Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

18. Svend Trier – 40 min – Meditation

Svend Trier meditation podcast Svend Trier meditation.

Meditationslærer, foredragsholder og forfatter. Svend Trier har undervist i meditation siden 1971 og er en af pionererne herhjemme inden for dette emne. Han er leder af Quantum Seminars, som arrangerer kurser og seminarer med fremtrædende spirituelle lærere og forfattere.

Svend Trier er en meget dygtig og erfaren praktiker inden for meditation, og han har dedikeret sit liv til at guide andre på vejen mod indre fred og selvopdagelse. Med en baggrund inden for østlige filosofier og moderne psykologi har Svend Trier udviklet en unik tilgang til meditation, der integrerer traditionelle teknikker med moderne forståelse af sindet og bevidstheden.

Gennem årtier af personlig praksis og undervisning har Svend Trier opnået en dyb forståelse for de forskellige meditative traditioner og deres potentiale til at transformere liv. Han betragtes som en autoritet inden for sit felt og er kendt for sin evne til at formidle komplekse koncepter på en tilgængelig og inspirerende måde.

Svend Trier meditation.
Svend Triers tilgang til meditation fokuserer på at skabe et rum for indre ro og klarhed, hvor eleverne kan udforske deres sind og kultivere nærvær i hverdagen. Hans undervisning er præget af empati, indsigt og en autentisk dedikation til at støtte andre i deres spirituelle rejse.

Uanset om det er gennem workshops, retreats eller personlig vejledning, er meditationslærer Svend Trier en inspirerende kilde til dem, der søger at finde balance, harmoni og mening i deres liv gennem meditation.

Læs også >> Hvad er meditation? Fordele samt meditationsteknikker.

Interview Svend Trier.
I dag har jeg besøg af Svend Trier. Han er en meget spændende gæst der igennem flere år har arrangeret en række foredrag og workshops i Danmark med prominente personligheder som Deepak Chopra, Neale Donald Walsh, Shakti Gawain, Chris Griscom, Bear Heart og mange andre.

Hvad kan du høre i interviewet?
Svend Trier taler om emnet meditation.
Hvordan praktiserer man meditation?
Findes der forskellige former for meditation?
Hvordan kan meditation være gavnlig?
Og hvad kan du forvente at opnå gennem meditation?
Meditation – en rejse tilbage til dig selv.

Hør interviewet her.
Du kan høre podcast episode, nr. 18 “Svend Trier meditation”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Vil du selv prøve at meditere, så hør disse 2 podcast episoder:
1. Podcast episode nr. 21 “Slap af til denne meditation.
2. Podcast episode nr. 86 “Guidet meditation med healing.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Kontakt Svend Trier >> http://www.quantumseminars.dk/

Hvad er Quantumseminars?

QuantumSeminars.dk er Svend Triers online platform, der tilbyder kurser, workshops og seminarer inden for forskellige områder af personlig udvikling, spiritualitet og selvrealisering.
Fra meditation og mindfulness til dybere forståelse af bevidsthedens natur og universets mysterier, tilbyder QuantumSeminars et bredt udvalg af ressourcer til dem, der søger at udforske og udvide deres bevidsthed. Gennem en kombination af online undervisning, ressourcer og interaktive værktøjer stræber platformen efter at inspirere og støtte enkeltpersoner i deres rejse mod indre vækst og transformation.

Scroll to Top