Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ny VækstCafé ser dagens lys

vaekstcafe ringstedVækstcafe Ringsted. Er du optaget af sundhed og trivsel, personlig udvikling og kreativitet, så er der nu et helt nyt inspirationsforum midt på Sjælland.

Den første fredag i hver måned er der et nyt tema på programmet og her kan du møde 3 oplægsholdere fra forskellige professioner, der vil belyse temaer og give plads til deltagernes spørgsmål, erfaringer og oplevelser.

Åbningsaften VækstCafé Ringsted
D. 2. okt. 2009 kl.19 åbner VækstCafé Midtsjælland og inviterer til en involverende dialog omkring Stress – Hvordan undgår jeg at få stress, uden at få stress af alt det jeg skal gøre, for at undgå det?

Kostkonsulent Birgitte Flensholt fra Næstved, Mindfulness terapeut og psykoterapeut Christian Züger Andersen fra Næstved og Stresscoach Søren Hedegaard fra Slagelse vil bidrage med deres viden og erfaringer.

Vækstcafé Ringsted:

Bag initiativet står psykoterapeut og kreativ igangsætter Sasja Iza Christensen og aktionsforsker, ledelsescoach og psykoterapeut Bjørn Uldall som begge bor i Hallingelille, lidt uden for Ringsted, hvor også VækstCaféen har til huse.

”Jeg savnede flere åbne tilbud uden for København, for mennesker der søger udvikling og balance i livet. Jeg savnede også netværk og dialog mellem de mange forskellige professionelle tilgange der er til sundhed og trivsel. For almindelige mennesker kan det være enormt svært at finde ud af hvor man skal gå hen, når livets udfordringer giver behov for støtte og vejledning. Derfor har jeg nu taget initiativ til VækstCaféen, og det er fantastisk at mærke hvilken interesse og opbakning det får”, fortæller Sasja Iza Christensen.

Om den helt nye måde at holde foredrag på, fortæller Bjørn Uldall: ”Den tid hvor vi bare kunne læne os op ad autoriteternes generelle opskrift på det sunde og gode liv er forbi. Med de mange alternative bud som eksisterer side om side i dag, bliver vi nødt til selv at foretage valg der passer til vores unikke situation, så vi selv bliver eksperten på vores eget liv. Det betyder at det traditionelle foredrag hvor vi ret passivt forventer at modtage en generelt brugbar viden fra eksperten på podiet, ikke forekommer så relevant længere. I stedet må vi indgå i egentlig dialog med de professionelle praktikere, og med udgangspunkt i vores levede livs erfaringer bruge mangfoldigheden af forskellige teorier og tilgange til at opdage lige netop den vej, som giver mest mening og de bedste resultater for os”.

Dialogen i VækstCaféen bygger på 3 grundprincipper:

* Ingen tilgang har patent på sandheden.
* Det er det levede liv – og ikke teorien om det, som skal i centrum.
* I dialogen er alle deltagere eksperter.

Dette efterår byder programmet på flere spændende temaer, d. 6. november handler det om Livsdrøm i hverdagen – lever du drømmen eller drømmer du om livet, og d. 4. december er temaet Forhandling eller forvandling i parforholdet.

Du kan læse mere om VækstCafé Ringsted >> LINK
Tlf. 40 54 28 29.
Entré 60 kr.

Læs også >> Vil du arbejde med mennesker?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top