Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Køb en CD med ingenting

en CD med stilhedEn CD med stilhed er det Kejserens nye klæder?

En CD med 74 minutters stilhed eller “Absolut powerful silence” som firmaet kalder den, kan købes for den rørende pris af 350,- Kr men så sender de den også kvit og frit hjem til dig.

Mens du spændt venter på dens opfølger “Absolut powerful silence 2” kan du som jeg og en halv million andre gør  i stedet lytte til BirdSong Radio.
En online station der 24 t – 365 dage om året udelukkende sender fuglekvidder fra en have i England.
Og det er helt gratis!
Jeg faldt over radiostationen  da jeg en dag havde downloaded en radioapplikation til min iPod. Blandt de omkring 5.000 radiostationer der kan streames online, skilte denne sig ud.
Jeg var midt i en periode med jetlag og lå frustreret vågen hver eneste nat. Jeg tog et par hovedtelefoner på, lagde mig på ryggen, lyttede, lod tankerne flyde og faldt afslappet i søvn.
Jeg er blevet meget glad for den radiostation og har den ofte kørende i baggrunden, mens jeg sidder og skriver på min computer.
Andre gange sætter jeg den til et par højtalere, indstiller uret og bruger den som vækkeur om morgenen. En rigtig dejlig måde at blive vækket på, og en god måde at få lidt natur ind i min storbylejlighed.
Du kan enten købe den “tomme” CD (ja, den er tom – der er absolut ingenting på den) eller lytte til fuglenes sang her: BirdSong Radio
UPDATE 2019
Det ser ud til at man ikke længere kan købe CD´en “Absolut powerful silence”. Måske viste det sig, at der ikke var det store salg i den. ?
Hvis du i stedet har lyst til at høre spirituelle udsendelser, så tag et kik på mine >> Podcast.
Der er over 100 at vælge mellem og de er helt gratis.

2 kommentarer til “Køb en CD med ingenting”

  1. Thomas Jespersen

    Det minder mig om den VHS kasette man engang kunne købe med en “åben pejs”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top