Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

117. Jette Harthimmer & Birgitte Reeslev – 65 min – Sådan bruger du din intuition.

sådan bruger du din intuition Sådan bruger du din intuition.
I denne podcast-episode der har titlen “Sådan bruger du din intuition og træffer bedre valg” er jeg gæst, og intervieweren er Birgitte Reeslev fra podcasten “Lad Livet Lykkes.”

Dine valg og beslutninger er hjørnestenen i din livshistorie. Selv de mindste beslutninger kan føre til betydningsfulde forandringer, så det er afgørende at træffe velovervejede valg.

Vi udforsker emnet at lade sig guide af sin intuition og indre mavefornemmelse. Den åndelige verden inspirerer os og giver os en retning at gå, men vi stiller også spørgsmålstegn ved, hvor disse budskaber stammer fra, og om vi kan stole på dem.

Har du tillid til de “signaler,” du modtager? Og hvis ikke, hvad kunne forklaringen være? Hvorfor er det, at tvivlen nogle gange tager over?

Vi dykker ned i spørgsmålet om, om der overhovedet findes “forkerte” valg, og om der måske ligger en dybere betydning i at træffe beslutninger, der ved første øjekast kan virke forkerte.

Kan livet blive bedre? Vi udforsker ideen om at være sand over for dig selv, tage dig selv alvorligt og føle værdien af den, du er.

Jeg deler mine bedste råd og forslag til at skabe forandringer på vejen mod at opnå succes og tilfredshed i livet.

Lad mig kort præsentere Birgitte Reeslev:
Birgitte Reeslev er vært for podcasten “Lad Livet Lykkes,” en podcast skabt til mennesker, der søger at skabe noget betydningsfuldt i deres liv.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 117 “Sådan bruger du din intuition og træffer bedre valg”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Hvad er intuition?

Intuition er en form for umiddelbar erkendelse eller forståelse af noget uden behov for bevidst tænkning eller rationelle begrundelser. Det er som om din hjerne bearbejder information på en dybere, mere subtil måde, og giver dig et svar eller en følelse, selvom du måske ikke kan forklare, hvordan du nåede frem til det.
Intuition bliver ofte beskrevet som en “mavefornemmelse” eller en pludselig indskydelse.

Hvordan kan du bruge din intuition?

Der er flere måder at bruge din intuition på:

 1. Lyt til dine indre følelser:
  Når du står over for en beslutning eller en udfordring, så lyt til de følelser eller fornemmelser, der opstår i din krop. Nogle gange kan din krop give dig signaler, der indikerer, hvad der er rigtigt eller forkert for dig.
 2. Træn mindfulness:
  At være opmærksom på nuet og dine tanker og følelser kan hjælpe dig med at opdage din intuition. Meditation og mindfulness-praksis kan styrke forbindelsen til din indre visdom.
 3. Tag tid til stilhed:
  At skabe tid og rum til stilhed og ro kan hjælpe dig med at lytte til din indre stemme. Dette kan være gennem meditation, naturvandringer eller bare at finde et stille sted til refleksion.
 4. Stol på dine første indskydelser:
  Når du står over for en beslutning, så prøv at stille dig selv spørgsmålet kort, klart og præcist. Hvad er det første svar der kommer til dig? Ofte er denne første indskydelse din intuition, før den bliver overskygget af tænkning og fornuft.
 5. Praktiser at følge din intuition:
  Jo mere du øver dig på at lytte til og følge din intuition, jo stærkere bliver den. Selvom det kan være en lille smule grænseoverskridende at træffe beslutninger alene baseret på noget så subtilt som din intuition, kan det føre til mere autentiske og tilfredsstillende resultater.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

Scroll to Top