Mit liv som clairvoyant.

Podcast Jette HarthimmerMit liv som clairvoyant.

I år (2015) kan jeg fejre 25 års jubilæum som clairvoyant.

Jeg har derfor igennem det sidste års tid skrevet teksten til “25 år som clairvoyant” og dernæst indtalt den, så jeg kunne udgive den i år.

Det er en fortælling, hvor du kan høre mere om mig, mit liv som clairvoyant, kontakten til den åndelige verden, om det at have spirituelle evner og hvordan det clairvoyante syn udvikler sig.

Jeg ville være bygningsingeniør.
Som ung havde jeg intet ønske om at arbejde som clairvoyant. Jeg valgte derimod en hel anden og mere traditionel vej, men som årene gik, kunne jeg mærke at noget i mig gjorde oprør. Det var en indre stemme der blev ved med at puffe til mig, og jeg kunne mærke at jeg savnede noget i mit liv. Jeg følte ikke at jeg var hel. Der manglede noget. Selvom jeg havde et supergodt job, så følte jeg mig ikke glad. Jeg havde hele tiden følelsen af, at jeg var det forkerte sted.

Ensomhed.
Jeg tror, at mange der enten er særligt sensitive, interesserer sig for eller har en eller anden form for kontakt med den åndelige verden, deres spiritualitet eller lign., føler sig ensomme, misforstået, forkert på den eller på et tidspunkt har været overbevist om, at de er havnet på en forkert planet, fordi de ikke føler sig som andre.
Sådan var det i alle fald for mig. Jeg følte mig som den ensomme ulv, og kunne ikke dele mine tanker med nogen. Hvis jeg gjorde, blev jeg misforstået, grint af eller folk syntes at jeg var mærkelig.

Tiderne har ændret sig.
I dag er der til al held meget fokus på clairvoyance, spirituelle og alternative emner, særligt sensitive og mange mennesker tror på den åndelige verden, har fokus på og interesse for deres spirituelle udvikling og har også været til clairvoyant eller lign.
Mange taler åbent om deres tanker og følelser, og emnerne er blevet mere accepteret end de var tidligere. I medierne er der også ofte fokus på alternativ behandling. Jeg er dog overbevist om, at der desværre stadig er mange der går rundt og har det, ligesom jeg havde det.

Bange for det åndelige.
Jeg har altid interesseret mig for alt mellem himmel og jord, det overnaturlige, vores åndelige hjælpere og jeg gjorde mig som barn, store tanker om formålet med vores liv, døden, reinkarnation og meget mere.
Jeg har altid kunnet “se og mærke noget” men vidste blot ikke hvad det var, og det gjorde mig derfor bange. Da jeg ikke havde nogen at spørge til råds, forsøgte jeg derfor helt at lukke af for det. Jeg vidste heller ikke, hvad jeg skulle stille op med det.

Spring ud i det. Vær dig selv.
Jeg gjorde mit bedste for at tilpasse mig “normalen”, lagde låg på min spiritualitet og fulgte så godt jeg kunne flokken. På et tidspunkt var det bare som om, at jeg ikke længere kunne holde ud at løbe fra mig selv, og den jeg er. Jeg måtte være tro mod mig selv, og jeg måtte lytte til min indre stemme.
Der var ikke noget at gøre. Jeg måtte finde hjem – hjem i mig selv, til min egen kerne og mit ståsted. Dette betød, at jeg måtte gøre og handle på det som føltes sandt og ægte for mig. Jeg måtte lytte til min indre stemme.
Det måtte briste eller bære.

Jeg er ikke uddannet clairvoyant.
1. januar 1990 blev jeg selvstændig. Jeg sagde mit traditionelle job op, og fik plads på en klinik som jeg delte med 2 andre. I første omgang slog jeg mig op med healing og healingsmassage, men i takt med at jeg begyndte at arbejde med mennesker, åbnede mit clairvoyante syn sig mere og mere, så jeg på et tidspunkt valgte at kalde mig clairvoyant, og det var så det eneste jeg tilbød mine klienter.

Jeg har ingen uddannelser indenfor det alternative og spirituelle. Jeg har ikke gået på skole eller taget en uddannelse i clairvoyance. Det var ikke muligt i begyndelsen af 90´erne. Skoler, kurser, uddannelser eller weekendkurser i clairvoyance fandtes simpelthen ikke, så jeg måtte lære det hele selv. Jeg måtte bare springe ud i det. Learning by doing. Naturligvis med hjælp fra den åndelige verden, som altid støtter os og er ved vores side, hvis og når vi har brug for dem.

Udviklingen gik pludselig stærkt.
Da jeg nu til fulde accepterede min nye vej, havde overgivet mig til min sande væren og i den grad nød at arbejde med mennesker, så begyndte min spirituelle udvikling at tage fart. Jeg oplevede at der ca. hver 6. måned skete store forandringer med mit clairvoyante syn. Fra at døren til den åndelige verden havde stået lidt på klem, åbnede den sig mere og mere, indtil den til sidst stod på vid gab.

Det gav sig blandt andet udtryk i mine clairvoyance sessioner. I de første jeg lavede, kunne jeg kun besvare spørgsmål som klienten på forhånd stillede. Efter at have arbejdet på denne måde i ca et halvt år, kunne jeg pludselig, allerede når klienten trådte ind af døren, se hvad det var de ville spørge om.
Derpå begyndte jeg at få informationer om deres fortid, deres fremtid, deres potentialer og styrker, jeg begyndte at lave fotoclairvoyance, clairvoyancer på dyr og sådan gik det slag i slag. Jeg kunne mere og mere med mit clairvoyante syn. Eller sagt på en lidt anden måde, det blev mere brugbart og præcist.

Det er nu blevet til 25 år med en masse dejlige oplevelser hvor jeg har mødt en masse skønne mennesker. Ikke 2 dage har været de samme, og jeg føler mig dybt taknemmelig for og privilegeret over at få lov til at udføre dette arbejde.

Vi udvikler os konstant.
Jeg er stadig på vej, og min udvikling er langt fra slut. Det skønne og fascinerende ved det spirituelle er, at jo længere du kommer i din udvikling, jo mere du ved og lærer, jo flere spørgsmål har du og jo mere bredt, dybt og højt vil du søge.
Din spirituelle udvikling, vil også påvirke og gavne din personlige.

Min historie er også din.
Nu tilbage til min lydfil. Jeg er overbevist om, at du, når du hører den, vil kunne genkende meget af dig selv og den spirituelle udvikling, du selv befinder dig i. Uanset om du er en der arbejder med mennesker, har et ønske om at gøre det eller du “bare” er en der er interesseret i det åndelige.

Emnerne er mange og jeg kommer vidt omkring. Ved at klikke på lydfilen, får du en oversigt over, hvad det er du kan høre i de 3,5 time lydfilen varer. Jeg har delt den op i 4 dele.
Rigtig god fornøjelse. :-)
Tekst og indtaling Jette Harthimmer.

Hør de første 5 minutter af “Mit liv som clairvoyant” gratis:

Køb og hør hele min fortælling om mit liv som clairvoyant.
Varighed: 3 t 23 min.

2 Responses to Mit liv som clairvoyant.

 1. Bjørn Østmo 17.06.2015 på 22:43 #

  Hei Jette,
  Jeg har kjent deg neste de 25 åra. Finner noen likhetstrekk til deg.
  Vil bare si gratulerer med Jubileet.
  Måtte dine neste 25 år bli like framgangsrike!!

  Bjørn.

 2. Lisa Nielsen 15.06.2015 på 19:32 #

  Hej Jette
  Et stort tillykke med dit jubilæum. Jeg er en der har fulgt dig i mange år, og synes at det er et kanon flot stykke arbejde du gør.
  Du har på mange måder virkelig hjulpet mig.
  Jeg har netop downloaded din nye lydfil, og glæder mig til at høre den i aften, når ungerne er puttet.
  Tak for dig og for at du er her.
  Lisa

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.