Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

101. Jette Harthimmer & Maria Guldager – 75 min – Tro på det, og det vil ske.

tro på det og det vil ske podcast Tro på det og det vil ske.

I denne spændende podcast-episode indtager jeg den varme stol, mens Maria Guldager fra “Lyden af et bedre liv” er intervieweren.

I løbet af denne samtale bliver jeg stillet spørgsmål om en bred vifte af emner, herunder clairvoyance, kraften i vores tanker, kontakt med den åndelige verden og hvordan man kan leve i harmoni med sit autentiske selv.

Maria beskriver interviewet på følgende måde:
“Indeni os bærer vi viden om den vej, vi skal følge.”
Med mere end 25 års erfaring inden for clairvoyance, deler Jette Harthimmer kvalificerede svar på, hvad clairvoyance egentlig er, og hvordan vi kan drage fordel af en clairvoyants kanalisering. Hvordan kan vi få “de højere kræfter” til at hjælpe med at opfylde vores ønsker?

Jette påpeger, at vi kan træne vores spirituelle muskler ved at lytte til de signaler og impulser, vi modtager i løbet af dagen. Dog advarer hun om, at tvivlen ofte opstår lige efter den rigtige følelse. Den åndelige verden vil fortsætte med at give os hints, indtil vi træffer det rette valg. Vi bliver ført mod vores mål, og økonomisk succes følger naturligt med, når vi lytter og handler. Vi er her for at leve vores medfødte mission.

Så lyt med, hvis du nogensinde har brug for vejledning og en dybere forståelse af, hvordan dit liv vil udfolde sig.”

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 101 “Tro på det, og det vil ske”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om Maria Guldagers podcast …

“Lyden af et bedre liv” er en podcast, der handler om personlig udvikling, velvære og livskvalitet. I episoderne udforsker værterne typisk forskellige aspekter af, hvordan man kan forbedre sit liv på forskellige måder, herunder mentalt, fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt plan.

Emnerne kan variere fra episode til episode, men typisk fokuserer de på at give lytterne værdifulde indsigter, værktøjer og teknikker til at håndtere stress, finde indre ro, forbedre relationer, opnå personlige mål og generelt leve et mere meningsfuldt og tilfredsstillende liv.

Nogle episoder kan indeholde interviews med eksperter inden for områder som psykologi, coaching, sundhed og spiritualitet, hvor værterne og gæsterne deler deres perspektiver, erfaringer og råd om at skabe positive forandringer i ens liv.

Alt i alt er “Lyden af et bedre liv” en ressource for lyttere, der søger inspiration og vejledning til at træffe sundere valg, dyrke personlig vækst og opnå større harmoni og tilfredshed i deres liv.

Scroll to Top