under.
Ét er dog sikkert, og det er, at vi hver især bliver nødt til at tage miljø, dyrevelfærd og klima alvorligt, hvis vi ønsker at bevare denne smukke klode.

Læs også >> Forudsigelser for 2013.

14 kommentarer til “Jorden går under 21. dec 2012”

 1. Esmat

  Hej jeg tro på det 21 december jorden gå under beviser er i kiner USA

  1. jeg er altid bange for indoktrinerede marionetter , som nu FEKS nORDKOREA , der istedet for at gi deres folk mad et helt år -opsender en raket -muligvis med atomudstyr ..og i samarbejde med Iran ..deres folk må leve af græsrødder og tage arbejder som skinned alive hundepels afrivere – tanker som ..den gule fare , ..asiaten vil rejse sig ..og de levende vil misunde de døde ..er tanker , der lige opstår et kort sekund ..måske grundet min bibelterpning som lille -læsning af feks Nostradamus o.lign .. jeg vifter det væk ..men selvfølgelig kan der sidde en magtsyg leder derude -og tro -der feks er vindere af en atomkrig ..men ledere er heldigvis ikke alene – og enhver vil vide -at vindere ikke findes der ..de er nødt til at vinde på UDVIKLING , lissom andre .. kommunisme er egentlig en dejlig ting ..men ikke som den er praktiseret hidtil .. ..religion var forne tideres politik ..og historien gentager sig -hvis folk -IKKE TAGER VED LÆRE AF HISTORIEN – det gør de fleste så heldigvis ..og der er INTET AT VÆRE BANGE FOR ..

 2. DOMMEDAG , JORDENS undergang er aflyst den 21.12 opdager jeg ..min klovborg ost udløber nemlig først 21.januar 2013

  1. Tak Hanne, nu er jeg så blevet endnu mere rolig ;-)
   Der kan man bare se. Selv Klovborg Ost ved at jorden fortsætter.

 3. Øv Jette håbede lige at slippe for opvasken, ej jeg tror heller ikke på jorden går under.

  Jeg tror på at der kommer en større spirituel forståelse for tingene.

  Nogle gange kan man godt tænke sit, om hvorfor nogle mennesker sætter disse rygter igang.

  Ser tit nogle inden for it verdenen senest hvor nettet skulle bryde ned, det skete bare aldrig, eller at nogle programmer vil lukke ned, men ærligt hvorfor skulle noget blive lukket ned, som bliver brugt af millioner af mennesker.

 4. Dorthe Lind

  Jette der er da også noget specielt ved datoen den 12.12.2012 eller?? Måske ved du hvad som sker på denne dato?
  Jeg sender dig lige en mail vedr. onsdag.

 5. Inger Pedersen

  Jeg har live været i Guatemala og Mexico og besøgt flere Maya ruiner. Sidste nyt derovre fra (maj 2012) er at der i en ny udgravning er fundet beregninger som (be)viser at Maya kalenderen også fortsætter fremover. Mayaerne har flere kalendere, som løber i cycler. Lang-tællings-kalenderen som udløber 21.12.2012 har en periodecyclus på 5.125 år – efter denne kommer en ny cyclus på lige så mange år… igen og igen og igen. Så jorden går ikke under, men forandrer sig jo nok ;)

 6. Milene

  Ok, jeg fortsætter med opvask og rengøring

 7. Kirsten Jensen

  Vores jord går heller ikke under når Maylandkalenderen slutter! De har bare ikke nået at lave den nyere kalender ;-), Jeg tror det er en fejlfortolkning.

  1. Jonathan Weidinger

   Jeg er helt enig.

   Jeg læste om på nettet et eller andet sted, hvor en maya-indianer – tror jeg det var -undrede sig over, at fordi kalenderen ikke gik længere end til 2012, så blev det af mange tolket til at livet stoppede. “Næh”, sagde han, ‘det var blot arbejdet med kalenderen der stoppede der. De nåede blot ikke længere.”

   1. Et godt svar. Der er en der på min Facebook profil har lagt en fin og morsom tegning og netop dette.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top