Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

40. Asger Lorentsen – 43 min – Det spirituelle menneske

Han fuldførte sin uddannelse som gymnasielærer, men senere besluttede han sig for at tage en helt anderledes retning i livet. Han ønskede ikke at bruge al sin tid på at forfølge økonomisk gevinst, men i stedet ønskede han at udforske det spirituelle rige.

Mit første møde med Asger Lorentsens navn var i 1980’erne, da jeg var dybt engageret i at læse alt, hvad der havde med åndelig og spirituel udvikling at gøre. Det var dengang, jeg stødte på hans bog “Det kosmiske menneske.” Han har forfattet flere bøger og etableret både et center og et tempel på Kreta.

I vores interview udforsker vi begreber som Stjernemennesker, Englemennesker, Devamennesker, Lysmennesker, Indigobørn, Det Store Hvide Broderskab og Solengle. Hvad disse begreber indebærer, og om du måske kan identificere dig med nogen af de beskrivelser, han giver.

Jeg stiller også spørgsmål som: Hvad indebærer de 7 stråler? Hvordan kan man afgøre, om man er et stjernemenneske? Hvad er formålet med vores liv? Hvad karakteriserer et spirituelt menneske, og hvor lang tid tager det at udvikle sig? Hvad er forskellen mellem selvudvikling og spiritualitet? Hvorfor føler så mange en tomhed i deres liv, på trods af at de har så meget materielt?

Du vil også høre hans råd om, hvordan man kan leve som et mere spirituelt menneske i hverdagen.

Asger driver sit eget forlag og en nonprofit-forening ved navn Den Gyldne Cirkel, der tilbyder flere uddannelser og kurser, herunder Grunduddannelsen, Verdenstjeneruddannelsen, Hjertehealeruddannelsen og Gralsuddannelsen. Når man har gennemført en af disse uddannelser, bliver man så en person, der gør en forskel i verden? Og hvem er det, der tilmelder sig disse kurser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top