Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

118. Jette Harthimmer og Lajla Glumby – 64 min – Hvad er spiritualitet?

Hvad er spiritualitet Jette Harthimmer podcast Hvad er spiritualitet?
Hvordan lever du et spirituelt liv?
Hvad er åndelighed?
Spiritualitet i hverdagen.

Velkommen til podcast episode nr 118 der har fået titlen: Hvad er spiritualitet?

I denne episode er det Lajla Glumby fra Life Journey Institute der interviewer mig. Lajla er forfatter, underviser, foredragsholder og designeren bag Regnbuemetoden. 

Lajla har ligesom jeg også en podcast. Hun er vært på Lajlas Spirituelle Hjørne, et sted, hvor du kan finde svar på næsten alt mellem himmel og jord.

Hun tog for nogle måneder siden kontakt til mig, og spurgte om jeg ville være med i hendes podcast. Emnerne vi skulle tale om var: Spiritualitet, hvad er spiritualitet og hvordan lever man et spirituelt liv? Det lød som super gode emner og jeg var straks med på idéen. 

Du kan høre om disse emner i interviewet:

Hvad er spiritualitet?
Hvad er åndelighed?
Hvordan lever man et spirituelt liv?

Er man født med evnen til at være clairvoyant?
Spirituelle evner – clairvoyante evner.

Når du stiller spørgsmål til dine guider og den åndelige verden, kan du så stole på de svar du får? Hvis ja, hvorfor bliver man så i tvivl om svarene er rigtige? 

Hvordan og på hvilke måder giver den åndelige verden dig svar, på det du spørger om?
Hvilke tegn kan de give dig?

Kontakten til dine guider er åben 24/7
Skal du handle på alle input, forslag og gode råd de giver dig?
Den åndelige verden bærer over med dig og er meget tålmodige.
Det er ok at gøre noget, du ved er forkert og på den måde bevidst træffe forkerte beslutninger. Hør hvorfor og hvordan.

Der er spirituelle fordele ved at blive ældre.

Ærlighed eller uærlighed.
Er du tro mod dig selv?
Hvad er sandt for dig? 

Dit livspotentiale og din livsmission.

Daglig taknemmelighed, vær i nuet og sig en lille bøn.
Hvornår er man “rigtig spirituel”?

Hverdags spiritualitet – Gode råd.

Sådan højner du dit vibrationsniveau og tiltrækker mere af “det gode”.
Sådan får du mere glæde i dit liv.

Alt er som det skal være. 

Spørg og få svar.
Sådan får du et klart svar fra den åndelige verden. 
Pray and Obey.
Er dette det rigtige for mig?

Hør interviewet.
Vi kommer rundt om mange spændende emner. 😊 Interviewet varer 64 min. Du kan høre denne podcast episode, nr. 118 “Hvad er spiritualitet?”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades.
Rigtig god lytning. 🎧

Et par generelle ord om: Hvad er spiritualitet?

Spiritualitet er en bred og dybt personlig opfattelse af forbindelsen til noget større end os selv. Det omfatter ofte troen på en højere magt, en universel energi eller en guddommelig kilde, men det behøver ikke nødvendigvis at være forbundet med en bestemt religion eller trossystem.

Spiritualitet kan udtrykkes gennem forskellige praksisser såsom bøn, meditation, refleksion, ritualer eller fordybelse i naturen. Det handler om at søge mening, formål og indre fred i livet. For mange mennesker er spiritualitet en måde at finde vejledning, styrke og håb i mødet med livets udfordringer og eksistensens dybe spørgsmål.

Der er mange forskellige tilgange til spiritualitet, og det kan variere fra person til person. Nogle mennesker finder spiritualitet i religiøse traditioner og ceremonier, mens andre foretrækker mere individuelle og personlige tilgange. Uanset formen for spiritualitet kan det være en kilde til personlig vækst, forbindelse til andre og en følelse af harmoni med universet.

…  (Hør også min lydfil: Er du spirituel?)
… (Samt også lydfilen: Spiritualitet i hverdagen.)

Kontakt:
Jette Harthimmer: www.harthimmer.dk
Lajla Glumby: www.lifejourneyinstitute.dk

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

Et par ord om Lajla Glumby og Life Journey Institute …

Lajla Glumby er en dedikeret og passioneret individuel- og familieterapeut med en imponerende karriere inden for personlig udvikling. Hendes engagement i at hjælpe andre med at realisere deres fulde potentiale har ledt til oprettelsen af Life Journey Institute, et firma dedikeret til at støtte mennesker på deres rejse mod personlig vækst og trivsel.

Gennem årene har Lajla Glumby opnået stor anerkendelse for sit arbejde inden for terapi og personlig udvikling. Hendes omfattende erfaring og ekspertise inden for psykologi, coaching og terapi har gjort hende til en værdsat ressource for enkeltpersoner, par og familier, der søger at overvinde livets udfordringer og realisere deres mål.

Life Journey Institute tilbyder en bred vifte af ydelser designet til at imødekomme forskellige behov og mål. Fra individuel terapi og coaching til parterapi og familieterapi, er Lajla Glumby og hendes team dedikeret til at skabe et trygt og støttende rum, hvor klienter kan udforske deres følelser, udfordringer og mål.

En af nøglefunktionerne ved Life Journey Institute er deres holistiske tilgang til personlig udvikling. Lajla Glumby tror på vigtigheden af at forstå mennesker som helheder, hvilket betyder at adressere både krop, sind og sjæl i terapien. Dette integrerede synspunkt muliggør en dybdegående forståelse af klientens behov og hjælper med at skabe varige og meningsfulde ændringer.

Udover individuel terapi og coaching tilbyder Life Journey Institute også workshops, kurser og foredrag om emner relateret til personlig udvikling og velvære. Disse muligheder giver klienter en chance for at lære og vokse i et fællesskab af ligesindede individer, mens de udforsker forskellige aspekter af sig selv og deres liv.

For dem, der ønsker at fordybe deres forståelse af sig selv og deres relationer, tilbyder Life Journey Institute også intensive retreats og grupperejser. Disse unikke oplevelser giver klienter mulighed for at trække sig tilbage fra det daglige liv og fordybe sig i en rejse af selvopdagelse og vækst.

Uanset om man søger at overvinde personlige udfordringer, forbedre relationer eller opnå større livsglæde og tilfredshed, tilbyder Life Journey Institute en tryg og støttende ramme for personlig vækst og transformation. Under ledelse af Lajla Glumby fortsætter dette firma med at inspirere og vejlede enkeltpersoner på deres rejse mod et mere meningsfuldt og opfyldt liv.

Scroll to Top